Dodaj do ulubionych

Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez

06.02.07, 20:20
a kogo obchodzi ten Kubica ; | szlag mnie trafia jak słysze o "kubicomanii" a
koleś sie tak nawiasem mówiąć wstydzi ze jest polakiem .."nie obchodzą go
polscy kibice"- jego słowa ..i w zyciu nie chciałby wrócic do Polski .. syn
dorobkiewicza co mu tata zapewnił rozrywke w postaci gokardów jak był mały...i
teraz wielka gwiazda. Polscy piłkarze którzy graja pod Polskim herbem nie
powinni sie z Kubicą nawet witać.
Obserwuj wątek
    • nikalaj "Musimy zrobić coś spektakularnego" 06.02.07, 20:26
      - powiedział były kapitan.

Cholera... już się boję. Wystawią kandydaturę Krzynówka na mister universum czy
      jak ?
      • kszynka Re: "Musimy zrobić coś spektakularnego" 07.02.07, 08:07
        nasi piłkarze pojechali tam uczyć sie prędkości na boisku?
        • tekameka bolid tam sobie by rady nie dał -słusznie zauważył 07.02.07, 08:49
          Wojciech Kowalewski. Co za umysł, ech.
    • asasello_krakow Re: Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 06.02.07, 20:26
      taaa, bo powinien ciągle powtarzać jak się cieszy i w ogóle jaki jest wdzięczny.
      ja tam nie mam problemu z Kubicą - facet ma charakter.
      • level1987 Re: Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 06.02.07, 20:37
        widzisz tym sie róznimy:) we mnie jest troszke patriotyzmu:) nie przesadnie ale
        jest:) a Kubica uważa sie bardziej za włocha:) i to ze tatuś mu kupił mozliwość
        startowania w F1 gdyz od dziecinstwa dawał mu takie rozrywki o których normalni
        ludzie mogliby tylko pomarzyc - TO wg Ciebie jest człowiek z charakterem??
        człowiek z cvharakterem ma zaady ;] także moralne:)
        • walsingam Re: Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 06.02.07, 21:02
          "to ze tatuś mu kupił mozliwość
          > startowania w F1"

Biedny idioto wiesz ile kosztuje płatne miejsce w bolidzie F1?

"a Kubica uważa sie bardziej za włocha"

Dobry człowieku gdyby Kubica chciał, już dawno miałby włoskie obywatelstwo,
          najwyraźniej nie chciał.
          • level1987 Re: Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 06.02.07, 21:54
            Widzisz biednym idiotą jesteś Ty bo wyzywasz innych uważając własne zdanie za
            najlepsze na swiecie:) to raz dwa to wyjaśnie bo widze ze z analizą zdań u
            Ciebie cienko:) kupił mu możliwość - a wiesz ile za czasów jego dzieciństwa
            kosztowały gokardy?? wiesz?? w tym sensie mu kupił:) synek powiedział "chce
            jeździć gokardami - tata mu to załatwił" widzisz nazywasz mnie dzieckiem
            neostrady a sam oceniasz pochopnie..widzisz tylko to co jest napisane:) wogóle
            ni emyslisz czytając:) wiec wybacz ale zakończe polemike z Toba :) Ps. widze ze
            e4jsteś fanem Kubicy:) fajnego masz idola :) pozdro
            • walsingam Re: Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 06.02.07, 22:03
              Policz sobie kibolu ilu na całym świecie chłopców jeździ gokartami (gokartami a
              nie gokardami dziecię neostrady) a potem sprawdź ilu z nich zostaje kierowcami
              F1.

Tata Pele też mu kupił sławę bo mu kupił korki i piłkę do gry, co idioto?
              • level1987 Re: Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 06.02.07, 22:20
                Policz sobie ile w jego czasach dzieci jeździło gokartami ( nie pisałem nigdy
                tego słowa wiec moge napisac jak się mówi) PS. Mam net24:) a ty jako dziecko
                neostrady uwazasz ze kazdy musi miec neostrade bo jak moze nie miec to co
                ty(nawiązanie do twojej tolerancyjności względem zdań innych) heheheh
                • walsingam Re: Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 06.02.07, 22:26
                  Człowieku możesz mieć nawet deutsche telekom i tak jesteś dzieckiem neostrady.
                  Widać to po błędach ortograficznych i nieporadnym sposobie budowania zdań.
                  Nieważne ile masz lat i jakiego masz providera, to kwestia mentalności i
                  inteligencji (a raczej jej braku). Twój pierwszy post to chamska prowokacja
                  głupiego szczyla i tak cię traktuję i będę traktował.

TEPSę i neostradę mam w tym samym miejscu co takie mendy jak ty i od 7 lat nie
                  daję im zarobić złamanej złotówki.

Czekam aż zacytujesz Kubicę patrioto od siedmiu boleści.
                  • mooomin >>>kompromitacja<<< 07.02.07, 00:12
                  • lambeth Menda 07.02.07, 11:43
                    level1987 jestes menda i duren. Absolutnie zgadzam sie z przedmowca w kazdej
                    kwestii, a ty jestes zawistnym krzykaczem ktory tylko sensacje chce zrobic.
                    Wypominasz ludziom ze Cie wyzywaja, jak tylko swoje zdanie przedstawiasz. A jak
                    ty je przedstawiasz? Sam Kubice wyzywasz. Nie masz zielonego pojecia o F1 i o
                    tym co Robert musial zrobic zeby sie tam dostac. Zamiast sie cieszyc ze mamy w
                    koncu Polaka w F1 i to dobrego, zawistnie i bezzasadnie go bluzgasz. Nie
                    powiedzial nigdy ze ma w dupie Polskich kibicow. A czemu sie dziwisz ze wyjechal
                    z Polski? Nigdy by nie osiagnal tego co osiagnal zostajac. A to nie oznacza ze
                    nie jest patriota. Ja wyjechalem do Londynu. W Polsce mialem prace w tej samej
                    branzy (webdesign) ale zarabialem psie pieniadze. Wyjechalem tutaj i zarabiam
                    bardzo dobrze. Nadal jestem Polakiem, czuje sie Polakiem i jestem z tego dumny.
                    Po prostu nie mam zamiaru sie meczyc w kraju z problemami (i kaczkami, lepperami
                    i debilem edukacji), jesli moge sie rozwijac w kraju gdzie to jest dogodniejsze
                    i sa mozliwosci. Tak zrobil Kubica i jest w najbardziej prestizowym sporcie
                    motorowym na swiecie. I ja mu bede kibicowal wiernie i bede dumny z kazdego
                    dobrego wyniku jaki osiagnie. Jestem fanem F1 od dziecka i cale czekalem na
                    kierowce z Polski. I szlag mnie trafia jak jakis zbaranialy ignorant bedzie
                    bluzgal na Kubice na podstawie jakichs bzdur z brukowca. Jestes durniem
                    level1987. I gowniarzem. I nie uznawaj sie za jakiegos wielkiego fana sportu jak
                    to wspomniales bo ewidentnie nie jestes.
                • marek277 Re: Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 07.02.07, 01:51
                  Swoich sukcesow Kubica nie musi nikomu zawdzieczac- tylko sobie i grupie ludzi,
                  ktorzy w niego wierzyli (i wierza). Ktos kto w zyciu niczego nie osiagnal
                  bedzie zawsze mowil, o tych co cos osiagneli, ze to tautus im podarowal, albo,
                  ze to szczesliwy zbieg okolicznoosci itp. Sukces, a wiedza o tym sportowcy z
                  wynikami (jak Kubica ) to praca, ciezka praca, czasami wielka samotnosc i
                  jeszcze raz ciezka praca... Dlatego ja bardzo szanuja pana Roberta tak jak i A.
                  Malysza i mam nadzieje, ze to krotkie spotkanie na torze zainspiruje naszych
                  pilkarzy do wielkich sukcesow, czego im ( a takze Robertowi i Adamowi) z calego
                  serca zycze. Pozdro dla niezawistnych.
            • gromek1 Re: Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 07.02.07, 09:44
              Nie widzę żadnego problemu. Tatuś mu kupił. Stać go było to kupił. Co roku
              takich tatusiów są setki, a do F1 przebija się jednak tylko 1 na 1000. Piszesz
              taj agresywnie, że można pomyśleć iż masz żal do swojego Ojca, że nie kupił Ci
              takich rozrywek.
    • darioszka00 ,,a kogo obchodzi ten Kubica(...)" 06.02.07, 20:35
      level1987 napisał:

> a kogo obchodzi ten Kubica ; | szlag mnie trafia jak słysze o "kubicomanii" a
      > koleś sie tak nawiasem mówiąć wstydzi ze jest polakiem .."nie obchodzą go
      > polscy kibice"- jego słowa ..i w zyciu nie chciałby wrócic do Polski .. syn
      > dorobkiewicza co mu tata zapewnił rozrywke w postaci gokardów jak był mały...i
      > teraz wielka gwiazda. Polscy piłkarze którzy graja pod Polskim herbem nie
      > powinni sie z Kubicą nawet witać.

ZGADZAM SIĘ W 100% W kazdym wywiadzie Kubica podkreśla,że nie obchodzi go czy
      będą kibice z Polski i ilu ich będzie. Ciągle powtarza,że Polska nic mu nie
      dała. No bardzo przepraszam wielkiego pana Kubice ale co ja biedny szary
      czlowiek mialam mu dać. Ma nas gdzieś to ja go też. Zero szacunku dla
      ojczyzny... dupek
      • level1987 Re: ,,a kogo obchodzi ten Kubica(...)" 06.02.07, 20:39
        dorioszka bo taka prawda:/ ja tam nie mam uprzedzeń żadnych ani nie jestem
        zaplonym patriotą z LPR ale kolo jest bez zasad i poprostu pokazuje swoja
        pustote:)i ja mam go podziwiac hahahaha
        • walsingam Re: ,,a kogo obchodzi ten Kubica(...)" 06.02.07, 20:59
          To żeście se pogadali dzieci neostrady.
          • darioszka00 ma gdzieś kibiców i ja go też 07.02.07, 00:26
            walsingam napisał:

> To żeście se pogadali dzieci neostrady.

Sam jesteś z neostrady :P Bo ja jestem z IPlusa :P
            Chyba nie czytasz i nie oglądasz wywiadów z Kubicą! Ciągle ma jakiś roszczeniowy
            stosunek do Polski,ze nikt nie chciał w niego zainwestować a teraz za nim
            biegają. W tej kwesti sie z nim zgadzam ale dlaczego odbija się to na kibicach,
            którzy niczycm nie zawinili. Dla mnie klase ma ten zawodnik, który dziekuje
            kibicom bo to nie jest tak raz dwa że jedziesz sobie do wloch czy turcji na
            wyścigi Formuły 1. On nie potrafi powiedzieć glupiego a jekze ważnego dziękuje.
            Wkurzył mnie tekstem,ze go nie obchodzi czy bedą jacys kibice z Polski. Skoro go
            to nie obchodzi to nara. A tak na marginesie gdyby nie kibice to by spotrowcy
            bide klepali bo nikt by tego nie ogladal, nie mogliby robic reklam itd. Kibice
            to bardzo wazna czesc sportu i należy nam się szacunek!
            Ja też mogę narzekać na Polskę ze mi nic nie dała,ze we Francji, Angli czy
            Niemczech mają lepiej. Ale do cholery jestem Polką i zawsze będę z tego dumna i
            będę to podkreślać a nie jak ten dupek się tego wstydzić i wypierać!!!
            • viscon Re: ma gdzieś kibiców i ja go też 07.02.07, 02:42
              darioszka00 napisała:
              Chyba nie czytasz i nie oglądasz wywiadów z Kubicą! Ciągle ma jakiś roszczeniow
              > y
              > stosunek do Polski,ze nikt nie chciał w niego zainwestować a teraz za nim
              > biegają.

"roszczeniowy stosuenk do Polski"?!
              czy ty rozumiesz słowo "roszczeniowy", Polko?
              uważają się za wielkich patriotów, a nie tylko mają problemy z poprawną
              polszczyzną, ale nie rozumieją polskich słów, których używają.
              • darioszka00 Re: ma gdzieś kibiców i ja go też 08.02.07, 22:27
                viscon napisał:

> darioszka00 napisała:
                > Chyba nie czytasz i nie oglądasz wywiadów z Kubicą! Ciągle ma jakiś roszczeniow
                > > y
                > > stosunek do Polski,ze nikt nie chciał w niego zainwestować a teraz za nim
                > > biegają.
                >
                > "roszczeniowy stosuenk do Polski"?!
                > czy ty rozumiesz słowo "roszczeniowy", Polko?
                > uważają się za wielkich patriotów, a nie tylko mają problemy z poprawną
                > polszczyzną, ale nie rozumieją polskich słów, których używają.

Tak się sklada,że wiem co to znaczy. Kubica chyba uważa,że jak już tylko wyszedł
                z brzusia mamusi to wykazywal tak wielki talent iż wszyscy powinni dawac mu
                wielke miliony i ryzykować gruba kasę. Ma gdzieś Polskę bo przecież nic mu nie
                dała a powinna, bo mu się wszystko nalezy co najlepsze. ja o nim zdania nie
                zmienie. facet nie ma szacunku dla ojczyzny i kibiców.
            • gromek1 Re: ma gdzieś kibiców i ja go też 07.02.07, 09:55
              A tak na marginesie gdyby nie kibice to by spotrowcy
              bide klepali bo nikt by tego nie ogladal, nie mogliby robic reklam itd. Kibice
              to bardzo wazna czesc sportu i należy nam się szacunek!

Nie wiem czy jesteś zagorzałą fanką F1 i ewentualnie od kiedy. Prawda jest
              taka, że F1 kierowca w pierwszej kolejności jeździ dla siebie, w drugiej dla
              stajni, a dopiero w trzeciej być może dla kraju. W pożegnalnym wyścigu
              Shumachera były setki flag Ferrari i tylko pojedyncze niemieckie. Z drugiej
              strony za co ma dziękować "kibicom". Osiągnął sukces gdy pies z kulawą nogą się
              nim nie interesował, a teraz albo wszyscy go kochają (tak naprawdę nie jego
              samego tylko jego sukces) albo tak jak Ty wieszają na nim psy, gdy otwarcie
              mówi, że takie koninkturalne poparcie ma zwyczajnie w dupie.
              A co do klepania bidy. Polska jako rynek reklam dla F1 po prostu nie istniała i
              tak naprawdę dalej nie istnieje. Dla budżetu F1 naprawdę nie ma znaczenia czy
              na Monzie będzie 1, 100 czy 1000 kibiców z Polski. I tak od lat mają nadkomplet.
            • logis_on_line Re: ma gdzieś kibiców i ja go też 08.02.07, 08:59
              > Chyba nie czytasz i nie oglądasz wywiadów z Kubicą!
              > Ciągle ma jakiś roszczeniowy
              > stosunek do Polski,ze nikt nie chciał w niego zainwestować a teraz za nim
              [...]

Kubica ma rację - jak sam własnymi siłami i talentem doszedł do F1 (jest to
              największy sukces naszego sportowca, nikt tak wysoko nie zaszedł) to wszyscy
              chcą się z nim fotografować, jak wcześniej potrzebował pomocy to niewielu mu
              jej dało (sprawa matury). Z tego punktu widzenia trudno mu się dziwić -
              niewiele zawdzięcza nam - Polakom - więc trudno się spodziewać tego samego z
              jego strony, zwłasza po takich tekstach jak Twój.

Zapamiętaj sobie, do F1 bez talentu lub forsy się nie dostaniesz. Kubica nie ma
              forsy za to ma talent i z tego powinniśmy być dumni.

Pozdrawiam

• darioszka00 Re: ,,a kogo obchodzi ten Kubica(...)" 07.02.07, 00:15
          level1987 napisał:

> dorioszka bo taka prawda:/ ja tam nie mam uprzedzeń żadnych ani nie jestem
          > zaplonym patriotą z LPR ale kolo jest bez zasad i poprostu pokazuje swoja
          > pustote:)i ja mam go podziwiac hahahaha

I po raz kolejny się z Tobą zgadzam :)
    • walsingam Re: Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 06.02.07, 20:58
      A kogo obchodzi twoja opinia patrioto od siedmiu boleści co nawet pisać po
      polsku nie potrafisz porządnie?

nawiasem mówiąć wstydzi ze jest polakiem .."nie obchodzą go
      > polscy kibice"- jego słowa

To może nam zacytujesz szmondaku?

"Polscy piłkarze którzy graja pod Polskim herbem nie
      > powinni sie z Kubicą nawet witać"

A pod jakim herebem jeździ Kubica? I od kiedy to kraje mają herby ciemniaku?

• level1987 Re: Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 06.02.07, 22:18
        wiesz nazywasz mnie ciemniakiem wyliczasz te błędy czysto estetyczne:) a kim ty
        jesteś ze jesteś taki mądry:) ale nie obchodzi mnie to:) zastanów się tylko nad
        samym sobą:) skonczylem liceum teraz studiuje prawo i nie uwazam sie za
        człowieka mało wykształconego az tak żebyś mnie nazywał ciemniakiem:) mozesz sie
        jeszcze na mnie podrzec bo śmialem wyrazić swoje zdanie heheh:)no dawaj pokaz
        jaki jesteś tolerancyjny:)
        • walsingam Re: Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 06.02.07, 22:32
          No proszę coraz lepiej. To widzę że na prawo przyjmują już i takich patriotów
          co nie wiedzą czym się różni herb od godła i że Polska pisze się wielką literą.
          A może maturę dostałeś od Giertycha? Nie dziwię się że w takim kraju żyjemy jak
          tacy kolesie potem piszą ustawy.
          • zgonboj bueheheh to samo pomyślałem... 07.02.07, 04:09
            chyba na lewo te prawo studiuje... typowy polaczek-krzykacz-"wielki patriota"
            (od siedmiu boleści) tylko w wersji młodocianej (czyli tzw. dziecko neostrady) ;]

w życiu Kubicy na oczy nie widział, usłyszał o nim pierwszy raz pół roku temu a
            teraz go obraża... bo przeczytał jeden wywiad, do tego z przekręconymi słowami i
            wyjęty z kontekstu!!!

teraz zwrócę się do szerszego grona rzucających jakieś oskarżenia pod kontem
            Roberta:

"Idioci! Bo tylko tak was mogę nazwać! Zanim zaczniecie pluć żółcią na forum (co
            zapewne jest waszym ulubionym zajęciem) pod kątem jakieś nieznanej wam osoby
            najpierw poczytajcie więcej na jej temat! Niestety stosujecie jakieś dziwne
            metody, powtarzacie bzdury za jakimś prowokatorem zanim sprawdzicie w źródle,
            czy to w ogóle prawda... Jeżeli zaś naprawdę "jesteście w temacie" i czytacie
            prawie wszystko co dot. Kubicy, to żal mi takich ograniczonych ludzi jak wy - bo
            nie pojmujecie najbardziej oczywistych kwestii - tego, że Robert jest bardzo
            inteligentnym i obdarzonym przewrotnym poczuciem humoru człowiekiem, KTÓRY
            CZĘSTO ROBI W KONIA:

-DZIENNIKARZY (których w większości nie lubi - i mu się nie dziwię!)
            -A TAKŻE POŚREDNIO KIBICÓW (bo oni bazują na wiedzy przygłupich dziennikarzy
            przekręcających i wyjmujących z kontekstu jego słowa)

jeżeli mi nie wierzycie, udajcie się na jakieś spotkanie z Robertem, gdy będzie
            w Polsce - to naprawdę zajebisty gość, z wielkim dystansem do siebie i dużym
            poczuciem humoru - tylko na oficjalnych konferencjach już tak nie "daje czadu"
            bo dziennikarze strasznie przekręcają wypowiedzi szukając taniej sensacji.
            czytałem (i sam pisałem) kilka relacji z jednego spotkania z Robertem i w każdej
            były duże rozbieżności...

PS. Robert do niedawna jeździł w kasku w biało-czerwonych barwach z napisem JPII
            - więc nie macie racji, mówiąc że nie czuje się Polakiem!
        • w_r_e_d_n_y błędy czysto estetyczne !!!!!!!!!!!!!!!!! 07.02.07, 00:10
          evel1987 napisał:

> nazywasz mnie ciemniakiem wyliczasz te błędy czysto estetyczne...

bledy studenta prawa i to czysto estetyczne(!):

a wiesz ile za czasów jego dzieciństwa kosztowały gokardy ;
          poprostu ;
          a jesli chcesz powyzywac obcych ludzi ich nie znając ;
          dawaj pokaz jaki jesteś tolerancyjny ;
          nawiasem mówiąć ;
          piłkarze którzy graja pod Polskim herbem ;
          bo jak moze nie miec to co ty ;
          mozesz sie jeszcze na mnie podrzec ;

q.r.w.a ,piekna .......estetyka błędów
          • pocieszne Re: błędy czysto estetyczne !!!!!!!!!!!!!!!!! 07.02.07, 00:15
            w_r_e_d_n_y napisał:

> evel1987 napisał:
            >
            > > nazywasz mnie ciemniakiem wyliczasz te błędy czysto estetyczne...
            >
            > bledy studenta prawa i to czysto estetyczne(!):
            >
            > a wiesz ile za czasów jego dzieciństwa kosztowały gokardy ;
            > poprostu ;
            > a jesli chcesz powyzywac obcych ludzi ich nie znając ;
            > dawaj pokaz jaki jesteś tolerancyjny ;
            > nawiasem mówiąć ;
            > piłkarze którzy graja pod Polskim herbem ;
            > bo jak moze nie miec to co ty ;
            > mozesz sie jeszcze na mnie podrzec ;
            >
            > q.r.w.a ,piekna .......estetyka błędów

moze to student Prawa i Sprawiedliwosci :-))
            • zgonboj Re: błędy czysto estetyczne !!!!!!!!!!!!!!!!! 07.02.07, 04:11
              > > > nazywasz mnie ciemniakiem wyliczasz te błędy czysto estetyczne...
              > >
              > > bledy studenta prawa i to czysto estetyczne(!):
              > >
              > > a wiesz ile za czasów jego dzieciństwa kosztowały gokardy ;
              > > poprostu ;
              > > a jesli chcesz powyzywac obcych ludzi ich nie znając ;
              > > dawaj pokaz jaki jesteś tolerancyjny ;
              > > nawiasem mówiąć ;
              > > piłkarze którzy graja pod Polskim herbem ;
              > > bo jak moze nie miec to co ty ;
              > > mozesz sie jeszcze na mnie podrzec ;
              > >
              > > q.r.w.a ,piekna .......estetyka błędów
              >
              > moze to student Prawa i Sprawiedliwosci :-))

bueheh niestety w tym kraju jest wszystko się przewróciło do góry nogami, więc
              nie dziwcie się, że studenci prawa to przygłupy i ignoranci...

zaraz, zaraz... mój brat studiuje prawo... ups :D
              • pocztatomasza Re: błędy czysto estetyczne !!!!!!!!!!!!!!!!! 07.02.07, 09:21
                Nie no teraz to sie musze odezwac. Tez studiuje prawo i wstyd mi, ze taki glab jak ten 1987 tutaj prowokuje wszystkich do wypowiadania sie na temat studiowania prawa. Mysle, ze najpierw trzeba byloby zobaczyc gdzie on studiuje, bo jest z czasow nizu demograficznego i kazda uczelnia przyjmuje teraz byle barana, zeby miec za niego pieniadze. Przez litosc nie wspomne o prywatnych pseudo - uczelniach, ktore tez ucza prawa, bo tam jest powiedziane jasno: placisz - studiujesz. Zwracam tu uwage na kwestie kupowania czegos przez tatusia.
                A jezeli chodzi o Roberta Kubice - nawet gdyby mial taki stosunek do Polski jak tu mowicie (a moim zdaniem nie ma - dowodem jest wlasnie jego kask), to co byloby w tym dziwnego? Zostal Polakiem rozpoznawanym na calym swiecie, ale nic z tego nie zawdziecza Polsce! Odnosnie roszczeniowego stosunku, ktory ktos tutaj przypisal Kubicy - wlasnie to jest przyklad zupelnie nieroszczeniowego stosunku! On niczego od Polski nie chce! Wszystko osiagnal sam! Za co ma byc wdzieczny Polsce? A jednak udziela wywiadow po polsku, identyfikuje sie z Polska i tylko czasem powie cos prowokacyjnie, co i tak zaraz dziennikarze wyolbrzymia w poszukiwaniu taniej sensacji.
                A co jest zlego w tym, ze ojciec majac mozliwosci, chcial pomoc synowi? Pewnie Ci, ktorzy to krytykuja woleliby, zeby jego ojciec zapil sie na smierc, Kubica tez zostal pijakiem, a potem nakrecili kolejny film o zmarnowanym polskim talencie, stylu "Tereski", albo "Ediego". Puknijcie sie w glowy, Polaczki, bo taki patriotyzm jaki prezentujecie i jakim sie szczycicie zasluguje tylko na nazwanie Was Polaczkami, a moze nawet "pozal sie boze polaczkami".

Kubica jest super, gosc cos osiagnal i jest z tego dumny, a wielu Polakow razem z nim! Trzymam za niego kciuki zeby kiedys stanal na najwyzszym miejscy na podium!
    • equinoox Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 06.02.07, 21:01
      Człowieku ty chyba nie znasz znaczenia słowa patriotyzm. Jestes wypełniony
      zazdrością, pewnie do każdego komu w życiu się udało. Chłopak z Krakowa to
      lubił był w tym dobry i się wybił. Taka jest kolej rzeczy. Czego ty sie
      czepiasz? Powodzenia w życiu.
      • kriss_333 Re: Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 06.02.07, 21:09
        oglądam F1 od wielu lat i wreszcie mamy POLAKA, brawo Robert !!!
    • edi15ta Re: Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 06.02.07, 21:22
      level1987 napisał:

> a kogo obchodzi ten Kubica ; | szlag mnie trafia jak słysze o "kubicomanii" a
      > koleś sie tak nawiasem mówiąć wstydzi ze jest polakiem .."nie obchodzą go
      > polscy kibice"- jego słowa ..i w zyciu nie chciałby wrócic do Polski .. syn
      > dorobkiewicza co mu tata zapewnił rozrywke w postaci gokardów jak był mały...i
      > teraz wielka gwiazda. Polscy piłkarze którzy graja pod Polskim herbem nie
      > powinni sie z Kubicą nawet witać.

chlopie nawet sobie nie wyobrazasz jak ciezko Robert musial pracowac zeby sie dostac do F1. wyobraz sobie ze zamiast wakacji to on ciagle musial pracowac nad soba i udowadniac ze jest lepszy od innych.

myslisz ze gdyby balowal i prowadzil normalne zycie, to osiagnalby tyle?!
      • level1987 Re: Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 06.02.07, 21:56
        A co znacie ejgo życie na wskroś?? nie sluchaliscie wywiadów z nim?? to
        posłuchajcie:) jak was lubi - Was jego wiernych kibiców:)
        • walsingam Re: Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 06.02.07, 22:04
          Może zacytujesz jednak szmondaku, czy ci się nie uda?
          • zgonboj level1987 to typowy krzykacz - olać go... 07.02.07, 04:19
            1)nie zacytuje tego, bo on w życiu żadnego wywiadu nie czytał z Kubicą - albo
            czytał w "Fakcie" czy innym szmatławcu - no ale jako patriota nie mógł znieść
            takiego obelżywego wywiadu i zniszczył natychmiast gazetę :)

2)nie zacytuje tego, bo nawet jeżeli jako student prawa czyta tylko poważne
            tytuły to nie znajdzie takiej wypowiedzi, bo jej zwyczajnie nie było - Robert
            powiedział, że nie czuje presji polskich kibiców, bo nie zwraca na nich uwagi -
            koncentruje się tylko na tym by szybko pojechać (taki był mniej więcej sens
            wypowiedzi z tego co pamiętam)

3)nie zacytuje tego, bo może nie wiedzieć, co znaczy "zacytować"

ja wybieram odpowiedzi 1) i 3)
    • equinoox Re: Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 06.02.07, 21:22
      "Kubica jeździł bolidem z numerem 10 w jaskraworóżowym kasku" Ło cho cho
      redaktor Gazety chyba ma problemy z nazewnictwem bądź odróżnianiem kolorów. Ten
      kolor to jaskrawo-czerwony:)
    • walsingam Re: Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 06.02.07, 21:27
      Jeszcze jedno tępy kibolu. W odróżnieniu od tej bandy ciot i nierobów co to
      srali w gacie na każdym poważniejszym turnieju i przynosili nieustanny wstyd
      polskiemu "herbowi" dopóki Holender nie wziął ich za pysk Kubica jest
      prawdziwym facetem z jajami, który nigdy nie pękł i nigdy się nie poddał. Także
      nie wiem dla kogo to był większy honor.

Zanim zaczniesz wypowiadać się na jakiś temat zacznij od zdobycia minimalnej
      wiedzy.
      • krakus.mp To prowokacja. 06.02.07, 21:43
        Zostawcie gnojka w spokoju (autora wątku) i olejcie go ciepłym moczem.
        Typ was prowokuje,a wy się denerwujecie.
      • level1987 Re: Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 06.02.07, 21:58
        hahahha ake ja nie jestem kibicem piłki nożnej ;| Nie chodze na mecze :) Widzisz
        jakiś mądry:) Ja poprostu wypowiadam sie na temat jego podejscia do ludzi któzy
        go podziwiają:) ty go podziwiasz- on cie ma gdzieś:) Jesli jesteś kibicem (nie
        konkretnej dyscypliny) ale kibicem SPORTU powinieneś zrozumiec o co mi chodzi:)
        a jesli chcesz powyzywac obcych ludzi ich nie znając to wyjdz na ulice i kilku
        z brzegu powyzywaj:)
        • ziefco Re: Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 06.02.07, 22:06
          level1987: Misiaczku, a czemu Kubica jezdzil w bialo-czerwonym kasku? Czemu
          dziekowal kibicom z Polski ktorzy go dopingowali na Wegrzech?
          • level1987 Re: Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 06.02.07, 22:12
            Ziefco a czemu raz dziekuje kibicom a raz mowi ze ma ich gdzies?? czemu juz nie
            jeździ w biało czerwonym kasku??
            • walsingam Re: Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 06.02.07, 22:16
              Może w końcu zacytujesz Kubicę trollu?

A czemu Schumacher jeździł w czerwonym i mieszka w Szwajcarii a nie w
              Niemczech? Czemu Krzynówek na zdjęciu ma pumę na ramieniu a nie orzełka? Puknij
              się w czoło trollu.
        • walsingam Re: Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 06.02.07, 22:12
          Nie obchodzi mnie gdzie chodzisz a gdzie nie chodzisz, masz mentalność
          internetowej mendy i to mi wystarcza żeby cię ocenić.
          • level1987 Re: Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 06.02.07, 22:14
            No to gratuluje:) Sposobu oceniania:) jestes z typu ludzi " moja racja jest
            najmojsza!!" hahaha powodzenia :) ja wyrazam tylko swoje zdanie i chcialem sie
            dowiedziec kto mysli podobnie a kto przeciwnie i normalnie nad typm
            podyskutowac:) ale własnie trafiła sie menda internetowa taka jak ty któa od
            razu z ryjem wyzwiskami :) więc moge Ci róznie kulturalnie powiedzieć krótko : s
            s i j:)
            • walsingam Re: Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 06.02.07, 22:18
              Widzisz chłopczyku mendy trzeba tępić, czasem żrącymi środkami ale trzeba, dla
              dobra organizmu więc spadaj stąd na onet trollu, gdzie twoje miejsce.

Czekam na cytat z Kubicy trollu.
              • nutria79 Re: Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 06.02.07, 22:58
                A może nie uskuteczniajcie tu dyskusji na poziomie onetu, co?
                I nie dajcie się ta prostacko prowokować, bo to smutne.
                • maczor Re: Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 06.02.07, 23:31
                  smutne jest to że ten "troll" jest na wydziale Prawa, potem zostanie niedajboże
                  sędzią lub adwokatem, a z takim poziomem logicznego myślenia i emocjonalnego
                  zacietrzewienia nie nadaje się na semafor uliczny
                  • zgonboj Re: Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 07.02.07, 04:29
                    święte słowa, niby nie można po kilku zdaniach oceniać człowieka, ale mi już
                    wystarczy - level1987 nie nalezy do zbyt inteligentnych typów... nawet nie
                    trzeba argumentować, wystarczy lektura jego wypowiedzi...

ale spokojnie - jest z rocznika '87 jak mniemam - więc jest na pierwszym roku
                    prawa - studiuje zapewne wieczorowo (bo tam nie patrzą tak na oceny tylko na
                    kasę) ale dostać się na studia a utrzymać sie na nich to zupełnie 2 różne sprawy...

z logicznym myśleniem u tego delikwenta jest słabo, więc choćby egzamin z Logiki
                    powinien sprawić mu nie lada kłopoty...

w związku z tym wątpię, by ww. prowokator ukończył tak trudne studia jak prawo
                    :) a przynajmniej mam taką nadzieję - bo niechciałbym spotkać takiego
                    ograniczonego człowieka w sądzie czy gdziekolwiek indziej :)
                    no chyba, że tatuś mu pomoże swoimi pieniążkami (jak tatuś Kubicy wg. niego :P)

PS. z drugiej strony level1987 powinien sobie dać radę w Polsce - w tym kraju
                    idioci mają duże poparcie społeczeństwa ;) więc pewnie zostanie politykiem ;D
          • noise213 Re: Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 07.02.07, 00:08
            zamknij ryj śmieciu
    • w_r_e_d_n_y deb.il w gokarDzie 06.02.07, 23:34
      level1987 napisał:

> a kogo obchodzi ten Kubica

mnie

> szlag mnie trafia jak słysze o "kubicomanii"

a kogo to obchodzi ?

> syn dorobkiewicza co mu tata zapewnił rozrywke w postaci gokardów jak był mały

a ty synu dziedzica dostales od ojca tylko konika na biegunach ?

> Polscy piłkarze którzy graja pod Polskim herbem....

i "nad" polska flaga
      i "w" polskim godle

PS
      przestan s.r.a.c
    • tubelius Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 07.02.07, 00:20
      Zapwne chodzi wam o ta wypowiedz Kubicy kiedy wypowiadal sie na temak kibicow i
      spraw polski po angislku i jedna z gazet zle przetlumaczyla jego wypowiedz. A ze
      dzinnikarze zawsze moga dodac cos od siebie to wiec narobilo sie to go ludzie
      nienawidza zamiast podziwiac i cieszyc sie z jego osiagow.
      A co do ciebie level1987 to jezeli jests takim patriota to powiniense byc dumny
      ze ma kto polske reprezentowac w F1. Kubica przejdzie do histori jako pierwszy
      polak w F1.
      Brawo
      • zgonboj Re: Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 07.02.07, 04:43
        Zapwne chodzi wam o ta wypowiedz Kubicy kiedy wypowiadal sie na temak kibicow i
        > spraw polski po angislku i jedna z gazet zle przetlumaczyla jego wypowiedz. A z
        > e
        > dzinnikarze zawsze moga dodac cos od siebie to wiec narobilo sie to go ludzie
        > nienawidza zamiast podziwiac i cieszyc sie z jego osiagow.

dokładnie, jego wypowiedź miała zupełnie inną wymowę... no ale większość
        "kibiców" przeczytała w gazecie przekręcone słowa i masz babo placek - mają się
        czym ekscytować i mogą się poczuć lepsi od Kubicy, bo wydaje im się, że są
        patriotami a on nie... tylko co zrobili dla tego kraju? nic! a Robert zrobił dla
        Polski więcej niż wszyscy my plujący się na forach jego kibice... on nie tylko
        rozpropagował i wciąż reklamuje nasz kraj na całym świecie (automatycznie
        większość fanów F1 - czyli kilkuset mln ludzi na całym świecie zainteresowała
        się Polską - i zapamięta ten kraj właśnie przez pryzmat skromnego, pracowitego
        Polaka, który przebił się do F1 bez żadnego wsparcia i to z kraju bez
        wyścigowych tradycji!!!)

naprawdę wstyd mi, że gdy Niemcy, Anglicy, Szwajcarzy, Włosi i wszyscy inni
        ludzie chwalą i podziwiają Roberta za to, jakim jest człowiekiem i jak wiele już
        osiągnął w tak młodym wieku TYLKO I WYŁĄCZNIE DZIĘKI SOBIE I KILKU OSOBOM, KTÓRE
        GO WSPARŁY, tylu Polaków wiesza na nim psy - i to bezpodstawnie!

wstyd mi, że żyję w tak dziwnym kraju, gdzie wykształceni ludzie są na tyle
        ograniczeni umysłowo, by wierzyć we wszystko, co piszą w gazetach...

wstyd mi, że muszę bronić tak sympatycznego kolesia jak Robert i przekonywać
        innych, że są w błędzie oskarżając go bezpodstawnie...

ludzie, użyjcie w końcu swoich mózgów a nie tylko jadaczek czy też klawiatur! a
        jak nie możecie się powstrzymać od pisania bzdur to idźcie na onet, a nie
        będziecie normalnych ludzi denerwować!
    • rexman1 Re: Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 07.02.07, 01:32
      Cala Polska wierzy w Ciebie patrioto!
    • mr.hell a ja już przestałem się wstydzić.. 07.02.07, 01:49
      kiedy zostałem synem polskiego urzędnika podatkowego herbu zielona
      pietruszka ]:O/
    • tubelius Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 07.02.07, 01:57
      level1987 jezeli taki patriota to moze od giertycha jestes albo napweno
      popierasz swojego idola romka
      napewo lysy jestes i szalejesz ze swojimi kumplami weszechpolakami
      :)
    • wwi Re: Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 07.02.07, 09:09
      Prawdopodobnie rok z Twojego nicka określa rok urodzenia. Mam prośbę - zupełnie
      bez złośliwości. Wydrukuj sobie artykuł i swojego posta, a następnie dobrze
      schowaj. Otwórz go za dziesięć lat i ponownie przeczytaj. Jestem pewien, że
      będziesz miał trochę inny pogląd niż ten, kóry wyraziłeś. Pozdrawiam.
      • level1987 Re: Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 07.02.07, 11:25
        Wwi bardzo możliwe:) Widzisz ja tu nikogo nie chceatakować obrażac:) porpostu
        przeczytałem wywiad który (nie wiedziałęm) był możliwe , źle pzetłumaczony :) i
        nie czytałem innych wywiadów wiec mogłem tak sądzić:) przyznaje się ze sie
        pomyliłem dość ale o to chodzi też na forum żeby wyjaśnić nieścisłości:) a
        koledzy wyżej zaatakowali mnnie od razu jakby Kubica był świętym i nie mozna na
        niego złego słowa napisać:) Ale cóż poradze:) Wyzwali mnie ośmieszyli więc
        lepiej na tym forum sie nie bede udzielał bo po co:) pozdro.
        • walsingam Re: Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 07.02.07, 12:12
          Kolego napisałeś że Kubica wstydzi się że jest Polakiem że .."nie obchodzą go
          polscy kibice" i "w zyciu nie chciałby wrócic do Polski" Prosiłem cię z
          dziesięć razy o cytaty i ich nie dostałem. Jeśli ktoś kłamie i manipuluje to
          musi się liczyć z reakcjami innych.

Czytałem większość wywiadów Kubicy po angielsku i po polsku i nigdzie nie
          znalazłem ani wprost ani sugestii jakiekolwiek z twoich tez. Jeśli masz być
          prawnikiem to powienieneś nauczyć się wnioskowania, logiki i etyki. Inaczej
          skończysz jak Edgar Gosiewski.

Każdy robi dla kraju to co umie najlepiej. Nie oczekuję od Kubicy poematów
          patriotycznych i opowieści o miłości do kraju, tylko dobrej postawy w F1 tak by
          Polska flaga którą ma na kombinezonie i bolidzie dobrze kojarzyła się widzom na
          całym świecie, jak wtedy kiedy komentatorzy na Speed TV mówili "this Pole never
          give up". TO mi wystarcza.
          • level1987 Re: Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 07.02.07, 20:49
            Dobrze wcale tu nie chce maniupulować powtarzam ze chciałem wyrazić tylko swoje
            zdanie:) A widziałęm ten wywiad w jakiejś gazecie:) dorioszka czy jakoś tak też
            widziała więc to mi się nie uroiło:) ale przepraszam jesli ktos uwazał moje
            wypowiedzi za jakieś prowokacje :) a i jeszcze jedno:) zrobiłem pare błędów
            owszem ale to raczej z nerwów:) nie jestem imbecylem jakimś kibolem czy kimś.Tak
            czy siak sorry mogliście mnie źle odebrać. pozdrawiam
            • walsingam Re: Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 08.02.07, 00:38
              Duży plus dla ciebie. Niewielu potrafi przyznać się do błędu, szczególnie gdy
              nie musi. Jest spora szansa że będą z ciebie ludzie.

Moja reakcja była przesadzona, nie miałem zamiaru ciebie obrażać tylko coś ci
              uświadomić. Kiedy się rzuca tak mocne oskarżenia jak ty to zrobiłeś warto
              najpierw dobrze poznać przedmiot sprawy na podstawie informacji z różnych
              źródeł i tyle.
        • zgonboj terapia wstrząsowa podziałała... 07.02.07, 18:29
          wystarczyło w kilka osób najechać i level się uspokoił... cieszy, jak uda się
          czasem komuś coś do głowy wbić, wówczas czas spędzony na klepaniu w klawisze nie
          jest stracony :) rzadko się to zdarza, ale dlatego może jest to przyjemne, gdy
          druga osoba zmienia swój pogląd...

teraz levelku jesteś już grzeczny ale czy nie mogłeś tak od razu? po co było
          obrażać i prowokować, skoro jak sam przyznajesz nie masz zielonego pojęcia o F1
          i Kubicy, a przeczytałeś ledwo jeden wywiad (zapewne w Bravo Sport, skoro takie
          bzdury tam wyczytałeś)

skoro chciałeś wyjaśnić nieścisłości, to trzeba było zapytać co o tym sądzimy a
          nie od razu z grubej rury obrażać człowieka - bo potem przez takich jak Ty
          Robert ma dość polskich mediów, przede wszystkim gazet (gdzie bzdury piszą
          dziennikarze) i serwisów internetowych (gdzie z kolei obrażają Roberta
          internauci...)

tak, tak, Robert czyta trochę o sobie i czyta też, co piszą o nim ludzie - wiec
          nie dziwcie się, że czasem nie ma ochoty mówić: "kocham was, Polacy!" czemu
          miałby tak mówić, kiedy 50% społeczeństwa obraża go bo:
          -udało mu się coś osiągnąć ("ale mi też by się udało, gdyby tylko mój tatuś
          kupił mi w młodości gokarta...")
          -jest teraz bogaty ("nie lubimy nikogo, kto ma więcej pieniędzy od nas")
          -wyjechał w młodym wieku za granicę ("jak on śmiał uciec do makaroniarzy! nie
          jest patriotą!")
          -jeździ w NIEMIECKIM teamie ("a fu! powinien startować w F1 w teamie FSO bolidem
          Polonez F1.07")
          -nie ma nawet średniego wykształcenia ("nieuk i tępak! on nie może być
          przykładem dla młodzieży!")
          -ogólnie jest brzydki i chamski ("nie to co Małysz, swój chłopak, patriota :D")

no starczy, bo jeszcze niektórzy pomyślą, że na poważnie to piszę ;)

i weź się w garść levelku, jak chcesz tym prawnikiem zostać :D
          • level1987 Re: terapia wstrząsowa podziałała... 07.02.07, 20:54
            Nie będe juz wyjaśniał o co mi chodziło :) ale odpowiem na dwie rzeczy:)
            przeczytałem wywiad w Angorze:) a to nie Brawo Sport:) a i owszem nie mam
            zielonego pojecia o f1 i kierowałem sie tylko i wyłącznie tym wywiadem:) nie
            miałem prawa?? widzisz są dwie strony medalu - myliłem się ale wy mogliście mi
            to wytłumaczyć spokojnie a nie "najezdzać" :) ale nieważne mimo wszystko pozdrawiam
    • habudzik Re: Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 07.02.07, 09:57
      A jeszcze prawie 3 lata temu nikt tu na forum nie zabierał głosu na temat Kubicy
      . Popatrzcie jak sie to zmienia.
      • iuscogens Re: Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 07.02.07, 10:20
        JA jestem ciekawa jak wyglądało to spotkanie, bo w Piłce Nożnej ( z wrzesnia
        chyba) był wywiad z Kubicą, w którym jechał po naszych piłkarzach, że to
        kiepskie grajki, piłkarzyki. Ciekawe, czy przy nich też tak mówił...
    • leszek.st37 Kadra z wizytą u Kubicy na torze Jerez 07.02.07, 13:04
      Ten Bąk nadaje sie do psychiatry . 295 jechał , chyba TGV .
    • instruktor-zalogowany Re: Dlaczego karmicie trola? 07.02.07, 16:09
      J.W.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka