Dodaj do ulubionych

Samochody po leasingu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 16:32
Mam zamiar kupic 4 letni samochód od firmy po dobrej cenie .czy ma ktos
doswiadczenie z takimi autami,wiem ze sa to sam z wiekszymi przebiegami,
i sa dosyc mocno exploatowane .prosze o rady
Obserwuj wątek
    • Gość: piotrek Re: Samochody po leasingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 16:35
      Na to nie ma reguły. Zależy jak był użytkowany. Ja zawsze dbam o samochody -
      zarówno o prywatne jak i służbowe. Ale znam przypadki wyżywania sią na autach
      służbowych.
      PZDR
      Piotrek
    • Gość: robert Re: Samochody po leasingu IP: *.mroczna.net.pl / 192.168.1.* 12.06.03, 19:50
      dokladnie nie ma na to reguły nabylem taką Toyotke dwa lata temu i spoko nie
      narzekam-musiała byc w dobych rekach i nie zostala zajezdzona
      pozdrawiamR
    • Gość: gregor Re: Samochody po leasingu IP: *.cs.bialystok.pl 12.06.03, 23:12
      Mam brata, który jeździ służbowymi wózkami. Różnie z tym bywa. Osttnio
      opowiadał, że drze mu opony bo spieprzyła się geometria. I nic nie może zrobić.
      Nie ma teraz na to kasy. I co? I jeździ bo musi zarobić. Jak właściciel nie dba
      to dlaczego ma dbać on? Opony na pewno przerzuci na tył i wszystko. Płyn ze
      wspomagania cieknie. Trzeba regenerować. Ale nie ma kasy. Najgorsze, że tak
      jest u większości w małych firmach, które ledwo przędą. Nie piszę o panach
      jeżdżących passatami w gajerach a o zwykłych firmowych wózkach, które spotykamy
      na co dzień. Jeżeli taki firmowy lanos, czy fabina z 1,4 ściga się ze mną przy
      prędkości 160 to nie wymagałbym od tego auta sprawności.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka