bulman 04.05.08, 16:30 Witam, chciałbym kupić nawigacje i raczej to będzie model mio c520, czy można bez większych problemów wgrać do niej inne mapy niż te któe są dołączone do zestawu, myślę tu o automapie 4. Link Zgłoś Obserwuj wątek
czesio1111 Re: MIO C520 wgranie innej mapy 05.05.08, 23:23 Witam, Niestety nie można sobie ot tak po prostu wgrac innych map do tego urządzenia. Po pierwsze trzeba złamac zabezpieczenia windowsa. Po drugie jak tego się juz dokona to automatycznie traci się gwarancję! Zdarza się też czasem że po odblokowaniu nawigacji wgrane mapy nie działają poprawnie a powrót do orginalnych jest niemożliwy. Jeżeli zależy pany na AutoMapie to lepiej zakupic urządzenie które już ją posiada lub PDA. pozdrawiam:) Link Zgłoś
tomekc6 Re: MIO C520 wgranie innej mapy 17.05.08, 18:12 Akurat w przypadku tej nawigacji nie ma żadnej modyfikacji sprzętowej. Wystarczy podmienić kilka plików. Szczegółowy opis na pdaclub.pl/forum/index.php?topic=69113.0 Link Zgłoś
niepokorny666 Re: MIO C520 wgranie innej mapy 17.05.08, 19:39 Facet - pi....sz jak mało kto. Odblokowalem betą 7-ką, jest nakladka na system po wlozeniu karty odpala Automapa i co tylko checesz. Chodzi bez zadnego zajaknienia. Powrót do oryginalnych ustawien to pop prostu wyjecie karty/ mio oryginalnie nie ma jej na wyposazeniu/. Nie pisz głupot jak nie wiesz nic o nawigacji mio. Link Zgłoś
pawsak Re: MIO C520 wgranie innej mapy 28.11.08, 19:53 Można to zrobić w prosty sposób. Skopiować na karte SD MIO pocket i mamy juz odblokowanego windowsa (nakładkę). (bez utraty gwarancji) A następnie poprzez Active Sync zainstalować Automape ( ja mam AM 5.0.5 i działa mi bezbłędnie) Można wtedy używać Mio Map albo automapę. Trik polega na tym aby po wgraniu Automapy ( ja mam crackowaną) wyciągnąć kartę SD i włożyć ją ponownie i wtedy odpala się windows. Pozdrawiam Link Zgłoś
tadeka35 Re: MIO C520 wgranie innej mapy 15.06.08, 14:50 niepokorny666 mam sredeczną prośbę posiadam mio720 i też chciałbym wgrać auto mapę xl i nie potrafie czy mógłbyś nieco więcej szczegułów podać może najlepiej na moją pocztę tdeka35@gazeta.pl z óry bardzo serdecznie dziękuję tadeka Link Zgłoś
janusz0803 Re: MIO C520 wgranie innej mapy 15.11.08, 06:30 Tak możesz tylko musisz wgrać dodatkowy program i wgrasz każda mapę ten program to wgrywają w raćiborzu musisz tam wysłac gps porzadna firma. napisz , gps racibuż i znajc ich na goglach ale musisz odnich kupic mape orginalna inaczej nici. Pozdrawiam Link Zgłoś