likus 01.12.01, 13:42 Chiałem kupic opony do Kangoo (oryginalne 165/75/14C)ale na zimówki wzmacniane nie bardzo mnie stać, czy mogę zastosować opony osobowe - samochód służy mi do przejazdów rodzinnych i dojazu do pracy ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Adam Re: Jakie opony do Kangoo IP: *.acn.waw.pl 01.12.01, 18:35 Masz rację, nie muszą być C-tki. Wpadnij do mnie do serwisu ogumienia Eco Premium na Połczyńską 73 tel.665 85 08 to na hasło Internauta dobiorę Ci komplet do Kangóra z 25% rabatem. Pozdrawiam Adam Link Zgłoś
Gość: likus Re: Jakie opony do Kangoo IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 02.12.01, 17:30 Niestety jestem z Gliwic, a na Śląsku panuje opinia (przynajmniej w tych kilku serwisach w których byłem), że muszą być opony z oznaczeniem "C" i do nikogo nieprzemawia fak że nigdy nie zapakuje do tego samochodu więcej niż do każdego innego osobowego. Wszyscy wychodzą z założenia, że jak toś ma taki samochód to musi nim wozic cegły albo przynajmniej kartofle. Pozdrawiam Link Zgłoś