Dodaj do ulubionych

"Muszę czasem lewym pasem..."

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.03, 13:13
"Muszę czasem lewym pasem,
bo wiozę kiełbasę" -
takie "hasełko" wypatrzyłem dzisiaj na samochodzie
dostawczzym pewnej
podłódzkiej firmy wędliniarskiej.
Może jeszcze komuś z Was wpadło w oko i zapadło w
pamięć jakiś zabawny napis.
Pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • rosin Re: 'Muszę czasem lewym pasem...' 02.07.03, 13:15
      to było kiedyś w intenecie na zdjęciu:
      "Wyprzedzaj, wyprzedzaj! Ktoś czeka na Twoją nerkę!"
    • Gość: Miki Re: 'Muszę czasem lewym pasem...' IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.03, 13:22
      Na samochodach z czarnymi szybami i napisem No-fear czasami można spotkać
      nalepkę "Dawca nerek".
      • Gość: AM Re: 'Muszę czasem lewym pasem...' IP: *.summitresearchlabs.com 03.07.03, 01:21
        W Gdansku w 1995 o ile sie niemyle, widzialem auto z nalepka "Dodaj gazu,
        smierc jedzi szybko" na zderzaku Poloneza.
    • ziolek73 Przepraszam 02.07.03, 14:09
      Ja widzialem na tylnej szybie rozklekotanej Nyski kartke A4 z napisem
      "50 km/h, przepraszam ale szybciej nie moge."

Respect.
      • Gość: cyke Re: Przepraszam IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.03, 14:19
        Spotkalem kiedyś Fiata 125p z naklejką "jadę wolno,ale przed tobą"...dobrze,że
        staliśmy w korku,bo zwijałem się ze śmiechu jak to zobaczyłem:)
    • Gość: competer Re: 'Muszę czasem lewym pasem...' IP: *.piasta.pl 02.07.03, 14:21
      "Wal śmiało!!! I tak Ty płacisz!!!" Napis na tylnym zderzaku.
    • remo29 Re: 'Muszę czasem lewym pasem...' 02.07.03, 14:22
      Na starym kaszlu: "80-jadę szybciej? To cud!"
    • Gość: afterburner Re: 'Muszę czasem lewym pasem...' IP: 80.72.34.* 02.07.03, 15:36
      mialem kiedys ZAPOROZCA, a na tylnej klapie (pod ktora znajdowal sie silnik) -
      naklejke w stylu Lucky Strike'a z napisem -

CZUJE MOC
      I NIC WIECEJ

pozdrawiam
      • links2 Re: 'Muszę czasem lewym pasem...' 02.07.03, 17:06
        Gość portalu: afterburner napisał(a):

> mialem kiedys ZAPOROZCA,

wersja z okraglymi wlotami, czy po liftingu? ;)

pozdr!
        • Gość: afterburner Re: 'Muszę czasem lewym pasem...' IP: 80.72.34.* 03.07.03, 11:54
          po liftingu... :-)
          ale nizly byl, tam chyba siedzial 4-ro cylindrowy "widlak"... 2 rury wydechowe,
          grzmot jak z garbusa... pracujacy silnik wydzielal won smazonych plackow
          ziemniaczanych - a wtedy nie za bardzo za nimi przepadalem. kiedys zablokowala
          mi sie tylna klapa - ta od silnika... i przy okazji skonczylo sie paliwo, a
          wlew paliwa umieszczony byl pod klapa... tydzien biedaczek stal nie jezdzony,
          az przyjechal kolega mechanik i po godzinnej walce otworzyl klape... byl
          fajowy... mial sportowa kierownice a na przednich blotnikach tuz za kolami -
          naklejki-skrzydelka - logo hondy... :-)
          pozdrawiam
    • Gość: Marek Re: 'Muszę czasem lewym pasem...' IP: *.atlanta.ga.us 02.07.03, 17:08
      Na maluszku: "moj drugi samochod to Porsche".
    • Gość: Rav Re: 'Muszę czasem lewym pasem...' IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.07.03, 17:49
      "Uwaga baba" wpisane w znak stopu. Sam naklejałem:)

pozdrawiam
      • Gość: agulha Re: 'Muszę czasem lewym pasem...' IP: 213.17.230.* 03.07.03, 00:36
        Nalepka francuska (dla przestrzegających ograniczeń prędkości - do przyklejenia
        z tyłu):
        "Double et tais-toi", czyli "wyprzedź i zamknij się [ucisz]". Oni lubią
        klakson :-)).
        • Gość: AM Re: 'Muszę czasem lewym pasem...' IP: *.summitresearchlabs.com 03.07.03, 01:13
          "Jesus is my beam" - W dosc dowolnym przekladzie "Jezus jest moim swiatelm",
          na zderzaku (2001 miedzystanowa I287) - caly dowcip polega na tym, ze po
          minieciu tego samochodu okazlo sie, ze obie przednie lampy sa rozbite - ze
          smiechu o maly wlos nie spowodowalem wypadku :-(
    • Gość: Pol-am Re: 'Muszę czasem lewym pasem...' IP: 207.76.204.* 03.07.03, 01:30
      Na ramce tylnej tablicy rejestracyjnej motcykla CHP (California highway Partol)
      {tlumczenie} "Usmiechnij sie - moglbym byc za toba"
      • Gość: Slav Re: 'Muszę czasem lewym pasem...' IP: *.solutions.net.pl 03.07.03, 10:46
        "Trochę stary, ale za gotówkę"
        oczywiście na kaszlaku

"tu ciągnąć"
        w sklepie auto-moto do przyklejenia pod zaczep na hol

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka