Dodaj do ulubionych

SKODA - bezguscie

19.10.03, 19:32
wszystkie skodzianki to tylko takie poprawne, rodzinne czeskie
volkswageny.Nie ma tu zadnej z cech ktorych oczekuje od samochodu
Obserwuj wątek
    • mikihtp Re: SKODA - bezguscie 20.10.03, 09:31
      xxero napisała:

> wszystkie skodzianki to tylko takie poprawne, rodzinne czeskie
      > volkswageny.Nie ma tu zadnej z cech ktorych oczekuje od samochodu

Jak to nie ma ??? Jeździ, mało pali, na razie nie psuje się, w miarę dobrze
      wypada na crash - teście, ma spory bagażnik (Fabia Kombi). Fakt, jest to
      samochód poprawny, ale bezguście to wg mnie Thalia, czy Fiat Albea.
      • Gość: Fan skodow Skoda jest piekna a drogi sa w Polsce wspaniale. IP: 217.97.129.* 21.10.03, 09:52
        Tak se mysle. Bo jestem ograniczony Skod-nik. Nie stac mnie na drogie i
        normalne auto wiec jezdze czyms co przynosi wstyd. Jezdze Skoda.
        Najpiekniejszym autem na swiecie.I nikt nie powie mi ze jest inaczej.
    • Gość: loop Re: SKODA - bezguscie IP: 212.234.92.* 20.10.03, 14:05
      no a Clio? Podobne badziewie do skody a nie podrabiane !
    • dywersant1 Re: SKODA - bezguscie 21.10.03, 12:56
      faktycznie, to forum frustratów.
      Ostatnio zauważyłem taką drobną rzecz w skodzie fabii sedan. Wewnątrzną część
      klapy bagażnika miała obitą tapicerką z zamontowanym trójkątem. W moim
      fiatolocie, zamiast tapicerki mam blachę (dobrze że pomalowaną) i trójkąt
      latający po bagażniku. Mimo wszystko po samochodzie za ponad 30 tys. nie
      spodziewam się cudów.
      • Gość: xxero Re: SKODA - brak zeba, szlifu i wszystkiego IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.10.03, 12:53
        po prostu w samochodzie musi bys cos GENUINE. Wlasny szlif, wlasna historia,
        patenty, jakas tozsamosc. Skoda to tylko poprawny marketingowy wytwor koncernu
        VW, dywersyfikacja klientow, rozszerzenie rynku - mam tego swiadomosc. Zadna
        Octavia RS nie przekona mnie, bo wiem ze z takim samym silnikiem, podwoziem,
        fotelami, skrzynia biegow jezdza inne klony koncernu VW. Nigdy zadnej Octavii,
        zadnej Superb i innych takich. I to nie frustracja tylko normalny, indywidualny
        gust. Cechy ktorych wyraznie brakuje Skodzie, po prostu bardzo cenie. Lubie
        indywidualzim, lubie robic inaczej, lubie zostawiac slad i miec cos
        wyjatkowego. Marka Skoda jest absolutnym zaprzeczeniem tego czego mi trzeba i
        tyle
        • h.i.p Re: SKODA - brak zeba, szlifu i wszystkiego 22.10.03, 13:05
          Twoje prawo tak uważać. A inni mają prawo uważać inaczej. I nie jest to chyba
          powód do obrażania kogokolwiek. Ty się chcesz wyróżniać samochodem i jeśli
          robisz to zgodnie z prawem i dobrymi obyczajami to jest to Twój wybów. Ja
          uzewnętrzniam swoje indywidualne cechy w inny sposób. Dla mnie samochód nie
          musi być inny niż wszystkie. Ważne aby mi odpowiadał pod wieloma innymi, czysto
          użytkowymi względami. Dla jednych ważne jest aby mieć indywidualny image
          samochodu, dla innych - ważne są liczne publikacje w prasie albo periodykach
          naukowych. I nikt nikogo nie ma prawa nazwać burakiem i ćwokiem tylko dlatego,
          że nigdy nic nie udało mu się opublikować.
    • Gość: Karol Re: SKODA - bezguscie IP: krezus.d* / *.mofnet.gov.pl 22.10.03, 14:50
      Czytam opinie i dyskusje na temat Skody. Dziwię się wszystkim którzy z jednej
      strony uparcie ją krytykują (nie rzadko bezpodstawnie), a z drugiej zaś strony
      równie uparcie zachwalają (nie rzadko bezpodstawnie), a przecież prawda jest
      taka, że każdy jeździ tym na co go stać. Czy dzisiejsi posiadacze
      czterokółkowych super piękności zapomnieli o Warszawie, Skodzie Oktavi (starej)
      105, 120, Fiacie 125p, Fiacie 126p czy Trabancie Limuzuna. Sam miałem dwa takie
      samochody jak ten ostatni. Jak na lata 70-te i początek 80-tych, choć
      krytykowany, był to dobry samochód. Czy dzisiej można go porównać (z wyłączenie
      fanów, których cenię)z jakimkolwiek samochodem, choćby ze Skodą Fabia? Żal mi
      Was Panowie i Panie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka