Dodaj do ulubionych

Abarth 500

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 13:39
oj juz chce go miec, samo ogladanie filmu przysporzylo mi emocji, musze isc do salonu zapisac sie na jazde probna, a byliscie na stronce abarth.pl ??
Obserwuj wątek
    • Gość: ramy Re: Abarth 500 IP: *.unused.derbynet.waw.pl 02.12.08, 01:55
      A co trzeba uczynić, żeby się na taką jazdę umówić i ile to kosztuje.?
    • cisowskibartek Re: Abarth 500 04.12.08, 08:27
      Co trzeba zrobić? Przede wszystkim trzeba mieć chęci, po drugie musisz zadzwonić do dilera i po prostu się umówić. Jeżeli chodzi o koszty, to nie powinno to nic kosztować. Salony mają do dyspozycji od jednego do kilku aut - które służą jako auta testowe dla klientów, a po godzinach jako środek transportu pracowników salonu :)
    • Gość: michal Re: Abarth 500 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 18:13
      a ja myślę, że taka jazda testowa napewno dużo da, i przekona potencjalnego klienta o kupnie tego auta , jeszcze bardziej go w tym utwierdzi, a z drugiej strony to niezła frajda skosztowac tak świetnych osiągów tego auta
    • Gość: skrzyn Re: Abarth 500 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 16:52
      dobrze ze zamontowali wzmocnione hamulce, zeby wychamowac tego potwora, porzerzenie tez sie przyda dla lepszego prowadzenia i stabilnosci :)
    • Gość: konspirator Re: Abarth 500 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 13:58
      Na tej stronce można nawet zamówić swojego Abartha www.fiat.pl/abarth/.
      Ciekawa opcja. Zamówić i poczuć te te 160 koni pod maską.
    • Gość: arrajo Re: Abarth 500 IP: *.unused.derbynet.waw.pl 12.12.08, 02:33
      Te kucyki można jeszcze pogonić do 180, o ile się nie mylę, specjalnym kitem/. Montując specjalny pakiet u dilera....
    • Gość: gabor Re: Abarth 500 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 19:42
      ten pakier nazywa sie Esseesse , wzmacnia silnik, a także układ jezdny, większe felgi bo 18 calowe :D prawdziwy kozak, zobaczcie na abarth.pl
    • Gość: Paraf Re: Abarth 500 IP: *.181.191.130.static.crowley.pl 20.12.08, 02:13
      Sukcesu Fiata i Abartha - największa sprzedaż też jesieni, pozazdrościli inni producenci. Kia też wprowadziła pakiet tuningowy, ale nie znam szczegółów, bo szybko mi mignął przed oczyma ten samochód. Chyba jednak się trochę spóźnili, bo rok się kończy, a od przyszłego ceny muszą wzrosnąć. Z drugiej strony, to bardzo ciekawe, że wszyscy mają kłopoty, a Fiat się cieszy, bo sprzedaż wysoka...
    • Gość: glyph Re: Abarth 500 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 12:45
      Jak pierwszy raz zobaczyłem, że to autko daje 7,9 sek do setki i że abarth wyciągnął z niego 160 koni to się leciutko zdziwiłem. Wielki szacunek dla panów i pan z abartha bo pokazali na co stać ich markę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka