kazimirz 22.09.07, 19:05 Jerzeli tak, to jak temu zapobiec? To przecierz grozi co najmniej trzepaniem kierownicy ! Mudlmy siem. Link Zgłoś Obserwuj wątek
brittanic Re: Czy woda deszczowa morze siem wlac do opony ? 22.09.07, 19:07 W deszcz sie siedzi doma Link Zgłoś
pacanek_ten_prawdziwy Re:Do kazmirza !!! 22.09.07, 20:34 Hallo kazimirzu !!!! Aby temu zapobiec nalezy kupic VW ,one maja na wyposazeniu parasole !!!!! No moze nie wszystkie ale ja to widzial w telewisorni ,pokazywali przewaznie sa te parasole schowana we tylnich dzwierzach pozdrowienia od pacanka Link Zgłoś
onka2000 Re: Czy woda deszczowa morze siem wlac do opony ? 22.09.07, 21:42 Mudlenie pomoglo i widac Rzuka nie zabrali. Kazimirz,sam nalej wody do wszystkiech opon.Na full. Tak siem lipiej jedzie.I mnij telepie na dziurach. Link Zgłoś
dokto Środek ciężkości 23.09.07, 07:02 A to ciekawy pomysł z tym nalaniem wody do opon. Obniżyłoby to środek ciężkości auta. Na pewno lepiej trzymałoby się w zakrętach:) Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Czy woda deszczowa morze siem wlac do opony ? 22.09.07, 22:01 dziwna sprawa, jak dziś wszedłem na forum to pomyślałem że kaźmirza dawno nie było. a tu masz, opony przemakają! Link Zgłoś
pan666 Re: Czy woda deszczowa morze siem wlac do opony ? 23.09.07, 08:04 sie rozumie ze morze,na dnie moze byc jaki gwusc i zalatfic nam kiche,o! Link Zgłoś