marekk2131 05.09.08, 21:27 Co sądzicie o tym samochodzie, jak są do niego dostępne częsci, jakie są problemy, jak chodzu na gazie ??? itp Proszę o pomoc bo chciałbym ten samochód nabyć tylko nie zabardzo znam jego opinie :) Z góey dziekuje Link Zgłoś Obserwuj wątek
mikob11 Re: Dodge Intrepid 23.10.08, 10:28 Witam! Autko jest naprawdę fajne, z częściami nie ma problemu (internet lub serwisy mercedesa-w serwisie oryginalne części kosztują naprawde rozsądne pieniądze-np. oryginalna pompa wody 340zł-wiem bo wymieniałem). poza tym autko super wygodne, jak się gaz założy to koszta eksploatacji znacznie spadają :-) atutomat fajnie pracuje. W kabinie nic nie skrzypi i nie trzeszczy. Intrepid z racji rozmiarów daje duże poczucie bezpieczeństwa (jak wsiadłem w passataB5 to taka mała klaustrofobia). to moje pierwsze auto amerykańskie, właśnie chce go sprzedać... tylko po to,żeby kupić jakiegoś następnego (większego) amerykańca (chyba będzie to dodge ram). gorąco polecam! mikob1@o2.pl Link Zgłoś
onlyonepablo Re: Dodge Intrepid 24.10.08, 11:52 ale to jest amerykańskie, bez gustu, pełno plastiku a pali w cholere dużo. Automat jest dla kobiet a nie dla facetów bo przecież wiadomo że na manualu jeździ się dużo lepiej. Mikob11 Ty masz farme z owcami że będziesz rama kupował?? będziesz woził siano dla tych owiec?? po co ci takie auto?? wstyd takim jeździć Link Zgłoś
edek993 Re: Dodge Intrepid 25.10.08, 16:54 Do mikob11. Ja też chciałbym się podłączyć pod ten temat i prosiłbym cię abyś przybliżył i podał więcej danych o tym samochodzie Tzn . Ile lat nim jeździsz, ile przejechałeś kilometrów, z którego roku, co w nim naprawiałeś i jakie są słabe strony tego auta. Czy automatyczne skrzynie biegów są właśnie słabą stroną tych samochodów. Wyjaśniam że nie chodzi mi o zakup tego samochodu, tylko o opinie o tym modelu. Z góry dziękuje za odpowiedz. Link Zgłoś