r.bla 20.05.07, 02:21 Do Opla 1.3 GL r.87 muszę wstawić skrzynię biegów -pięciobiegową. Od jakiego innego modelu będzie pasować i gdzie szukać? a może ktoś ma na sprzedanie?Kto mi pomoże to ustalić? Link Zgłoś Obserwuj wątek
henryk245 Re: Do miłośników Opla.... 20.05.07, 07:18 jezeli kupisz cala skrzynie niebedziesz wiedzial w jakim jest stanie, moja propozycja;jezeli korpus jest caly-kup przekladnie (tryby) i lozyska i wymien wszystko-nawet jezeli ktoras z starych przekladni jest OK ,-bedziesz wiedzial co masz,po montarzu jezdzij jak nowym autem tzn.na dotarciu. Link Zgłoś
black_code Re: Do miłośników Opla.... 20.05.07, 10:41 henryk245 napisał: > jezeli kupisz cala skrzynie niebedziesz wiedzial w jakim jest stanie, > moja propozycja;jezeli korpus jest caly-kup przekladnie (tryby) i lozyska i > wymien wszystko-nawet jezeli ktoras z starych przekladni jest OK ,-bedziesz > wiedzial co masz,po montarzu jezdzij jak nowym autem tzn.na dotarciu. tak i koszt wyjdzie kilka razy wiecej niz wart jest caly samochod. Wstaw skrzynie od takiego samego modelu malo to do opla jest czesci uzywanych ?na allegro poszukaj Link Zgłoś