ania.rene 28.12.08, 16:10 mam okazję kupić od znajomego opla corse z silnikiem Isuzu. Z dieslem oczywiście. pojemność 1,5, moc 55. i teraz mam pytanie, czy to są dobre parametry??? Link Zgłoś Obserwuj wątek
737ng Re: link 28.12.08, 19:48 Silnik jak silnik, ale zobacz na wnetrze tego samochodu. Kolega pisze w ogloszeniu, ze czyste i zadbane, zas na zdjeciu widac brud na podlokietniku na drzwiach jakby ktos przepocone lapy tam trzymal latami, kierownica az biala od wtartego brudu i tluszczu z rak a dywaniki niedopasowane i tapicerka pod pedalami wytarta, zniszczona i brudna. Jeden z moich samochodow przypadkiem jest z tego samego rocznika i ma niemal ten sam przebieg. Tez jestem jego pierwszym wlascicielem. Jezdze nim czesto do pracy, jezdze na wakacje z rodzina i psami a samochod w srodku wyglada o niebo lepiej. Ta Corsa jest zapuszczona i przed kupnem zazadalbym od sprzedajacego profesjonalnego czyszczenia wnetrza. Chyba, ze planujesz jezdzic tym w rekawiczkach. Blee... K. Link Zgłoś
legend3.2 Re: Corsa z Isuzu - diesel 29.12.08, 11:44 Przy tym zużyciu przebieg coś jest nie taki:/ jak by miał 260 to bym zrozumiał, poszukaj innego egzemplarza:) Link Zgłoś
symon55 Re: Corsa z Isuzu - diesel 30.12.08, 12:25 teraz kupowałem astre II 2.o DTL i mechanicy znajomi odrazu mówili tylko nie silnik isuzu ,w przypadku jakiś napraw wysokie koszty Link Zgłoś