joagraba 23.03.09, 18:13 Pytanie może naiwne, ale: skąd mam wiedzieć za ile mogę sprzedać moje używane auto? Wolałabym uniknąć jeżdżenia po komisach czy giełdach w celach rozpoznawczych... Link Zgłoś Obserwuj wątek
akodo78 Re: Za ile sprzedać samochód używany? 23.03.09, 18:29 gdybyś miała internet mogła byś sprawdzić w ogłoszeniach sprzedaży innych samochodów jaka jest jego rynkowa wartość... Link Zgłoś
szymizalogowany Jakby miała internet to by nie pytała na forum 23.03.09, 18:48 a jak sie pyta to znaczy ze nie ma internetu wiec jej pomoz i napisz za ile ma sprzedac a nie sie wymadrzasz Link Zgłoś
remo29 Re: Jakby miała internet to by nie pytała na foru 25.03.09, 13:14 > a jak sie pyta to znaczy ze nie ma internetu > za ile ma sprzedac a nie sie wymadrzasz Wnioskujesz, że post na to forum przyszedł DHL'em a odpowiedź ukaże się w telegazecie? Link Zgłoś
j.oker Re: Za ile sprzedać samochód używany? 23.03.09, 18:29 moto.allegro.pl/149_samochody.html Link Zgłoś
tocqueville Re: Za ile sprzedać samochód używany? 23.03.09, 18:35 jeśli chodzi o rzadszy samochód, ogłoszenia mogą ci nie pomóc możesz wydać parę złotych na wycenę w eurotaxie: eurotax.pl/P/fzbewertung/index.php Link Zgłoś
szymizalogowany Mi możesz sprzedać, płacę złotówkę za kilo 23.03.09, 18:49 bez względu na marke, jak to maluch albo trabant to wtopie, trudno trzeba ryzykowac zeby miec Link Zgłoś
8y Re: otomoto.pl 26.03.09, 11:44 Zalezy czy chcesz sprzedac czy sprzedawac. Jezeli sprzedawac to wplasuj sie pomiedzy innych, jezeli sprzedac to daj nizsza cene. Link Zgłoś
iberia.pl Re: otomoto.pl 26.03.09, 11:53 8y napisał: > Zalezy czy chcesz sprzedac czy sprzedawac. Jezeli sprzedawac to wplasuj sie pomiedzy innych, jezeli sprzedac to daj nizsza cene. :-D Nie do konca masz racje, wydaje mi sie, ze jesli ktos nieco obnizy cene a potem przy niej obstaje to znaczy, ze wie ile to auto jest warte i za bezcen go nie sprzeda. Link Zgłoś