frequentflyer Re: sa : np. tu: 12.05.08, 17:42 iberia.pl napisała: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=79085575 to co podałaś to jest sprzedający, a sprzedawca to wg mnie zawodowiec, i tu odpowiedź jest przecząca. Link Zgłoś
wojtek33 Re: czy sa uczciwi sprzedwacy samochodow uzywanyc 03.05.08, 22:30 no np. ja uczciwie sprzedałem samochód dilerowi u którego kupowałem nowy a on sprzeda uczciwie dalej, może nawet zarobi na tym ze 3 tys. Link Zgłoś
bim Re: czy sa uczciwi sprzedwacy samochodow uzywanyc 03.05.08, 22:46 Jeszcze są, ale mam wrażenie, że nie są nikomu potrzebni. Sam próbuję od jakiegoś czasu sprzedać swoje 4 letnie auto klasy średniej z niewielkim (normalnym) przebiegiem, garażowane, serwisowane w ASO itd Potencjalni kupujący pytają tylko o cenę, a ta jest średnią z ofert z Allegro i komisów. Nikt nie chce obejrzeć auta, ani się nim przejechać ani zapoznać z rzeczywistym stanem technicznym. Wydaje mi się wszyscy szukają super, hiper okazji, najlepiej diesla z rocznym przebiegiem na poziomie 10 tys. km za 60-70% rzeczywistej wartości. W związku z tym chyba lepsi są sprzedawcy wciskający kit, a i klient jest zadowolony, że złapał okazję. Tylko potem wychodzą różne kwiatki... Link Zgłoś
aprox99 Re: czy sa uczciwi sprzedwacy samochodow uzywanyc 12.05.08, 15:53 Sa uczciwi sprzedawcy,mowie o sobie,mam focusa 2004r. do sprzedania bez ukrytych wad nie kradziony i bez wypadku.jest do zobaczenia na www.autoscout24.de,benzyna,cena 7000€,do polski oddam za 6700€ Link Zgłoś
lew_ Re: czy sa uczciwi sprzedwacy samochodow uzywanyc 12.05.08, 19:12 Hahahahahah,kogo chcesz bajerowac??Od lat handluje autami w niemczech,za 6700 € to auto sprzeda sie w niemczech w jeden dzien:)) Link Zgłoś
aprox99 Re: czy sa uczciwi sprzedwacy samochodow uzywanyc 12.05.08, 23:02 Hallo nikogo nie bajeruje,jak dasz 6700€ to mozesz brac madralo!! Link Zgłoś
mc_koperdejl Re: czy sa uczciwi sprzedwacy samochodow uzywanyc 12.05.08, 19:44 zgadzam sie w stu procentach !!! bim napisał: > Jeszcze są, ale mam wrażenie, że nie są nikomu potrzebni. Sam próbuję od jakieg > oś czasu sprzedać swoje 4 letnie auto klasy średniej z niewielkim (normalnym) p > rzebiegiem, garażowane, serwisowane w ASO itd Potencjalni kupujący pytają tylko > o cenę, a ta jest średnią z ofert z Allegro i komisów. Nikt nie chce obejrzeć > auta, ani się nim przejechać ani zapoznać z rzeczywistym stanem technicznym. Wy > daje mi się wszyscy szukają super, hiper okazji, najlepiej diesla z rocznym prz > ebiegiem na poziomie 10 tys. km za 60-70% rzeczywistej wartości. W związku z ty > m chyba lepsi są sprzedawcy wciskający kit, a i klient jest zadowolony, że złap > ał okazję. Tylko potem wychodzą różne kwiatki... Link Zgłoś
dr.verte Re: czy sa uczciwi sprzedwacy samochodow uzywanyc 12.05.08, 16:31 a czy są 100% uczciwi sprzedawcy czegokolwiek? Link Zgłoś
nom73 Re: czy sa uczciwi sprzedwacy samochodow uzywanyc 12.05.08, 18:05 Dlatego trzeba być świadomym tego, co się kupuje. :-) Link Zgłoś
xystos czy sa uczciwi sprzedwacy samochodow uzywanych ? 13.05.08, 07:59 .. tak,sa, w Piekle ! piekne opakowania na mleko ; www.dziennik.pl/files/archive/00075/siehe_Bildname__see__75221e.jpg Link Zgłoś
mameja21 Re: czy sa uczciwi sprzedwacy samochodow uzywanyc 13.05.08, 08:28 Oczywiście, że są. Chyba z autorem wątku jest co nie tak, bo kolejny raz pyta o to samo... Link Zgłoś