czarekkowalski3 14.05.07, 23:15 Sluchajcie czy to prawda, ze nawigacja 'navigo' jest taka konkurencyjna? Slyszalam juz z kilku zrodel, ze warto sie zainteresowac. Mial ktos z nia do czynienia? Link Zgłoś Obserwuj wątek
czlowieniuxxx Re: Navigo 21.05.07, 22:49 Szczerze polecam. Korzystam z Navigo 2 od dobrych kilku miesięcy i chwalę sobie. No i aktualizacje co miesiąc darmowe. Link Zgłoś
tadek4u Re: Navigo 22.05.07, 13:04 Używam i jestem zadowolony z map Polski. Ciekawe jak firma się dalej rozwinie. Link Zgłoś
marian_80 Re: Navigo 31.05.07, 19:12 Każda nawigacja jest konkurencyjna, tylko zależy w jakim stopniu. Navigo jest nowym produktem, ale szybko rozwijającym się i mającym już swoich zwolenników. Jeździłem trochę na tych mapach i byłem zadowolony, można mieć dobry gps w dobrej cenie. Link Zgłoś
czlowieniuxxx Re: Navigo 01.06.07, 15:04 Odkryłem właśnie, że lokalizator mapa.pf.pl jest robiony przez Navigo, więc polecam wszystkim niedowiarkom porównanie go z konkurencyjnymi :) Link Zgłoś
henryks6 Re: Navigo 05.06.07, 12:37 Też przeglądałem te mapy navigo na mapa.pf.pl Często korzystam z tego serwisu, bo mapki są dobre i płynnie chodzą. Link Zgłoś
krzysiekweracki4 Re: Navigo 08.06.07, 00:51 Widzę, że kącik wielbicieli Navigo tu się już stworzył. No ale co zrobić, o swoim też złego słowa nie mogę powiedzieć. Dobre cacko. Link Zgłoś
henryks6 Re: Navigo 08.06.07, 10:06 Nie jestem wielbicielem tylko użytkownikiem, a zadowolony użytkownik nie musi być wielbicielem :) Link Zgłoś
axec Re: Navigo 11.06.07, 13:14 Sam jestem użytkownikiem navigo i jestem zadowolony z programu. Cały ostatni weekend przejeździłem z nawigacją i nie miałem żadnych problemów. Link Zgłoś
hhaammeerr Re: Navigo 13.06.07, 20:12 ja co prawda nigdy wczesniej nie slyszalem o tym navigo nic, to chyba nowosc, nie? ale jechalem na wycieczke ostatnio autokarem i kierowca uzywal wlasnie tych mapek i bardzo zachwalal. Link Zgłoś