Dodaj do ulubionych

Kraków - Zamość samochodem

16.11.03, 20:22
Jaką trasę wybrać, żeby najszybciej dojechać z Krakowa do Zamościa?

Ile to mnie więcej kilometrów i ile czasu mi potrzeba?

Dzięki za odpowiedzi:)
Obserwuj wątek
    • Gość: jepat Re: Kraków - Zamość samochodem IP: *.cersanit.com.pl 16.11.03, 21:02

Kraków-Tarnów-Rzeszów-Biłgoraj-Zwierzyniec-Zamość.
      -291km
      • Gość: zx Re: Kraków - Zamość samochodem IP: *.crowley.pl 17.11.03, 12:48
        Wyrazy współczucia. Ta trasa to jedna z najgorszych w Polsce. Na Twoim miejscu
        wybrałbym się pociągiem...
        • zbigniew74 Re: Kraków - Zamość samochodem 17.11.03, 21:14
          Gość portalu: zx napisał(a):

> Wyrazy współczucia. Ta trasa to jedna z najgorszych w Polsce. Na Twoim
          miejscu
          > wybrałbym się pociągiem...

Taaa kochane PKP mam do wyboru wyjechać o północy i po 7 godzinach być w
          Zamościu albo w ciągu dnia z 3 przesiadkami i po 9 godzinach, że już nie
          wspomnę o drodze powrotnej:(
          • Gość: zx Re: Kraków - Zamość samochodem IP: *.crowley.pl 18.11.03, 10:45
            Nie wiem, jak jest dziś, ale kilka lat temu jechałem dokładnie tą samą trasą
            pociągiem pospiesznym, bez żadnej przesiadki.
            • zbigniew74 Re: Kraków - Zamość samochodem 18.11.03, 21:28
              Gość portalu: zx napisał(a):

> Nie wiem, jak jest dziś, ale kilka lat temu jechałem dokładnie tą samą trasą
              > pociągiem pospiesznym, bez żadnej przesiadki.

Jeden jest nadal bez przesiadki wyjeżdża z Krakowa około 0.00 i na miejscu
              jest około 7.00, nie dzięki samochodem jestem w około 4
    • Gość: Kierowca Re: Kraków - Zamość samochodem IP: *.pke.pl 18.11.03, 12:52
      Proponuję "nadwiślanką" 79 przez Nowy Korczyn, Pacanów, Połaniec. Potem prez
      Tarnobrzeg, Stalową Wolę, w Nisku wjechać na elegancką "dziewiętnastkę", w
      Janowie Lubelskim zboczyć na 74 i przez Frampol i Szczebrzeszyn (bardzo
      malownicza trasa przez Roztoczański Park) dojedziesz do Zamościa
      • zbigniew74 Re: Kraków - Zamość samochodem 18.11.03, 21:26
        Gość portalu: Kierowca napisał(a):

> Proponuję "nadwiślanką" 79 przez Nowy Korczyn, Pacanów, Połaniec. Potem prez
        > Tarnobrzeg, Stalową Wolę, w Nisku wjechać na elegancką "dziewiętnastkę", w
        > Janowie Lubelskim zboczyć na 74 i przez Frampol i Szczebrzeszyn (bardzo
        > malownicza trasa przez Roztoczański Park) dojedziesz do Zamościa

Tak też pojechałem i było OK 4,15h i na miejscu, gorzej wracać po ciemku:(
    • qreenblack Re: Kraków - Zamość samochodem 18.11.03, 21:30
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=3083512&v=2&s=0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka