knurzynski 06.02.07, 13:02 a dokładniej - dobry opis Lanci Delty. polecam czasopismo. www.classicauto.pl/ Link Zgłoś Obserwuj wątek
knurzynski zacytuję kilka słów 06.02.07, 13:15 "1992 lanci wygasła homologacja i wycofała sie z wyścigów jako jedna z najlepszych rajdówek - konstrukcja i zdobyte tytuły. Legenda głosi ,że na wieść o wycofaniu się Lanci z rajdów , Japończycy z radości całowali ziemię-ponoć" i od tego momentu zaczęła się japońska era z małym przerywnikiem -f.focus , citroen xara. zaprawszam do lektury. Link Zgłoś
jiri.pyta Re: zacytuję kilka słów 06.02.07, 15:19 daj sobie spokój bo to dla ciebie za trudne - lancia wycofała sie z rajdów ze wzgledów finansowych i technologicznych: nie miała szans na konkurowanie np. z toyotą ani na ściagnięcie najlepszych załóg Link Zgłoś
knurzynski Re: zacytuję kilka słów 06.02.07, 19:44 i kto to mówi? gdzie się o tym dowiedziałaś - w kiblu na dworcu? znikaj stąd bo nawet spierać mi się niechce z tobą. Link Zgłoś
jiri.pyta Re: zacytuję kilka słów 06.02.07, 20:10 powiedzmy sobie wprost - jestes na to za tępy Link Zgłoś
jiri.pyta Re: waruj 06.02.07, 20:43 twoj zwyczaj publicznego przemawiania do lustra jest osobliwy, hehe Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: dla pasjonatów YoungTimer`ów 06.02.07, 13:27 miesięcznikiem się stali, przegapiłem przedostatni numer. a szkoda bo o "beczce" bym poczytał Link Zgłoś
hipohondryk1 Re: dla pasjonatów YoungTimer`ów 06.02.07, 15:00 Można kupić u nich archiwalne numery. Art o beczce niezły był. Link Zgłoś
wielki_czarownik Dalej piszą tyle o zlotach? 06.02.07, 15:04 Przestałem kupować to pismo, bo połowa jego objętości to były relacje z wystaw, zlotów, zawodów etc. A ja chciałem pisma tylko o samochodach. Nie o sporcie, nie o spotkaniach ale o pojazdach. Link Zgłoś
jiri.pyta Re: Dalej piszą tyle o zlotach? 06.02.07, 15:20 a ja mam wszytskie numery - m. zd. dużo lepsze od troche skostniałego automobilisty Link Zgłoś
knurzynski Re: Dalej piszą tyle o zlotach? 06.02.07, 19:45 i co z tego. a ja mam wszystkie numery "krajrad" Link Zgłoś
jiri.pyta Re: Dalej piszą tyle o zlotach? 06.02.07, 20:10 i oglądasz je w kiblu, bo treść dla ciebie za trudna, hehe Link Zgłoś
competer1 Re: dla pasjonatów YoungTimer`ów 06.02.07, 15:53 www.autohoje.com/novoforumAH/novoforum.htm To jest dopiero ładny zbiór. jak nie znacie języka to tylko przewincie w dół posty, a dojdziecie do fotek :) Link Zgłoś
competer1 Re: dla pasjonatów YoungTimer`ów 06.02.07, 15:57 Ups, sory. Strona nie lata :(. Chodziło o to, że znaleziono dziuple ze skardzionymi rarytasami typu stare merole, Aston martiny, Porsche, Bentleye itd. Całość pokryta porządną warstwą kurzu. Było tego kilkadziesiąt sztuk. Link Zgłoś