Gość: Kioto IP: *.biaman.pl 13.11.03, 20:59 Od lat fascynowały mnie leciwe, sportowe auta. One miały (mają!) duszę. Zupełnie inną od dzisiejszych elektronicznych bolidów. Dziś już takich nie robią... Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Pablo / 3 E-21 Re: BMW seria 6: powrót legendy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 00:37 Rekiny są po prostu najwspanialsze! 02-ki, 3-ki, 5-tki, 7-ki, Cs- ki, no i opisane 6-tki... Jedne z najpiękniejszych aut na świecie. Klasyczna linia, świetne osiągi, wysoka ergonomia. Po prostu cudeńka. Szkoda, że lata 70-te już minęły... Nie robi się już takich aut jak wtedy. A nowe Beemki to nieporozumienie (z "wielorybem" 6 na czele)... Link Zgłoś
polam5 Re: BMW seria 6: powrót legendy 14.11.03, 01:58 BMW dalo plame z seria 8 a teraz zobaczymy co bedzie z 6. Wyglada nie za bardzo - mam ndzieje ze BMW w koncu i to niedlugo wyrzuci szefa biura projektujcego nadwozia. Za to podobaja mi sie sylwetki Mercedesa SL Link Zgłoś
Gość: LyZwA Re: BMW seria 6: powrót legendy IP: 195.136.105.* 14.11.03, 09:20 kupie to M6 za "..ponad 20 tys..." skąd oni mają te ceny?! parszywej 628 za 20 tys się nie kupi ...no chyba że w stanie rozkładu ;-) Fascynatów serii 6 zapraszam na www.e24.prv.pl Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: BMW seria 6: powrót legendy IP: *.stacje.agora.pl 26.11.03, 09:27 Czesc, Gość portalu: LyZwA napisał(a): > kupie to M6 za "..ponad 20 tys..." skąd oni mają te ceny?! Prosze zwrocic uwage, ze wyrazilam sie "ponad". Dokladnie za 25 tysi zostalo kupione opisywane w artykule M635 CSi, wiec jednak mozna.. > parszywej 628 za 20 tys się nie kupi ...no chyba że w stanie > rozkładu ;-) No nie takiej parszywej, nie przesadzaj.. stan opisywanej M jest bardzo dobry, napewno daleko jej do rozkladu.. > Fascynatów serii 6 zapraszam na www.e24.prv.pl Bylam, polecam, bardzo rzetelne informacje. Pozdrawiam. Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: BMW seria 6: powrót legendy IP: *.mofnet.gov.pl 15.11.03, 08:34 Dołącze i swoje zdziwienie odnośnie cen podanych w artykule. Coś wiemy z Łyżwą na ten temat. Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: BMW seria 6: powrót legendy IP: *.stacje.agora.pl 26.11.03, 09:42 Gość portalu: Paweł napisał(a): > Dołącze i swoje zdziwienie odnośnie cen podanych w artykule. Przeczytaj odpowiedz do maila Lyzwy. Poza typowymi zrodlami cen samochodow, sugerowalam sie cena zakupu opisywanej Mki oraz cena 635 kupionej niedawno przez kolege. Zanim doszlo do kupienia M, tez ogladanych bylo pare sztuk. Jakies rozeznanie jednak mam.. Coś > wiemy z Łyżwą na ten temat. Nie watpie w to. Pozdrawiam. Link Zgłoś
Gość: bilskitomasz@wp.pl Re: BMW seria 6: powrót legendy IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.03, 23:26 cześć wszystkim - łyżwa i pawel - co słychać, dawno nie mieliśmy kontaktu. nie miałem jeszcze przyjemności zobaczyć nowej szóstki na żywo - a wtedy dopiero można moim zdaniem wyrobić sobie zdanie. zdjęcia w tv czy gazetach są zawsze trochę przekłamane. w każdym razie na pierwszy rzut oka brak jej agresji nie to co moje ukochana brunetka - 635 csi z 1980 r. pozdrawiam tomek Link Zgłoś
Gość: Henio Re: BMW seria 6: powru?t legendy IP: *.sympatico.ca 15.11.03, 23:42 Ciekawe! A kto projektowal E46? Link Zgłoś
Gość: gonzoR Re: BMW seria 6: powru?t legendy IP: 5.3.1R4D* / *.bmwgroup.com 17.11.03, 12:52 Ja Link Zgłoś
Gość: Ralph Re: BMW seria 6: powrót legendy IP: *.syscomp.pl / 192.168.0.* 16.11.03, 18:22 6 jest piękna (ceny????)a może ktoś przyśle zdięcia swoich carów z serii 6 czekamy na zdięcia.. Link Zgłoś
Gość: KajaK Re: BMW seria 6: powrót legendy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 23:24 635 to min 20tys zl a m635 w niemczech kosztuje 20-30tys EURO wiec te ceny podane w artykule to chyba aut po wodowani spaleniu i spotkaniu z walcem ;P Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: BMW seria 6: powrót legendy IP: *.stacje.agora.pl 26.11.03, 09:48 Gość portalu: KajaK napisał(a): > 635 to min 20tys zl a m635 w niemczech kosztuje 20-30tys EURO wiec te ceny > podane w artykule to chyba aut po wodowani spaleniu i spotkaniu z walcem ;P Hhmm to ciekawe.. to auto z artykulu bylo sciagane z Niemiec wlasnie.. i wszystko z nim bylo w porzadku. Kazdy ma swoje zrodla. Widocznie ja mam te bardziej okazyjne ;-) Pozrawiam niedowiarka :-) Link Zgłoś