a.g.u.n.i.a1 17.09.07, 10:00 mam centralny zamek i nie mogę otworzyć za pomocą pilota bagażnika, dodam że drzwi się normalnie otwierają, nie mam pojęcia co się stało, mam nadzieje ze mi ktoś pomoże, z góry dziękuję:) Link Zgłoś Obserwuj wątek
reservoir_dog Re: warsztat powinien ci pomóc 18.09.07, 11:12 nie wiem co to za passat ale jesli B5 lub mlodszy to może byc usterka tzw. modułu komfortu. Słynne urządzenie co to oprocz komfortu daje wlascielowi auta niezapomnianych przeżyć i nerwów, nie wspominając o extra zabawie przy dostepie do tegoż. Link Zgłoś
leon.zbowidowiec Re: warsztat powinien ci pomóc 18.09.07, 15:21 reservoir_dog napisał: > nie wiem co to za passat ale jesli B5 lub mlodszy to może byc usterka tzw. > modułu komfortu. Słynne urządzenie co to oprocz komfortu daje wlascielowi auta > niezapomnianych przeżyć i nerwów, nie wspominając o extra zabawie przy dostepie > do tegoż. Jednym slowem jeszcze nie wiesz co sie zepsulo ani w czym ale na wszelki wypadek piszesz ze Passat to "szrot". Wracajac do meritum - da sie ten bagaznik otworzyc ze srodka przyciskiem ? (moze masz zwyczajnie zamkniety na kluczyk "na stale") Link Zgłoś