Dodaj do ulubionych

gdzie naprawic szyberdach

08.05.03, 17:07
wsiadlem dzis do auta, otworzylem dach, dojechalem na miejsce i dach chcial
si zamknac tylko do polowy.
Pomoglem mu recznie, ale wszystko wyglada tak, jakby sie cos zacinalo.
Slychac sprzegielko, albo zabezpieczenie przeciazeniowe.
Nie wiem jak to dziala i co sie moglo popsuc, ale gdzies to na pewno
naprawiaja. Tylko gdzie?
Obserwuj wątek
    • greenblack Re: gdzie naprawic szyberdach 08.05.03, 17:44
      A nie mówiłem, że z szyberdachem tylko same problemy? Przepraszam Gaziarzu, ale
      nie mogę Ci pomóc. Szyberdachy mi się nie psują, bo po prostu ich nie kupuję.

Pozdrawiam
      • Gość: Michal Re: gdzie naprawic szyberdach IP: *.telia.com 08.05.03, 17:52
        Te same zdanie.Mialem kiedys merca.Po jakims czasie wystapil ten problem
        zawsze po zimie.Po prostu korozja na elemntach ciernych.Wymienilem wszystko
        wlacznie z luka.Byly to lata 86, mercow bylo od metra na szrotach w
        niemczech.Nigdy wiecej auta z takim wynalazkiem.Pzdr.Michal
        P.S a te szklane to po paru latach pamietam ciekly.Byla moda rok 1982 na ten
        wynalazek.Facet wstawil za 1000koron ,cieszylismy sie trzy lata potem szybko
        sprzedalem cieklo.Ekstra korozja.
        • Gość: gaziarz Re: gdzie naprawic szyberdach IP: *.acn.waw.pl 08.05.03, 23:52
          widocznie w Mercach tak dziala. Tylko ze nie ma Mercow bez el. szyberdachu.
          Teraz tez nie problem kupic caly na szrocie i tak pewnie uczynie.
          Szkoda.
          • greenblack Re: gdzie naprawic szyberdach 09.05.03, 08:33
            Gość portalu: gaziarz napisał(a):

> Tylko ze nie ma Mercow bez el. szyberdachu.

Naprawdę?

Pozdrawiam
            • Gość: karburator Re: gdzie naprawic szyberdach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 09:56
              Za dopłatą dostaniesz wszystko, nawet auto bez szyberdachu.Jeżeli to merc,to
              nie widzę problemu z naprawą, gorzej moze być z dojazdem np. na drugi koniec
              kraju.
    • Gość: Jarek Re: gdzie naprawic szyberdach IP: *.szeptel.net.pl 12.05.03, 11:25
      Polecam Skylark'a z Rembertowa tel. (0-22) 673 50 80

Zadzwoń i sprawdź, czy się podejmą i za ile.

Pozdr
      • Gość: Jarek Oprócz Skylark'a jest jeszcze GK IP: *.szeptel.net.pl 12.05.03, 11:53
        Kiedyś korzystałem także z usług firmy GK z Wiertniczej - tel. (0-22) 842-15-64

;-)))
        • gaziarz Re: Oprócz Skylark'a jest jeszcze GK 12.05.03, 15:41
          dzieki za info
          • Gość: karburator Re: Oprócz Skylark'a jest jeszcze GK IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 22:01
            Trochę niejasno się wyraziłem- proponuję ci swoją usługę w tym względzie
            (trochę czasu się tym bawiłem). Jak się domyślam mieszkasz w W-wie, będę
            prawdopodobnie czwartek i piątek (??)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka