Dodaj do ulubionych

Mały minivan Kia

IP: *.multimo.gtsenergis.pl 06.02.09, 18:59
nie rozumiem dlaczego jest coś takiego jak marka kia moim zdaniem stara się produkować auta ''jakby lepsze'' a hyundai to niby marka lepsza ale maja w swojej ofercie getza co wcale bym się nie zdziwił jakby miał znaczek kii kia to nie mogla być taka dacia z szerszym asortymentem a hyundai nie może mieć aspiracji budować taka renomę jak toyota że koreańskie znaczy dobre kie soul sprzedawać jako hyundai a ceed też ale po faceliftingu nowe reflektory przegrupować wszystko dać sobie spokój z luksusowymi autami najwyżej wykupić saaba czy coś w taki sposób jak teraz renomy nie zdobędą
Obserwuj wątek
    • Gość: Fred Re: Mały minivan Kia IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.09, 20:39
      kolega "___" nie potrafi nawet przecinków powstawiać, żeby się to jakoś dało przeczytać....
    • witleg Re: Mały minivan Kia 06.02.09, 22:14
      Kupiłem i30 w zeszłym roku i w szoku jestem jaki postęp Kilka lat temu wsiadlem do kilku autek KIA na jakimś pokazie i powiedziałem sobie - nigdy. Pare lat minęło i zmiana jest kolosalna, a cena atrakcyjna. Chyba sie przesiądę na zawsze na Hyundaia albo KIA co na jedno wychodzi zresztą (prawie) Mam w d.... prestiż nie muszę niczego udowadniać, wiec pancervageny i inne podobne marki mnie do szczęścia nie potrzebne.
    • Gość: DżoDżo Re: Mały minivan Kia IP: 213.17.128.* 06.02.09, 23:40
      Raczej światła ma podobne do forda mondeo, c-maxa i s-maxa a nie audi ...
    • Gość: bestyja Re: Mały minivan Kia IP: *.unused.derbynet.waw.pl 06.02.09, 23:53
      Kia bardzo mocno pracuje na swój wizerunek... Nie mam żadnych wątpliwości, że jest to tzw. przeciek kontrolowany, żeby podsycić trochę atmosferę... Tak samo było z Soul`em... A jeżeli chodzi o jakość i obawy jegomościa ____, to wystarczy zobaczyć statystki sprzedaży Cee`da, a teraz Soul`a. Jeżeli Kia utrzyma konkurencyjność cenową swoich modeli, to ma duże szanse odnotować zysk co najmniej taki jak przed rokiem...
    • Gość: rejnidej Re: Mały minivan Kia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 18:37
      też mi się tak wydaję, teraźniejsze samochody Kii dorównują jakością samochodom europejskim, a od niektórych są nawet i lepsze, a ich cena nadal utrzymuje się na niewygórowanej pozycji. Soul na pewno będzie miał wielu zwolenników
    • Gość: eo Re: Mały minivan Kia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 08:27
      kia juz jest lepsza od toyoty, trzeba sie tylko z tym pogodzic:) i poczekac rok, dwa na konkurencję dla avensisa, corolli verso. Sorento, cee'd, sportage, soul, a nawet picanto to absolutna czołówka swoich klas. to taka nowa Skoda. Tylko chyba trochę lepsza:D
    • Gość: Gość Re: Mały minivan Kia IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.09, 21:27
      przecinki to pal licho... pewnie jesteś pasjonatem niemców i tyle.... tylko wiesz skok techniczny jest tak duży że niemieckie auta nie są już wcale takie genialne. Kia bierze dobry przykład tak jak hyundai z toyoty mazdy hondy czyli z najlepszych i na dobre im to wychodzi. Tylko jesteś typem osoby która zachłystuje się tym co jest zza zachodniej granicy, a wcale to jużnie jest prawda, wystarzy porozmawiać z niemcem a sam powie że woli wszystko tylko nie niemieckie auta. Ale w naszej mentalności jest cośtakiego że mamy jakiś kompleks? niemiecki i uważamy że wszystko co z tamtąd pochodzi jest najlepsze na świecie
    • Gość: kult Re: Mały minivan Kia IP: *.181.191.130.static.crowley.pl 08.02.09, 23:59
      Z kompleksami niemieckimi to bym za bardzo nie przesadzał... a już na pewno w przypadku samochodów. Jeżeli chodzi o Kię, to nie ma się co oszukiwać, jakością dorównują europejskim samochodom. Pytanie drugorzędne jest takie, czy sami z siebie podnieśli jakość swoich produktów, czy wymusił to na nich rynek...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka