Dodaj do ulubionych

Vecra GTS- proszę o opinie

IP: *.a-inter.net 02.11.03, 09:09
Obserwuj wątek
    • Gość: gość portalu Re: Vecra GTS- proszę o opinie IP: *.csk.pl 02.11.03, 09:32
      prawie 30 tys i nic...
      a, przepraszam, dolewka oleju w aso po ok 25 tys, samochod jest sluzbowy wiec
      ciekawi mnie jak bedzie wygladal silnik po eksploatacji zgodnej z zaleceniami
      producenta, a zalecenia dot. wymian oleju zakrawaja na science-fiction. w
      prywatnym aucie na pewno bym sie do takich zalecen nie zastosowal
    • greenblack Re: Vecra GTS- proszę o opinie 02.11.03, 14:44
      Ale z jakim silnikiem?
      • grenblack Re: Vecra GTS- proszę o opinie 02.11.03, 15:28
        Ponawiam do kurwy nędzy pytanie,z jakim silnikiem?
        --------------------------------------------------
        Zapraszam na Forum AUTODEBIL.
        Pozdrawiam.
        • Gość: Arek z Pabianic Re: Vecra GTS- proszę o opinie IP: 217.97.162.* 02.11.03, 16:47
          Ja uzytkuje GTS-a z 2.2 DTH 125KM swietny motor duza dynamika
          brak jakichkolwiek problemow technicznych z tym autkiem.Jastem wrecz zaskoczony
          jakoscia tego modelu gdyz mialem juz kiedys klopoty ze starszym Oplem.Autko
          swietnie trzyma sie drogi, system stablilnosci toru jazdy (ESP+) dziala
          rewelacyjnie, probowalem go na starej plycie lotniska i jestem pod wrazeniem.
          A co do przegladow i wymian oleju to zadna filozofia, wystarczy przeczytac
          instrukcje i zadac pare pytan w serwisie i wszystko jasne. Ja wprawdzie kupilem
          wozek w Lodzi ale na przeglad pojechalem do Zdunskiej Woli i tu dowiedzialem
          sie od szefa serwisu na czym polega ten "plynny" system przegladow i teraz nie
          stanowi to dla mnie tabu. Krotko mowiac polecam to autko.
          • Gość: Henio Achtung: Vectra to Opel! IP: *.sympatico.ca 02.11.03, 16:50
            Ain't beemwe!
            • Gość: Arek z Pabianic Re: Achtung: Vectra to Opel! IP: 217.97.162.* 02.11.03, 16:55
              A czy Henio jezdzi lub jezdzil GTS-em
              Jezeli nie to polecam jazde probna w jakimkolwiek salonie Opla
              na pewno nie odmowia i dopiero wtedy o wydawanie opinii
              • Gość: Michal A on sobie biega ,miedzy postami i to mu wolno IP: *.telia.com 02.11.03, 18:03
                Arku jest maly problem,Heniu ma dopiero 15 lat i jeszcze nie posiada prawa
                jazdy,dostal zezwolenie na zabawe w samochody.Pzdr.Michal
              • Gość: Henio Re: Achtung: Vectra to Opel! IP: *.sympatico.ca 03.11.03, 00:16
                Ano tak siem sklada, ze jezdzil. Raz to nawet w Anglii dieslem Vauxhall 1.7
                Powiem jedno - Opel jest gorszy nawet od Forda. Potem dlugo nic i
                Ludowoz. Nastepnie dluuuuugo nic, a potem Audi, Merol i BeeMWe!
      • venivv Re: Vecra GTS- proszę o opinie 24.11.03, 16:20
        3.2 V6 - super brzmienie, dobrze się "wkręca" na obroty, spalanie średnio
        15l,osiągi dobre, skrzynia biegów - niezbyt dobre zestopniowanie - szczególnie
        trójka powinna być krótsza

pozdrawiam
        • Gość: Niknejm Re: Vecra GTS- proszę o opinie IP: 5.5R1D* / *.pg.com 24.11.03, 18:18
          Fakt, przełożenia Opli są potwornie długie, też to zauważyłem.
          W Vectrze 1.8 to wręcz jakiś dramat, przekładnia IMHO nie dobrana zupełnie do
          charakterystyki silnika.
          Przy każdym wyprzedzaniu redukcja o 2 biegi w dół :-)

Pzdr
          Niknejm
    • Gość: Art Re: Vecra GTS- proszę o opinie IP: *.era.pl 24.11.03, 19:25
      A może Vectra OPC? Zgadnij co się leje do baku :))))
      www.samochodyswiata.pl/index.php?re=975&op=czytnews
      Art
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka