Dodaj do ulubionych

Renault Clio- Wasze opinie

01.12.01, 08:06
Witam. Mam zamiar kupic Renault Clio 1.2 16V wersja podstawowa Authe... Czy
dobrze robie. Jezeli chodzi o eksploatacje to nie przewiduje wiecej nic 15
tysiecy rocznie jak myslicie przy takim przebiegu ile mozna nim pojezdzic
bezawaryjnie. Aha to jest moj pierwszy samochod. Moze cos innego Punto, Corsa ?
Dzieki za odzew.
Obserwuj wątek
    • Gość: golf Re: Renault Clio- Wasze opinie IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 09:10
      Przejrzyj archiwum.
      Opinie nt. CLIO były zbierane już sto pięćdziesiąt siedem razy...
      Aż do zrzygania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ajk Re: Renault Clio- Wasze opinie IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 09:27
        Zgadzam sie z poprzednikiem o Nowym Clio na tym forum bylo juz mnostwo opinii
        (sam pytalem o nie kilka razy w czasie wakacji bo zastanawialem sie nad jego
        zakupem !) I Kupilem ten samochod !!! Mam go od 3 miesiecy, przejechalem na
        razie ok. 5 tys. i na razie-odpukac-zadnych problemow (wiem ze 5 tys. to
        niewielki przebieg) ! Polecam Ci ten samochod, zwlaszcza z silnikiem 75 km !
        Moim zdaniem ten silnik calkowicie wystarcza do tej wielkosci samochodu
        zwlaszcza ze renault robi dobre i dynamiczne silniki (no chyba ze potrzebujesz
        super mocnych wrazen to wtedy polecam silniczek marzenie 1.4 16V !) Na spalanie
        tez nie moge nazekac, zwlaszcza na trasie !!! Wogole jezdzi mi sie tym
        samochodem naprawde swietnie - np. elektryczne wpomaganie to cudo (duza roznica
        w porownaniu ze wspomaganiem hydraulicznym), no i takiego wypozazenia w
        standardzie jak ma Clio za ta cene nie ma naprawde zaden inny samochod w tej
        klasie !!! Naprawde zastanawialem sie dlugo nad Yaris, Punto(nie polecam-slabe
        wykonczenie co chwila cos sie odkleja), Corsa i Fabia i jak to wszystko
        policzyc to reszta z tak dobrym silnikiem i wyposazeniem kosztuje pare tysiecy
        wiecej od Clio !!! Wnetrze Nowego Clio mi osobiscie podoba sie najbardziej z
        samochodow tej klasy !!! No i w koncu powiedzmy sobie szczerze ze ten
        samochodzik jest naprawde bardzo ladny!!! (duzo ladniejeszy od poprzedniej
        wersji)! A wiec konczac naprawde polecam Ci Nowe Clio - jezdzenie nim to
        naprawde duza przyjemnosc !
        pzdr.
        • Gość: Ryszard Re: Renault Clio- Wasze opinie IP: *.abo.wanadoo.fr 01.12.01, 09:50
          Tez polecam Clio ale nie z tym silnikiem. Jest troche za slaby. W porownaniu z
          Punto, Corsa i Fabia Clio ma zdecydowanie najlepsze zawieszenie i amortyzatory.
          A to ma znaczenie dosc duze na b. noierownym asfalcie . pozdr. R
          • Gość: szatan Re: Renault Clio- Wasze opinie IP: 10.128.128.* 03.12.01, 21:50
            Gość portalu: Ryszard napisał(a):

> Tez polecam Clio ale nie z tym silnikiem. Jest troche za slaby.

za słaby....stary co ty wiesz o zabijaniu....

ale też polecam clio....moje marzenie to 2L ale ten jest naprawdę bardzo
            dynamiczny....a jak ktoś umie dobrze dobierać biegi to mocy jest aż nadto :))

pozdrawiam

• artekja Re: Renault Clio- Wasze opinie 03.12.01, 21:42
      art111 napisał(a):

> Witam. Mam zamiar kupic Renault Clio 1.2 16V wersja podstawowa Authe... Czy
      > dobrze robie. Jezeli chodzi o eksploatacje to nie przewiduje wiecej nic 15
      > tysiecy rocznie jak myslicie przy takim przebiegu ile mozna nim pojezdzic
      > bezawaryjnie. Aha to jest moj pierwszy samochod. Moze cos innego Punto, Corsa ?
      > Dzieki za odzew.

Clio jest boskie !!!
    • Gość: Virgin Też pytałem o Clio na forum... IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.01, 23:47
      ... i kupiłem. Jest naprawde super. Potarguj sie tylko dobrze u dealera i przed
      kupnem napisz co Ci oferuja. Wtedy zobaczymy co jeszcze mozna zrobic.
      Ja tez chcialem Authentica a skonczylo sie na Expression + kilka dodatków
    • artekja Re: Renault Clio- Wasze opinie 06.12.01, 09:39
      art111 napisał(a):

> Witam. Mam zamiar kupic Renault Clio 1.2 16V wersja podstawowa Authe... Czy
      > dobrze robie. Jezeli chodzi o eksploatacje to nie przewiduje wiecej nic 15
      > tysiecy rocznie jak myslicie przy takim przebiegu ile mozna nim pojezdzic
      > bezawaryjnie. Aha to jest moj pierwszy samochod. Moze cos innego Punto, Corsa ?
      > Dzieki za odzew.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka