Gość: Dorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 16:32 Mam zamiar kupic 4 letni samochód od firmy po dobrej cenie .czy ma ktos doswiadczenie z takimi autami,wiem ze sa to sam z wiekszymi przebiegami, i sa dosyc mocno exploatowane .prosze o rady Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: piotrek Re: Samochody po leasingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 16:35 Na to nie ma reguły. Zależy jak był użytkowany. Ja zawsze dbam o samochody - zarówno o prywatne jak i służbowe. Ale znam przypadki wyżywania sią na autach służbowych. PZDR Piotrek Link Zgłoś
Gość: robert Re: Samochody po leasingu IP: *.mroczna.net.pl / 192.168.1.* 12.06.03, 19:50 dokladnie nie ma na to reguły nabylem taką Toyotke dwa lata temu i spoko nie narzekam-musiała byc w dobych rekach i nie zostala zajezdzona pozdrawiamR Link Zgłoś
Gość: gregor Re: Samochody po leasingu IP: *.cs.bialystok.pl 12.06.03, 23:12 Mam brata, który jeździ służbowymi wózkami. Różnie z tym bywa. Osttnio opowiadał, że drze mu opony bo spieprzyła się geometria. I nic nie może zrobić. Nie ma teraz na to kasy. I co? I jeździ bo musi zarobić. Jak właściciel nie dba to dlaczego ma dbać on? Opony na pewno przerzuci na tył i wszystko. Płyn ze wspomagania cieknie. Trzeba regenerować. Ale nie ma kasy. Najgorsze, że tak jest u większości w małych firmach, które ledwo przędą. Nie piszę o panach jeżdżących passatami w gajerach a o zwykłych firmowych wózkach, które spotykamy na co dzień. Jeżeli taki firmowy lanos, czy fabina z 1,4 ściga się ze mną przy prędkości 160 to nie wymagałbym od tego auta sprawności. Link Zgłoś