kstpn 21.08.08, 08:53 Miał ktoś może doświadczenia z tym autkiem ??? Jak spisuje się automat ? Czy samochód jest awaryjny ? Generalnie wszytkie informacje wnoszące coś do tematu mile widziane. Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
kstpn Re: Mazda CX-7... 21.08.08, 10:58 Naprawdę nikt z forumowiczów nie miał styczności z tym samochodem ??? Link Zgłoś
karakalla Re: Mazda CX-7... 21.08.08, 12:05 Tu przecież pisze z 10, w porywach 15 osób, CX-7 nie jest jakoś szczególnie popularny, poza tym wszedł na rynek chwilę temu. Jakiś czas temu do CX-7 przymierzał się Kolega do.ki, coś nawet od tym pisał, jest w wyszukiwarce, ale ostatecznie nabył Volvo XC70, o ile dobrze pamiętam. BTW, europejska CX-7 jest chyba dostępna tylko z manualną skrzynią 6-biegową. Link Zgłoś
do.ki Re: Mazda CX-7... 21.08.08, 20:23 > o ile dobrze pamiętam Pamięć wręcz słoniowa, pogratulować. Fakty zgadzają się bez zarzutu. A CX-7 pozostaliła u mnie całkiem przyzwoite wrażenie. Wykończenie może nie rewelacyjne, tani plastik, nie wiem jak ceny w USA, ale tu u mnie cena CX-7 jest baardzo konkurencyjna. Gorzej z kosztami eksploatacyjnymi. Spalanie spore, jak się pociśnie. No i nie można dostać automatu. Link Zgłoś
globy_ms Re: Mazda CX-7... 21.08.08, 13:14 Fajny samochód, dzięki 4 cylindrom nie pali jak smok, a turbo sprawia kupę frajdy. Wykończenie na wysokim poziomie, świetna relacja cena-wyposażenie, chociaż w teren nie pojedziesz i zawieszenie dość twarde. Wersja amerykańska miejscami jest gorzej wykończona i ma bardziej miękkie zestrojenie układu jezdnego (w tych sprzedawanych w Polsce importer zmienia stabilizatory oraz boczki drzwi na skórzane). Plastiki oraz skóra gdzieniegdzie nie są najwyższych lotów, ale całość nie ustępuje konkurencji. Gdybyś kupował wersję USA, sprawdź koniecznie CarFax (VIN w amerykańskim systemie, czy auto nie miało kolizji). Wbrew pozorom godny przeciwnik Murano. Link Zgłoś
karakalla Re: Mazda CX-7... 21.08.08, 13:42 > Fajny samochód, dzięki 4 cylindrom nie pali jak smok Dane z niektórych testów świadczą jednak, że pociągnąć sobie lubi, AMuS, wersja z ręczną skrzynią - średnio 14,6 l, maksymalnie 18,8, minimalnie 8,4. W zamian jednak świetne osiągi. Link Zgłoś
tomus2221 Re: Mazda CX-7... 21.08.08, 14:15 Został schwalony podczas testu w Motorvision (ostatnio oglądałem) Tu masz link do dyskusji nt. Tego modelu forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=49226 Moim zdaniem za taką cenę to naprawdę kawał porządnego auta. Link Zgłoś
kstpn Re: Mazda CX-7... 21.08.08, 15:08 Dzięki za info. A jak spisuje się automat,turbina (jak wygląda przyrost mocy) ? Link Zgłoś