cisowskibartek 30.06.08, 01:07 Ceny jeszcze nie ustalono? A dlaczego? Nie wiem i trochę to dla mnie dziwne...Gdy Dodge Journey wchodził na polski rynek, to cena była już z góry ustalona. Link Zgłoś Obserwuj wątek
cisowskibartek Spóźniony atak 30.06.08, 01:12 Ceny jeszcze nie ustalono? A dlaczego? Nie wiem i trochę to dla mnie dziwne...Gdy Dodge Journey wchodził na polski rynek, to cena była już z góry ustalona. A tutaj co? wielka tajemnica... Link Zgłoś
wasa20 Spóźniony atak 05.08.08, 13:11 Cena już jest, od 92.200 za wersję z mniejszym silnikime, ta z 2.0 od 107000. myslę, że to całkiem dobra cena, do tego ma byc jak na SUV bardzo ekonomiczny, zatem stanie się dostępny dla sdporej liczby osób Link Zgłoś
kincia15 Re: Spóźniony atak 06.08.08, 14:50 Mi się bardzo podoba :) ładnie zaokraglony kształt, dynamiczny, ale nie agresywny, fajne wyposazone, no i ten wielki panoramiczny dach:) cacuszko:) Link Zgłoś
polek86 Re: Spóźniony atak 06.08.08, 18:41 widzialem testy i artykuly jest na bazie faorda focusa, focusy zawsze lubilem sa sprawdzony i fajne sa do tego bezpieczne, noi bogate wyposazenie, cena jest spoko, niektorzy konkurenci jak cene zapodali to ja sobie 2 takie kugi kupie i bede zadowolony:) Link Zgłoś