Dodaj do ulubionych

Nocleg tranzytowy w Austri

IP: *.chello.pl 23.06.03, 15:44
Poszukuję noclegu w Austri gdzieś w okolicach Graz ,Wolfsberg lub Volkemarkt
najchetniej gdzieś w pobliżu autostrady. Może ktoś coś poleci w miarę
niedrogiego na 2 osoby + dziecko.
pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: Edek Re: Nocleg tranzytowy w Austri IP: *.studiokwadrat.com.pl 23.06.03, 15:55
      Proponuje nocleg na terenie Czech tuz przy granicy. Jest duuuuzo taniej. Chyba
      lepiej jest tam przenocowac i raniutko przemiescic sie na przejscie graniczne.
      cena noclegu w Austrii to okolo 50 euro za czlowieka (ze sniadaniem). O
      dzieciach nic nie wiem. Moje ma 15 miesiecy, wiec chowam je w kieszeni :).
      • Gość: arka333 Re: Nocleg tranzytowy w Austri IP: *.chello.pl 23.06.03, 15:59
        Gość portalu: Edek napisał(a):

> Proponuje nocleg na terenie Czech tuz przy granicy. Jest duuuuzo taniej.
        Chyba
        > lepiej jest tam przenocowac i raniutko przemiescic sie na przejscie
        graniczne.
        > cena noclegu w Austrii to okolo 50 euro za czlowieka (ze sniadaniem). O
        > dzieciach nic nie wiem. Moje ma 15 miesiecy, wiec chowam je w kieszeni :).

Tak, wiem że w Czechach najtaniej , ale ja wyruszam z Limanowej i raczej zajadę
        dalej niż do Mikulov. Więc raczej Austria....
        • Gość: martynka Re: Nocleg tranzytowy w Austri IP: *.lukowa7.waw.pl 23.06.03, 17:35
          Właśnie chciałam napisać o Mikulovie...My nocowalismy tam w ładnych kwaterach
          za 250 koron, a z Austrią to już gorzej niestety- może jakiś przydrożny motel...
          • Gość: verte Re: Nocleg tranzytowy w Austri IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.03, 18:50
            Polecam sieć przydrożnych hoteli Formula1.W sam raz na nocleg w trasie.
            Wyposażenie i komfort ok. jak na szybki nocleg.Ceny niskie.Pokój 3-os.
            30 EURO jedno łóżko podwójne + jedno piętrowe.Możesz poszukać tu:

www.hotelformule1.com/
            • cytryniec Re: Nocleg tranzytowy w Austri 23.06.03, 22:06
              W Austrii jest F1?
              Na ich stronie nie znalazłem.
              • Gość: verte Re: Nocleg tranzytowy w Austri IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.03, 23:22
                cytryniec napisał:

> W Austrii jest F1?
                > Na ich stronie nie znalazłem.

Nie wiem.Myślałem,że toto jest wszędzie.W Austrii nie korzystałem.W innych
                krajach zachodnich jest tego multum.Nie wierzę zeby w Austrii nie było ani
                jednego.
                • polokokt Re: Nocleg tranzytowy w Austri 23.06.03, 23:29
                  no niestety, wedlug info na stronie nie ma ani jednego w Austrii. jest w
                  niemczech (dosc daleko od granicy z Austria) i w Szwajcarii i paru innych
                  krajach jeszcze dalej na zachod.
                  Ale fajny link, moze kiedys sie przyda
                  Pozdrawiam
    • Gość: zuzu Re: Nocleg w Austrii IP: *.37.11.vie.surfer.at 23.06.03, 18:46
      www.oekotel.com/POZDRO
      • Gość: zuzu Re: Nocleg w Austrii IP: *.37.11.vie.surfer.at 23.06.03, 18:47
        Gość portalu: zuzu napisał(a):

> www.oekotel.com/POZDRO

sory
        www.oekotel.com/
        • Gość: Lennon Re: Nocleg w Austrii IP: *.toya.net.pl 24.06.03, 00:28
          Polecam te hotele. Korzystam z nich od 10 lat. Dosc tanie i obsluga w jezyku
          polskim.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka