Gość: jola IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 22:25 Mi nigdy nie podarowali podatku a izba skarbowa zawsze przyklepała to co narozrabiał Urząd skarbowy. Proszę o nazwisko dyrektora izby który podpisał tę decyzje to też się do niego zwróce Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: jarus zaorać IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 22:35 oni niczego dobrego już nie zrobią, to przez lata przesiani najsłabsi z najsłabszych pracowników, dać im kuroniówę i tyle. Ja nie chcę aby z moich podatków włożyć znowu miliony bo komus się marzy fabryka ... Nie chodzi o fabryke bo samochopdów pod dostatkiem tylmko o fuchę dla zwiazków itp Link Zgłoś
Gość: Icek apel do Izby Skarbowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 22:38 proszę o przelanie pensji i premii na moje konto, z kąd z podatku który zabrał mi komornik? po co? bo mam taka ochotę. Jaki może być powód tej wypłaty? jako alibi moze być wpłata na poczet zwrotu VAT, przecież czasem i urząd skarbowy bywa mi winny, do d.. z takim krajem gdzie jednych ścigaja o drugim daja. To właśnie jest komuna Link Zgłoś
Gość: pafawag Pani krysiu do mnie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 22:41 na etat bo też obciagnąc kasę ze skarbowego na dowolne alibi, zapraszam podzielę się Link Zgłoś
Gość: peter precz z czubami! IP: *.sybnet.com. / 192.168.1.* 17.09.03, 19:21 gościu, czy możesz jaśniej - o co ci chodzi? czy też może przedawkowałeś? pan(i) z serwera adres: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl ma chyba rozdwojenie jaźni - raz jest jolą, to znowu jarus, innym razem Icek, by na końcu przemówić jako pafawag - widać, że czuby też mają dostęp do netu ;) Link Zgłoś
Gość: pracownik DFM Re: FSO wypłaciło pensje za wrzesień po otrzymani IP: *.daewoo.com.pl / 172.17.17.* 22.09.03, 15:59 ... nie za wrzesień tylko za sierpień ... niby mała różnica ale nikomu nie życze takiego tekiego opóżnienia ... Link Zgłoś