Dodaj do ulubionych

Wakacje)........Lexus GS 300....

IP: *.fastres.net 29.06.03, 19:49
Chamy jedne!
Moj kolega (wlasciciel Lexus)chcial mnie pobic!
Jak powiedzialem ze lex to dobry woz!
Nie wiedzialem ze wlasnie wymienil kierownice(wspomaganie plus elektr.)
I nie na gwarancji......
Koszty to 7 tys,€ plus dwa mies.oczekiwania!
Nie bede z wami gadal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Michal Re: Wakacje)........Lexus GS 300.... IP: *.telia.com 29.06.03, 20:11
      Pamietam Italia to dosc kulturalny kraj.Gdzie Ty praktykujes,zchamiales
      okrutnie.Wybaczamy Tobie dzisiaj TV podawala ,ze jest wysoka temperatura w
      Romie no to Cie rozgrzesza.Pare rad udaj sie do szpitala na schlodzenie
      lba,wiesz przegrzany moze sie zagotopwac i juz wiecej nie odpiszesz.
      • Gość: kuzyn Re: Wakacje)........Lexus GS 300.... IP: *.fastres.net 29.06.03, 20:14
        Moze adres do kolegi?
        • Gość: Pawelek A ile lat mial ten Lexus? IP: *.72.165.193.Dial1.Detroit1.Level3.net 29.06.03, 22:29
          • Gość: kuzyn Re: A ile lat mial ten Lexus? IP: *.fastres.net 29.06.03, 23:27
            2000 luty
            • Gość: Pawelek Re: A ile lat mial ten Lexus? IP: *.72.165.193.Dial1.Detroit1.Level3.net 30.06.03, 00:52
              I juz po gwarancji? No coz, pech.
    • Gość: Andrzej Moje teorie się potwierdzają IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.06.03, 01:10
      Toyoty robią się dupne, drugie alfy,

i coraz ładniejsze

Mam nadzieje, że mojego ls400 to nie dotyczy
      • wowo5 Re: Moje teorie się potwierdzają 30.06.03, 03:07
        Nastepny dowod na to, ze wszystkie auta sie psuja, jedne czesciej inne
        rzadziej. Podobnych historii mozna podac o kazdej marce. Czy to znaczy, ze
        Lexus jest bardziej awaryjny od Audi, Merca, czy BMW? Moglbym podac podobne
        historie o kazdej z tych marek, np. o tym jak znajomej z pracy holowali A4 na
        drugi dzien po kupnie (nowka), czy mojej bylej szefowej, ktora sadzila sie z
        BMW, bo jej nowiutka 3 sypala sie jak liscie w listopadzie. Nie zmienia to
        faktu, ze praktycznie wedlug wszystkich statystyk Lexus to jedna z najbardziej
        niezawodnych marek. Nie znaczy to, ze jest bez defektow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka