dokto 24.04.07, 21:04 Przejazd w najbliższą niedzielę. W Warszawie byłbym koło południa. Jak sądzicie jak może być sytuacja w stolicy i ew. którędy pojechać. A może warto jakoś ominąć to miasto? Będę wdzięczny za sugestie:) Link Zgłoś Obserwuj wątek
gringo68 Re: Radom-Wyszków 25.04.07, 08:18 Jedź przez Górę Kalwarię, Kołbiel, Mińsk Mazowiecki i Łochów. Droga niedawno wyremontowana, a ruch nieduży... Można i przez Warszawa, w niedzielę nie powinno być korków.... Link Zgłoś
a4774 ee, nie warto kombinować 25.04.07, 10:22 niedziela w trakcie długiego weekendu, miasto powinno być puste. Jedziesz Krakowską/Grójecką, pod Halą Banacha skręcasz na lewo, i Trasą AK przejeżdżasz za miasto. Od Janek do Marek nie powinno Ci zająć dłużej niż pół godziny. Objeżdżając nadkładasz sporo drogi, chyba się nie opłaci. Link Zgłoś
pracuj Re: ee, nie warto kombinować 25.04.07, 15:59 A ja jechałem na ostatnie święta przez Wawę i później przed Wyszkowem staciłem 1,5h. Korek był spowodowany przez rondo za mostem, więc na pewno nie polecam tej drogi. Link Zgłoś
des4 Re: ee, nie warto kombinować 26.04.07, 09:17 Racja. Warszawa może być przejezdna, ale przed Wyszkowem i mostem korki nie mają reguły. Trasa przez Kalwarię, Kołbiel i Mińsk nie jest wcale dłuższa, i wskakujesz z niej praktycznie od razu na most w Wyszkowie... Link Zgłoś
dokto dziękuję za zainteresowanie 26.04.07, 20:08 właściwie to jadę w ok. Ostrowii. Pojadę chyba jednak na Warkę, G.Kalwarię, Mińsk,Brok. Może w niedzielę nie będzie tam tirów (kiedyś bywało też sporo tirówek:). Link Zgłoś