Gość: links2 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.03, 22:12 cadillac catera?? tak to ma sie nazywac?? gdzies przeczytalem ze auto ma miec premiere zgrana z premiera filmu. to fakt czy tylko plotka? macie jakies info na temat tego auta? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Prezes Re: Cadillac z Matrixa? IP: *.ces.clemson.edu 15.05.03, 22:14 Gość portalu: links2 napisał(a): > cadillac catera?? tak to ma sie nazywac?? gdzies przeczytalem ze auto ma miec > premiere zgrana z premiera filmu. to fakt czy tylko plotka? macie jakies info > na temat tego auta? catera jest w sprzedazy w USA od wielu lat "the cadi that zigs" :-) Link Zgłoś
Gość: links2 Re: Cadillac z Matrixa? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.03, 22:25 ja tam sie nie znam na amerykancach. chodzi mi o to auto ktore widac na trailerach matrix reloaded. ktos cos o nim wie?? pozdr. Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Cadillac z Matrixa? IP: *.ces.clemson.edu 15.05.03, 22:30 Gość portalu: links2 napisał(a): > ja tam sie nie znam na amerykancach. > chodzi mi o to auto ktore widac na trailerach matrix reloaded. > ktos cos o nim wie?? > pozdr. sorry, ale nie ogladalem tego filmu, tego pierwszego tez nie :-( Link Zgłoś
Gość: cracovian Re: Odpowiedz.. IP: *.bankofamerica.com 15.05.03, 22:45 Z tego co widzialem to w "Matrix" sa dwa samochody marki Cadillac: Pickup nazywa sie Escalade XT: autos.msn.com/vip/singleyear.aspx?modelid=10478 Sedan nazywa sie CTS (nastepca Catera): autos.msn.com/vip/singleyear.aspx?modelid=10320 Link Zgłoś
Gość: cracovian Dlaczego nie Toyota??? IP: *.bankofamerica.com 15.05.03, 22:50 Swoja droga to nie rozumiem dlaczego swietnie zarabiajaca Toyota z taka masa pieniedzy przeznaczona na marketing nie zainwestowala w pokazanie Toyoty Matrix w filmie Matrix: autos.msn.com/vip/singleyear.aspx?modelid=10329 Link Zgłoś
greenblack Hyundai Matrix też jest 15.05.03, 22:59 germany.hyundai-motor.com/ , france.hyundai-motor.com/ Pewnie znajdzie się paru takich, co kupią samochód dla samej nazwy. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: cracovian Re: Hyundai Matrix też jest IP: *.bankofamerica.com 15.05.03, 23:07 Tylko, ze jest taka roznica, ze Toyota Matrix calkiem niezle sie sprzedaje i probuja reklamowac ten woz dla wyksztalconej mlodzierzy. Z tego przedzialu malo kto kupi CTS i dlatego Toyota by wyszla na tym duzo lepiej niz GM. Pomijajac brak nazwy Hyundai Matrix w USA to pamietaj, ze ta marka niestety nadal jest kojarzona z ludzmi bardziej ubozszymi albo po prostu murzynami... Tego typu filmy raczej do nich nie przemawiaja. Link Zgłoś
greenblack Re: Hyundai Matrix też jest 15.05.03, 23:10 A czym się różni wóz dla młodzieży wykształconej, od auta dla niewykształconej? Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: links2 Re: Hyundai Matrix też jest IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.03, 23:21 greenblack napisał: > A czym się różni wóz dla młodzieży wykształconej, od auta dla niewykształconej? > > prawda, interesujace! tak czy inaczej te "matrixowe" toyoty czy hyundaie to czysty hamski perfidny marketing. ktos lapie sie na nazwe i kupuje, kupuje, kupuje, bo tylko o to chodzi!!! pozdr ps. dzieki za linki! Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Hyundai Matrix też jest IP: *.ces.clemson.edu 16.05.03, 00:25 Gość portalu: cracovian napisał(a): > Tylko, ze jest taka roznica, ze Toyota Matrix calkiem niezle sie sprzedaje i > probuja reklamowac ten woz dla wyksztalconej mlodzierzy. Z tego przedzialu malo > > kto kupi CTS i dlatego Toyota by wyszla na tym duzo lepiej niz GM. > sam sie zastanawialem nad kupnem Matrixa/Viba. Samochod mi sie podoba, jezdzi fajnie tylko wolalbym AWD, ale nie sprzedaja ich z reczna skrzynia biegow. Silnik 130 KM w podstawowej wersji to tez nie rewelacyjnie. Wersja 6-cio biegowa (Vibe GT/Matrix XRS) ma wprawdzie 180 KM, ale taka moc ma dopiero przy 6000 rpm (kto jezdzi na takich obrotach ??) Poza tym zupelnie nie podobaja mi sie te pseudo chromowane oprawki wokol predkosciomierza i obrotomierza. Moze lepiej PT Cruiser Turbo albo Impreza WRX ? Oczywiscie oba sa nieco drozsze od Viba/Matrixa > Pomijajac brak nazwy Hyundai Matrix w USA to pamietaj, ze ta marka niestety > nadal jest kojarzona z ludzmi bardziej ubozszymi albo po prostu murzynami... > Tego typu filmy raczej do nich nie przemawiaja. do mnie tez tego typu filmy nie przemawiaja, a murzynem nie jestem. Link Zgłoś
Gość: links2 Re: subaru najlepsze! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.03, 00:44 Gość portalu: Prezes napisał(a): > > Moze lepiej PT Cruiser Turbo albo Impreza WRX ? > Oczywiscie oba sa nieco drozsze od Viba/Matrixa > > o jezu! ale dylemat! pewnie ze SUBARU lepsze! jak by mnie bylo stac to bym od razu biegl do salonu!!! :) PT Cruiser moze i ladny ale nic poza tym. tak jak new beetle. takie lekko tandeciarskie jak dla mnie. ups, sorry - kiczowate brzmi lepiej ;) pzdr. Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: subaru najlepsze! IP: *.ces.clemson.edu 16.05.03, 01:10 Gość portalu: links2 napisał(a): > Gość portalu: Prezes napisał(a): > > > > > Moze lepiej PT Cruiser Turbo albo Impreza WRX ? > > Oczywiscie oba sa nieco drozsze od Viba/Matrixa > > > > > > o jezu! ale dylemat! pewnie ze SUBARU lepsze! jak by mnie bylo stac to bym od > razu biegl do salonu!!! :) > PT Cruiser moze i ladny ale nic poza tym. tak jak new beetle. takie lekko > tandeciarskie jak dla mnie. ups, sorry - kiczowate brzmi lepiej ;) > > pzdr. tak, ale Impreza WRX kosztuje grubo ponad $20000 Zwykla, nie turbo, mozna kupic za nieco ponad $20000, ale to nie to samo. Za podobne pieniadze mozna kupic Forestera, tez ma bardzo dobra opinie, ale ja jakos mam awersje do SUV., choc czasem to sie glownie sprowadza do nazwy. W kazdym razie Subaru oferuje 0% ale nie wiem na ile lat. Przy 4 latach splata wynosilaby okolo $400/miesiac. To wciaz dosc sporo jak na moje mozliwosci. Oferta jest do 2 czerwca. Link Zgłoś
Gość: links2 Re: subaru najlepsze! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.03, 10:59 no, a co ja mam powiedzieć? mnie to stać na daewoo co najwyżej :( forester to dla mnie nie SUV (też ich nie znosze) tylko raczej takie trochę dziwne kombi. jeśli tak na niego spojrzeć, to od razu bardziej się podoba ;) a cena? cóż, musisz zdecydować czy stać cię na to czy nie. pozdr. Link Zgłoś
devote Re: Dlaczego nie Toyota??? 15.05.03, 23:38 Gość portalu: cracovian napisał(a): > Swoja droga to nie rozumiem dlaczego swietnie zarabiajaca Toyota z taka masa > pieniedzy przeznaczona na marketing nie zainwestowala w pokazanie Toyoty Matrix > > w filmie Matrix: za malo dali i pozwolili tylko skopiowac nazwe dla samochodu :) Link Zgłoś
Gość: Marek Cadillac XLR IP: *.atlanta.ga.us 16.05.03, 14:26 O ile sie nie myle to w Matrix Reloaded "wystepuje" nowy Cadillac - XLR. Ma byc on konkurencja dla Lexusa SC430 i Mercedesa SL/SLK. Cena w okolicach $80K, twardy dach skladany jak w Lexusie is SL/SLK ale jeszcze szybciej, silnik Northstar ale jakis podrasowany. W ostatnim Car & Driver jest duzy artykul na temat tego samochodu (jeszcze nie czytalem ale jak przecztam to napisze) Link Zgłoś