Dodaj do ulubionych

C jak concept

IP: *.chello.pl 20.01.09, 08:42
PT Cruiser po prostu sie zestarzał, stąd mniejsza liczba zamowień. tak czy inaczej odważny projekt, chociaż mi sie nie podoba ; d
Obserwuj wątek
    • Gość: Bielas Re: C jak concept IP: *.chello.pl 20.01.09, 09:17
      Crossfire cabrio pięknym autem? Hmm czasem mamy drastycznie różne gusty z Panem redaktorem :)

Jakby mi tak zamówionego i wyczekiwanego Astona przed domem skapiszonowali to chyba doszłoby do rękoczynów...
    • Gość: francais Re: C jak concept IP: *.CNet.Gawex.PL 20.01.09, 09:34
      www.youtube.com/watch?v=-CJDwrA4MGk na temat pana prowadzącego.
    • Gość: ian Re: C jak concept IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 09:54
      jeśli chodzi o Astona, to właściciel ze wściekłości pewnie zapomniał kombinacji do sejfu z bronią i obeszło się bez trupów ;)
    • Gość: marcinlespaul Re: C jak concept IP: *.b-ras1.wtd.waterford.eircom.net 20.01.09, 10:13
      @"francais"- kto ci dał prawo głosu?
    • Gość: ziolek Re: C jak concept IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.09, 10:22
      @slay: niby się zestarzał, ale cały czas się wyróżnia z setek samochodów na ulicy. Chociaż mi także się nie podoba ;)
    • Gość: aaa Re: C jak concept IP: *.multimo.gtsenergis.pl 20.01.09, 12:50
      a chrysler powinien zrobić coś z tym autem jakiś grubszy facelifting jak mercedes clc czy mitsubishi colt
    • Gość: Davin Re: C jak concept IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 12:57
      Czyli nie tylko ja mam skojarzenia z Renault... Cały czas jak oglądałem zdjęcia tego C, to wydawało mi się że coś mi tu Europą pośmierduje xD
    • Gość: aaa Re: C jak concept IP: *.multimo.gtsenergis.pl 20.01.09, 13:00
      @francais filmik niezły dla debila ja też sobie jakiś znajdę z inny z głosem ivony i przekleństwami tak jak lubisz i powiem że to o tobie i oddawaj 20 sekund życia które przez ciebie straciłem bo całe 4 min bym nie wytrzymał
    • Gość: TJ Re: C jak concept IP: *.chello.pl 20.01.09, 18:01
      Chrysler może już nieco odetchnąć, rekę podał Fiat. ;) Co do PT Cruisera, to oryginalny - bez dwóch zdań - projekt, ale mojego serca nie podbił i płakał za nim nie będę, w przeciwieństwie do Crossfire'a - tu akurat jest za czym tęsknić. Ale żeby odrazu "piękny"... ;]
    • Gość: jaro88 Re: C jak concept IP: *.e-wro.net.pl 20.01.09, 19:23
      ja mimo wszystko wolałbym tego continentala z lat 60-tych lub jakiegoś cadillaca. Ale tylko od tego nowego lincolna, bo astona bym sie nie wyrzekł ;D
    • Gość: francais Re: C jak concept IP: *.CNet.Gawex.PL 20.01.09, 20:37
      chyba nie do konca goscie stad zrozumieli alternatywna muzyke. do nich trzeba doslownie =.) panie Jacku, czy naprawde odbierzecie mi prawo do glosu?
    • Gość: mis Re: C jak concept IP: 92.22.68.* 20.01.09, 21:15
      poniewaz dzis byłem okropnie zajęty to informuje ze jutro z rana napisze komentarz do trzech zaległych odcinków
    • Gość: zbych Re: C jak concept IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 21:47
      dobry ten PT Cruiser, prawie tak dobry jak Laguna II

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka