Gość: borys IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 07:45 Posiadam bardzo ciekawy model samochodu. Jest to DAIHATSU CHARADE 1,0 dizel. Chciałbym go ztuningować bo jest trochę wolny jak na moje oczekiwania. Co byście polecili Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: hydromanekin Re: Pomóżcie mi IP: *.cec.eu.int 22.06.07, 09:23 Polecilbym skontaktowac sie z forumowym fachura, czyli Morfeuszem100, ale z wiadomych powodow tego nie zrobisz:))) A tak powaznie, to co chcesz od Daihatsiaka? Nie wiem o ktorym modelu mowisz, ale zakladajac ze starym to na swoje czasy to bylo niezle auto... Pamietam jak gdzies w latach osiemdziesiatych ojciec zabral mnie na gielde samochodowa i tam pierwszy raz zobaczylem to cudo. Wiesz jaka to byla wtedy sensacja? Na tamte czasy? w Polsce? jednolitrowy dizelek? Marzenie. Dziaj to szrot, ale sentyment zostal... Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: Pomóżcie mi IP: *.chello.pl 22.06.07, 19:37 widze że hydro znowu sie nudzi, ale to typowe dla tego typu, one tak juz mają. proponuje znaleźć sobie kolegów w realu. - tak powaznie, to co chcesz od Daihatsiaka? koleś nie widzi że borysiątko robi podpuchę :)))))))))) -> pierwszy raz zobaczylem to cudo no koment :P Link Zgłoś
Gość: hydromanekin Re: Pomóżcie mi IP: *.28.88.227.coditel.net 22.06.07, 21:52 > koleś nie widzi że borysiątko robi podpuchę :)))))))))) Koles dobrze widzi, ze borysiatko robi podpuche (vide: jego komentarz w innym topiku), wiec przez sentyment do tego sympatycznego autka napisalem, ze nie jest takie zle... > -> pierwszy raz zobaczylem to cudo > > no koment :P A slyszales michalku o czyms takim jak ironia? Juz bez emotikonek nie potrafisz zalapac? Oj, (trzydziestoletnie) dziecko neostrady.... Do tego to sie pisze: "no comment"... Link Zgłoś
Gość: morf Re: Pomóżcie mi IP: *.chello.pl 23.06.07, 10:06 Nie mam neostrady ... umiesz czytać???? Jesteś daremny jak festyn na wsi. żegnam Link Zgłoś
Gość: hydromanekin Re: Pomóżcie mi IP: *.28.88.227.coditel.net 23.06.07, 14:54 Tylko tyle masz do powiedzenia? Jak zwykle, BARDZO MALO... Link Zgłoś