Gość: arka333 IP: *.chello.pl 23.06.03, 15:44 Poszukuję noclegu w Austri gdzieś w okolicach Graz ,Wolfsberg lub Volkemarkt najchetniej gdzieś w pobliżu autostrady. Może ktoś coś poleci w miarę niedrogiego na 2 osoby + dziecko. pozdr Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Edek Re: Nocleg tranzytowy w Austri IP: *.studiokwadrat.com.pl 23.06.03, 15:55 Proponuje nocleg na terenie Czech tuz przy granicy. Jest duuuuzo taniej. Chyba lepiej jest tam przenocowac i raniutko przemiescic sie na przejscie graniczne. cena noclegu w Austrii to okolo 50 euro za czlowieka (ze sniadaniem). O dzieciach nic nie wiem. Moje ma 15 miesiecy, wiec chowam je w kieszeni :). Link Zgłoś
Gość: arka333 Re: Nocleg tranzytowy w Austri IP: *.chello.pl 23.06.03, 15:59 Gość portalu: Edek napisał(a): > Proponuje nocleg na terenie Czech tuz przy granicy. Jest duuuuzo taniej. Chyba > lepiej jest tam przenocowac i raniutko przemiescic sie na przejscie graniczne. > cena noclegu w Austrii to okolo 50 euro za czlowieka (ze sniadaniem). O > dzieciach nic nie wiem. Moje ma 15 miesiecy, wiec chowam je w kieszeni :). Tak, wiem że w Czechach najtaniej , ale ja wyruszam z Limanowej i raczej zajadę dalej niż do Mikulov. Więc raczej Austria.... Link Zgłoś
Gość: martynka Re: Nocleg tranzytowy w Austri IP: *.lukowa7.waw.pl 23.06.03, 17:35 Właśnie chciałam napisać o Mikulovie...My nocowalismy tam w ładnych kwaterach za 250 koron, a z Austrią to już gorzej niestety- może jakiś przydrożny motel... Link Zgłoś
Gość: verte Re: Nocleg tranzytowy w Austri IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.03, 18:50 Polecam sieć przydrożnych hoteli Formula1.W sam raz na nocleg w trasie. Wyposażenie i komfort ok. jak na szybki nocleg.Ceny niskie.Pokój 3-os. 30 EURO jedno łóżko podwójne + jedno piętrowe.Możesz poszukać tu: www.hotelformule1.com/ Link Zgłoś
cytryniec Re: Nocleg tranzytowy w Austri 23.06.03, 22:06 W Austrii jest F1? Na ich stronie nie znalazłem. Link Zgłoś
Gość: verte Re: Nocleg tranzytowy w Austri IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.03, 23:22 cytryniec napisał: > W Austrii jest F1? > Na ich stronie nie znalazłem. Nie wiem.Myślałem,że toto jest wszędzie.W Austrii nie korzystałem.W innych krajach zachodnich jest tego multum.Nie wierzę zeby w Austrii nie było ani jednego. Link Zgłoś
polokokt Re: Nocleg tranzytowy w Austri 23.06.03, 23:29 no niestety, wedlug info na stronie nie ma ani jednego w Austrii. jest w niemczech (dosc daleko od granicy z Austria) i w Szwajcarii i paru innych krajach jeszcze dalej na zachod. Ale fajny link, moze kiedys sie przyda Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: zuzu Re: Nocleg w Austrii IP: *.37.11.vie.surfer.at 23.06.03, 18:46 www.oekotel.com/POZDRO Link Zgłoś
Gość: zuzu Re: Nocleg w Austrii IP: *.37.11.vie.surfer.at 23.06.03, 18:47 Gość portalu: zuzu napisał(a): > www.oekotel.com/POZDRO sory www.oekotel.com/ Link Zgłoś
Gość: Lennon Re: Nocleg w Austrii IP: *.toya.net.pl 24.06.03, 00:28 Polecam te hotele. Korzystam z nich od 10 lat. Dosc tanie i obsluga w jezyku polskim. Link Zgłoś