andzela28 31.05.08, 18:42 Witam mam pytania posiadam "Renie 19" i musze wymienić klocki hamulcowe moze Ktos mi powiedziec jak za to sie zabrac i wogule....Bede wdzeczna...Dziekuje i Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
sniperslaststand Re: Renault 19-klocki hamulcowe 31.05.08, 19:40 andzela28 napisała: > Witam mam pytania posiadam "Renie 19" i musze wymienić klocki > hamulcowe moze Ktos mi powiedziec jak za to sie zabrac Jedź do jakiegokolwiek warsztatu i niech Ci to zrobi ktoś, kto to robić umie. Robocizna nie kosztuje wiele, bo mechanikowi to zajmie mało czasu i wszystkie układy są łatwo dostępne. Hamulce to trochę zbyt ważny układ samochodu, aby zabierać się za majstrowanie przy nim, zaczynając w dodatku od pytania na forum. --- youtube.com/watch?v=VFQ3gGzyNG0 Link Zgłoś
jadar62 Re: Renault 19-klocki hamulcowe 01.06.08, 20:42 Jedzi do mechanika, to jeszcze nam opiszesz czy dobre zalozyl. Link Zgłoś
uruk-hai Re: Renault 19-klocki hamulcowe 03.06.08, 13:46 W sprawie Reni zaglądaj i pytaj tutaj : www.renault19.pl/forum/index.php Link Zgłoś