Gość: cc IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.03, 23:43 ..to Chevrolet Cruze (patrz: stary wątek) :-O Na Węgrzech produkowany i już sprzedawany. Kiedy w Polsce? Link: www.ignis-suzuki.hu Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Arturo Re: Nowe Suzuki Ignis IP: 62.233.197.* 02.06.03, 00:53 jezdzilem Ignisem w ub. roku, ale czy cos sie zmienilo od tamtego czasu, wtedy promowano go jako nowosc. nie przypadl mi zbyt do gustu, wieksza frajde sprawila mi jazda Suzuku Wagon R 4wd, ale moze dlatego ze pierwszym jechalem w piekny sloneczny dzien, drugim zas w pierwszy dzien ostrych opadow sniegu ubieglej zimy, takze mialem okazje docenic zalete napedu na 4 kola (w tym przypadku tyl dolaczany) i abs-u. acha cena ignisa wtedy to chyba cos ok. 50-ciu tys. zl, a jest to niestety zabawka. Link Zgłoś
Gość: Wonsz Re: Nowe Suzuki Ignis IP: *.vf.shawcable.net 02.06.03, 07:50 A w Kanadzie Suzuki wprowada dwa nowe auta: - Swift+ z bratem blizniakiem Chevrolet Aveo - Verona, brat blizniak to Chevrolet Epica Ciekaw jestem, czy ten nowy Swift trafi do Polski. K. Link Zgłoś
Gość: cc Re: Nowy Swift??? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.03, 22:58 W Japonii Swift, to Ignis. W Europie będzie nowy Swift jeszcze w tym roku. Mam nadzieję, że zrobią coś z tym wyświetlaczem w Aerio/Liana, bo to teraz chyba najszpetniejsza deska rozdzielcza w Suzuki (Grand Vitara ma ładną, Ignis II ma niezłą). A to Aveo, to nic innego jak tylko Daewoo Kalosz, sprzedawany w sieci Suzuki w USA, a w sieci Opla w Europie. Podejrzewam, że ten drugi to Nubira. Pozdr. Link Zgłoś
Gość: wONSZ Re: Nowy Swift??? IP: 24.76.196.* 03.06.03, 18:56 Naprawde? Tos mnie tym daewoo zaskoczyl!!! Nigdy nie myslalem, ze Suzuki bedzie sprzedawalo Daewoo! Liane/Aerio mam w rodzinie, deska mi sie podoba. Mysle, ze to kwestia gustu :))) Zawsze bylem nastawiony mocno sceptycznie do cyfrowych wyswietlaczy, ale w czasie jazdy wlasciwie nie ma dla mnie roznicy. Pozdrawiam, K. Link Zgłoś
chaladia Re: Nowe Suzuki Ignis 07.09.03, 21:29 Podobno (nie mam potwierdzenia tej plotki) Suzuki Ignis II ma być prezentowany w Warszaie w Parlu Praskim za "Misiami" (jest tam muszla koncertowa, czy coś takiego - nie słyszałem, żeby odbywały się tam kiedykolwiek kocerty) gdzieś pomiędzy 14 a 17 września. Czy ktoś to może potwierdzić albo uszczegółowić? Link Zgłoś