Dodaj do ulubionych

Audi A4, 1.8

IP: 195.136.36.* 28.04.03, 10:24
Co myslicie o tym aucie, mam do kupienia 1996 rocznik (klima, abs, immob,
aluf)i jak one teraz stoja, dzieki za odpowiedzi,.
Obserwuj wątek
    • Gość: Martin Re: Audi A4, 1.8 IP: mieszko.pl.u* 28.04.03, 10:56
      Tez jestem zainteresowany opiniami o tym aucie.
      A tak poza tematem, to nie boisz sie ze to auto ci skradna...
      (bo ja juz wczesniej bylem zdecydowany na Audi, ale w koncu go nie kupile z
      tego wlasnie wzgledu :( )
      • Gość: Ana Re: Audi A4, 1.8 IP: 195.136.36.* 28.04.03, 15:15
        Powiem ci ze audi, vw to moje ulubione samochody i wykalkulowalam sobie ze wole
        sobie kupic luksusowe Audi gdzies piecioletnie niz za ta cene golfa4 (ktore
        zreszta uwielbiam)duzo nowszego, mysle ze zlodzieje znaja sie na rocznikach i
        chetniej rusza tego golfa nowszego, poza tym jak mam zaplacic auto casco ok
        4000 za audi i tyle samo za jakas beznadziejna prawie nowa renowke czy inny
        francuski..... wybieram audi, jest to samochod ponadczasowy, stylistyka wnetrza
        i karoserii zawsze wyprzedzala konkurentow i chyba tak zostanie. I jak pomysle
        sobie ze mam przez cale zycie jezdzic samochodami ktore mnie nie "podniecaja" a
        ktore i tak moga zostac skradzione i za ktore i tak musze zaplacic AC to
        wybieram prawdziwa jazde! pozdrawiam
    • Gość: Centaur Re: Audi A4, 1.8 IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 29.04.03, 05:42
      wejdz na forum dysk. Audi klub polska napewno pomoga doradza ITp -->
      forum.tuning.info.pl/viewforum.php?f=2&sid=sid%3D0908317b939618b1e70a4338468ac875

www.audiklub.pl/
      Polecam
      • Gość: mignat Re: Audi A4, 1.8 IP: *.bielsko.dialog.net.pl 30.04.03, 19:49
        Dokładnie rok temu miałem taki sam problem i nie kupiłem tego samochodu (audi
        A4 1,8 1997) był za bardzo bity. Teraz kupiłem nowe mitsubishi carisma i to był
        błąd. Jeśli znajdziesz w dobrym stanie egzemplarz audi to go bierz bo to jest
        prawdziwy samochód a nie plastykowa imitacja podróby.
        • Gość: marcin Re: Audi A4, 1.8 IP: *.interecho.com / 192.168.4.* 03.05.03, 11:15
          Gość portalu: mignat napisał(a):

>> (..)plastykowa imitacja podróby.

Czyli oryginał?? Zgodnie z zasadą ża 2 minusy dają plus...?

pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka