oti 24.09.03, 20:14 czy ktoś wie czy peugeot ma coś takiego i jak sie to obsługuje Link Zgłoś Obserwuj wątek
oti Re: zapytaj na Okęciu 24.09.03, 20:21 oczywiście chodzi o "follow me home" funkcja świateł Link Zgłoś
Gość: Greg Re: follow me IP: *.acn.pl 25.09.03, 08:40 Oczywiscie, poza tym kazdy samochod ma taka funkcje, ale Tylko pod jednym warunkiem - jestes zonaty. Zostawiasz samochod pod domem z wlaczonymi swiatlami, idziesz do chalupy a potem wysylasz zone zeby zgasila swiatla. Proste! Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: follow me IP: *.trzebinia.net 25.09.03, 10:40 Tak nazwaną funkcje świateł mają tylko Fiaty. Pod inna nazwą inne auta również. Ja mam taki myk w Picasso,poczytaj w instrukcji jak się to obsługuje choc nie wiem jakiego masz Puegeota ale chodzi chyba o model z multipleksową instalacją elektryczną. pozdr Link Zgłoś
oti Re: follow me 25.09.03, 13:16 Gość portalu: Sławek napisał(a): > Tak nazwaną funkcje świateł mają tylko Fiaty. > Pod inna nazwą inne auta również. > Ja mam taki myk w Picasso,poczytaj w instrukcji jak się to obsługuje choc nie > wiem jakiego masz Puegeota ale chodzi chyba o model z multipleksową instalacją > elektryczną. > > pozdr tak nowy partner, przy okazji może masz szerszy zasób wiedzy nt multipleksu, bede wdzięczny za info Link Zgłoś
greenblack Re: follow me 25.09.03, 16:03 oti napisał: > może masz szerszy zasób wiedzy nt multipleksu, bede wdzięczny za info A o co Ci dokładnie chodzi? Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: follow me IP: *.trzebinia.net 25.09.03, 16:08 Instalacja jest "zcentralizowana",a nie porozpiepszana po całym samochodzie,a ilość przewodów zredukowana. Inna sprawa,ze czasem "zastanawia" się przez chwile np. podczas włączania radia (u mnie tylko w w/w przypadku,sporadycznie) czy wg dziennikarzy również w innych przypadkach. Sama instalacja pozwala na wprowadzenie takich właśnie gadzetów jak wycieraczki,podgłaśniania radia czy włączania świateł właśnie. pozdr Link Zgłoś
tody1305 Re: follow me 26.09.03, 09:17 E, mam fiata ale po zamknięciu drzwi on nie włącza reflektorów tylko zostawia na parę sekund zapalone wewnętrzne oświetlenie kabiny. Nie za bardzo wiem po co bo chodnika mi w ten sposób nie oświetli.Więc to chyba nie jest ta funkcja o którą wam chodzi. Link Zgłoś
cytryniec Re: follow me 26.09.03, 09:55 Bo samo z siebie nie włącza. Musisz pociągnąć za dźwignię od mrugania długimi i wtedy się aktywuje. Zależy też w jakim Fiacie, zaczęli to montować do PuntoII, Stilo bodajże,w lepiej wypasionych wersjach. Link Zgłoś
oti Re: follow me 26.09.03, 14:35 cytryniec napisał: > Bo samo z siebie nie włącza. Musisz pociągnąć za dźwignię od mrugania długimi i > > wtedy się aktywuje. Zależy też w jakim Fiacie, zaczęli to montować do PuntoII, > Stilo bodajże,w lepiej wypasionych wersjach. może w Peugeocie jest analogicznie, jaką więc sekwencję operacji tzrba wykonac we Fiacie ?? światła silnik kluczyk mrugnięcie czy jak ??? Link Zgłoś