Dodaj do ulubionych

Wyskakujace maluchy

19.06.03, 22:24
Wracalem dzisiaj do Warszawy i na dystansie 200 km trzy razy spotkalem sie z
wyskakujacym maluchem.
Wyglada to tak, ze jedzie sobie czlowiek spokojnie niczego nie podejrzewajac,
az tu nagle z wiejskiej drogi wyskakuje zdresowany maluch i od razu zjezdza
na prawy pas. Z jednej strony wyglada to komicznie, ale z drugiej, niech taki
parszywy dres wyskoczy za pozno i wpakuje mi sie pod maske. Gdyby cos mi
uszkodzil, to bym wyszedl i go zakatowal (jakby jeszcze bylo co).
Obserwuj wątek
    • Gość: wiesniak Re: Wyskakujace maluchy IP: *.elementy.pl 19.06.03, 23:29
      Koles uwazaj bo jutro wyjade traktorem a pojutrze kombajnem. I kur... skoncze
      ci ta spokojna jazde. Dupek z miasta co mysli ze drogi sa tylko dla niego.Zrec
      to lubisz wiec swinie do skupu trza zawiesc. A jak zaplaca to jade sie zabawiac
      i raczej nie wysiadaj ze swojej ladnej furki bo sie mozesz na widly nadziac.
      Czesc
      • Gość: ace Re: Wyskakujace maluchy IP: *.espol.com.pl 20.06.03, 07:39
        Gość portalu: wiesniak napisał(a):

> Koles uwazaj bo jutro wyjade traktorem a pojutrze kombajnem. I kur... skoncze
        > ci ta spokojna jazde. Dupek z miasta co mysli ze drogi sa tylko dla niego.Zrec
        > to lubisz wiec swinie do skupu trza zawiesc. A jak zaplaca to jade sie zabawiac
        >
        > i raczej nie wysiadaj ze swojej ladnej furki bo sie mozesz na widly nadziac.
        > Czesc

Nie wiem czy rzeczywiście mieszkasz na wsi i czy nie robisz sobie jaj ale jeśli piszesz to na serio to lepiej żebyś mnie na real-u nie spotkał. Przez takiego debilastego wsiuna jak ty, o mało nie zginęli mój brat i jego rodzina, gdy przed auto wyjechał mu z podporządkowanej ciągnik z broną (oczywiście bydle było pijane). Takich tłumoków powinno się na najbliższej wierzbie wieszać.
      • dr.uid Re: Wyskakujace maluchy 20.06.03, 09:33
        Gość portalu: wiesniak napisał(a):

> Koles uwazaj bo jutro wyjade traktorem a pojutrze
        kombajnem. I kur... skoncze
        > ci ta spokojna jazde. Dupek z miasta co mysli ze drogi
        sa tylko dla niego.Zrec
        > to lubisz wiec swinie do skupu trza zawiesc. A jak
        zaplaca to jade sie zabawiac
        >
        > i raczej nie wysiadaj ze swojej ladnej furki bo sie
        mozesz na widly nadziac.
        > Czesc

Spadaj na drzewo banany, ups.. buraki, prostowac.

• caress Re: Wyskakujace maluchy 20.06.03, 10:00
      a ile miales na liczniku?
    • Gość: burak Re: Wyskakujace maluchy IP: *.elementy.pl 20.06.03, 10:19
      No pieniacze z miasta, krawaciaze tylko na tyle was stac.No dalej delej ...A
      jak dupek np Goszcz zapierd... i w czolowym zabija sie i prawie robi inwalida
      jakiegos wiesniaka to ok. To nie masz pretensji. Jeszce w TV czytaja jego
      wiersze o wolnosci z kolkiem. Byl glupek i zginol jak glupek. To trzeba
      powiedziec a nie sie uzalac. I o tym w maluchu i otym a Alfie ,i o tym w
      traktorze. Cwoki .Jezeli jedziesz to masz uwazc na wszystko na wiesniakow
      tez.A jezeli standart drog ci nie opowieda to doluz Polowi to Ci wybuduje
      autostrady wtedy wiesniaki nie beda sie petac. Pozdrawiam .
      • arka333 Re: Wyskakujace maluchy 20.06.03, 10:47
        Gość portalu: burak napisał(a):

> No pieniacze z miasta, krawaciaze tylko na tyle was stac.No dalej delej ...A
        > jak dupek np Goszcz zapierd... i w czolowym zabija sie i prawie robi inwalida
        > jakiegos wiesniaka to ok. To nie masz pretensji. Jeszce w TV czytaja jego
        > wiersze o wolnosci z kolkiem. Byl glupek i zginol jak glupek. To trzeba
        > powiedziec a nie sie uzalac. I o tym w maluchu i otym a Alfie ,i o tym w
        > traktorze. Cwoki .Jezeli jedziesz to masz uwazc na wszystko na wiesniakow
        > tez.A jezeli standart drog ci nie opowieda to doluz Polowi to Ci wybuduje
        > autostrady wtedy wiesniaki nie beda sie petac. Pozdrawiam .
        Posłuchaj wiejska pijaczyno , twoim zasranym obowiązkiem jest niestwarzanie
        niebezpieczeństwa przy wyjeżdzaniu z pola na drogę. Nie mam nic do poruszjących
        się po drogach ciągników czy traktorów , ale wkurza mnie jak taki wieśniak
        traktuje drogę jak swoje własne podwórko. Dotego co drugi wyjeżdża na drogę
        pijany , wiem co mówię bo mam "przyjemność" pracować z ludźmi ze wsi.
        A waszych wideł się nie boję, nim te widły wyciągnie taki w moją stronę to
        zaliczy kulkę w kolanko... (z legalnej broni w obronie własnej)
        • Gość: burak Re: Wyskakujace maluchy IP: *.elementy.pl 20.06.03, 11:18
          Radze Ci w kolano nie strzelac bo chlop zywemu nie przepusci. A strzal w kolano
          z jakies pukawki to moze byc za malo i cie siegnie widlami.Od razu wal w leb
          albo w serce. A jak nie chcesz zniszczyc skorki to w oko:))))
          • arka333 Re: Wyskakujace maluchy 20.06.03, 11:23

> Radze Ci w kolano nie strzelac bo chlop zywemu nie przepusci. A strzal w
            kolano
            >
            > z jakies pukawki to moze byc za malo i cie siegnie widlami.Od razu wal w leb
            > albo w serce. A jak nie chcesz zniszczyc skorki to w oko:))))
            Chodzi mi o to że mam czym się bronić i skorzystam z tego przywileju gdy
            nadejdzie taka potrzeba. Chociaż mam nadzieję że nigdy się nie przydaży...
            pozdrawiam
            • Gość: burak Re: Wyskakujace maluchy IP: *.elementy.pl 20.06.03, 12:14
              A zali i ja nic innego nie mowie. Tyz mam sie czym brunic. A i dwururka moze
              sie znalesc jak sie umowim na jakis pojedynek.Bo te granaty z 45-tego to ruskie
              zabraly jak je na filmie zobaczyly .Takze ino dwururka zostal:)))
              • arka333 Re: Wyskakujace maluchy 20.06.03, 12:18

> A zali i ja nic innego nie mowie. Tyz mam sie czym brunic. A i dwururka moze
                > sie znalesc jak sie umowim na jakis pojedynek.Bo te granaty z 45-tego to
                ruskie
                >
                > zabraly jak je na filmie zobaczyly .Takze ino dwururka zostal:)))

Traktorem tą dwururkę wozisz...?
                Eeetam jaja sobie robisz... To był wątek o niebezpieczeństwie na wiejskich
                drogach , a nie o pojedynkach rodem z Kargula i Pawlaka.
                Hihihi
                • Gość: opelfan Re: Wyskakujace maluchy IP: *.tel161.petrotel.pl 20.06.03, 13:23
                  wieć może i ja sie wypowiem na ten temat !!! to co napisał dr.uid
                  oczywiscie takie styłacje zdarzają sie bardzo czesto i oczywiscie koleś ma
                  racje ale ? ale zastanawiam sie dlaczego w formie wypowiedzi niektórych
                  np.dr.uid pisze dres a zaraz straszy ze by mu furke uszkodził by ..........!!
                  wydaje mi sie bardzo dziwne taki cwaniak z niego i nie chodzi w dresie ale
                  prawda jest jedna kazdy mocny w gebie i jestem ciekaw jak by miała taka
                  sytłacja miejsce a w fiacie siedzial by 130 kg wsiesiak w łapie 5,4 łysy to
                  jestem bardzo ciekaw jak bys zaaragował wydaje mi sie ze byś zadzwonił po
                  policje i siedział bardzo cicho wiec po co te texty kozackie ? i zauwarzam
                  jeszcze że ty ,, taki miastowy ,, cwaniak dla mnie jesteś prosty a wiesz
                  dlaczego ? a dlatego że pajacujesz !! a wiesz dlaczego pajacujesz? a dlatego że
                  udajesz kozaka ale zaznaczam tylko udajesz !!! pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka