Dodaj do ulubionych

Rok z Motodziennikiem

IP: *.tktelekom.pl 25.03.09, 08:55
Bez przesadyzmu.. urządzonko super, konsekwencje zatrzymania pomimo nienamierzenia są też raczej ogólnie znane :-) Swego czasu zostałem zatrzymany za troszkę wyższą niż nominalna prędkość, zaraz po obywatelce brytyjskiej w Range'u, z którą policjant widać, ze srednio mógł się dogadać i w ramach obniżenia mojego mandatu zaoferowałem usługi tłumacza, ale pan policjant powiedział, ze nie trzeba.. język funta międzynarodowym esperanto..
Obserwuj wątek
    • Gość: chs Re: Rok z Motodziennikiem IP: 199.67.203.* 25.03.09, 09:17
      znowu krotko i nudno... :)
    • Gość: Mały Re: Rok z Motodziennikiem IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.09, 09:33
      Dla mnie ten program nigdy nie będzie nudny nawet gdy się mówi o poduszkach w Toyocie IQ. A, że krótki to się już chyba nic nie poradzi, Mężczyźni zawsze mają kompleksy związane z długością :D
    • mosfet29 Re: Rok z Motodziennikiem 25.03.09, 09:52
      Pan chyba rownie kiepsko widzi jak toyota liczy .
      Gdzie w IQ sa swietne materiale ? chyba ze sa uzyte do produkcji tych dwoch widm- poduszek
      Materialy sa dostateczne ,uzywajac ocen szkolnych , a biorac pod uwage cene samochodu to ledwie mierne
    • Gość: greg Re: Rok z Motodziennikiem IP: *.aster.pl 25.03.09, 10:02
      ciekawe ile by kosztowala toyota iq z silnikiem diesla 1.3 pewnie cos kolo 70tys, moznaby kiedys zrobic motodziennik o samochodach ktorych nikt nie chce kupowac obok iq na pewno znalazloby sie tam renault kaleos
    • Gość: Bielas Re: Rok z Motodziennikiem IP: *.chello.pl 25.03.09, 10:05
      Tak po prawdzie to dzisiejszy odcinek tradycyjnie powinien być za krótki i nudny (tak jak Pan wspomniał), ale i .... z bezrękawnikiem :)

Leko to na pewno jakiś chwyt marketingowy i kryje się pod tym jakieś łóżko w kształcie auto lub coś w tym stylu.
    • Gość: gość Re: Rok z Motodziennikiem IP: *.microsoft.com 25.03.09, 10:06
      No dobra. Tylko dlaczego ja tego urządzenia nie mogę nigdzie w sieci znaleźć?
    • Gość: KS Re: Rok z Motodziennikiem IP: *.era.pl 25.03.09, 10:13
      Dobry, ciekawy odcinek :) Co do długości to im wiecej tym lepiej :)
    • Gość: benedykt Re: Rok z Motodziennikiem IP: 167.3.114.* 25.03.09, 10:21
      Super odcinek :) a ten ciastkowy potwór bomba!
    • Gość: lukash Re: Rok z Motodziennikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 10:24
      Ten "Ciasteczkowy potwór" to mnie rozwalił ;-)
    • Gość: gosc Re: Rok z Motodziennikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 11:33
      ~greg do tego chyba jeszcze Renault bodaj Velsatis (tak sie to chyba pisze)
      Wszystie Tata i Sang Yongi
      Zaziwiajacym jest fakt ze u nasz Toyota nawet stara jest wpanialym samochodem a np. we wloszech Toyot nie jest wcale ta wiele, owszem priusy i corolle troche Ygo bardzo malo avensisow, zachodnia europa upuje samochody przedewszystkim na kilka lat a jak wiadomo to awaryjnosc kazdego bez wyjatku rosnie z wiekem, unas toyota ceniona jest za stosunkowo mala nawet ta z podeszlym wiekiem
      Na zachodzie te samochody w porownaniu do ceny za malo soba reprezentuja i daja
    • mosfet29 Re: Rok z Motodziennikiem 25.03.09, 11:38
      Jak juz jestesmy przy kiepskiej sprzedazy w Europie to Fiat Croma, wszytkie Alfy oprocz MiTo,Honda Legend( katastrofa),Citroen C6 ( bardzo slabo)
    • artek2002 Re: Rok z Motodziennikiem 25.03.09, 12:40
      Siedziałem wczoraj w tej "rewelacyjnej " Toyocie - poprostu katastrofa. Małe to strasznie, materiały użyte takie sobie,ale w karoserii sa użyte jakieś tytany kosmiczne rodem i pewnie stąd ta cena :>
    • Gość: Ttt Re: Rok z Motodziennikiem IP: 193.111.166.* 25.03.09, 12:51
      Na 100-tny odcinek 100-tu lat. Gratulacje. Oczywiscie przyzwyczaił nas Pan do biadolenia, ze odcinek zaaakrótkiiii, bo wolę dłuższe i na to czekam-codziennie.
      Ale ten odcinek jest bardzo ciekawy i jak zawsze z ikrą.
      Pozdrawiam
      Stały oglądacz.
    • Gość: Gość Re: Rok z Motodziennikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 14:15
      @greg
      Z tą różnicą, że znam osobę która ma zamiar kupić Koleosa... W końcu za 90tys. zł ( choć pewnie taniej, w końcu to Renault - bez upustu kilku/kilkunastu tys. nikt tego nie kupuje) dostajesz 1546kg auta i silnik 2.5 litra. A że brzydkie i Renault...
      Co do IQ, to obstawiam, że na tylko początku samochód będzie się cieszył dużym powodzeniem. Głównie wśród młodych pań z Warszafki (w końcu trzeba się czymś lansować). Jeszcze jak przez przypadek pojeździ nim M jak Magda to już w ogóle będzie fajnie...
    • Gość: Rafik Re: Rok z Motodziennikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 14:57
      Fajne urzadzonko, ale wolalbym uniknac rozmowy z prokuratorem w razie wpadki. A jesli zyska to popularnosc, to wtopa prawie pewna. Za taka cene to na pare mandatow starczy.
    • Gość: greg Re: Rok z Motodziennikiem IP: *.aster.pl 25.03.09, 15:30
      ja sie doszukalem w toyocie iq 11 poduszek, czyżby bład pana redaktora?
      1)kierowcy
      2)pasazera
      3i4)boczne
      5i6)kurtyny z przodu
      7i8)kurtyny z tylu
      9)kolanowa kierowcy
      10)poduszka pod siedzeniem pasazera
      11)kurtyna przed tylna szyba
    • Gość: jacek.balkan Re: Rok z Motodziennikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 15:58
      Nie ma kurtyn z przodu i z tylu. Są po prostu kurtyny - w tym wypadku, policzone podwójnie. Gdyby wszyscy tak robili - nie byłoby sprawy. Gdyby w innych krajach tak robili - też nie. Ale tylko u nas taka promocja.... pozdrowienia
    • Gość: bzik Re: Rok z Motodziennikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 18:38
      Hehe, liczac w ten sposob to mam w golfie 10 zamiast 6 poduszek (przednie, boczne i szesc kurtyn).
    • Gość: jez Re: Rok z Motodziennikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 18:40
      taka toyote to bym se chetnie kupil.. za 20tys PLN, no w porywach 25tysPLN
    • Gość: Tata-Innowator Re: Rok z Motodziennikiem IP: *.aster.pl 25.03.09, 20:26
      Jam na pióro użył skrzydła
      PiS-u kacze i papuzie,
      Zdjąwszy majtki sejmowej muzie,
      Kazałem używać jej pachnidła.
    • Gość: TJ Re: Rok z Motodziennikiem IP: *.chello.pl 25.03.09, 20:29
      Polską policję i jej metody na poprawę bezpieczeństwa pozwolę sobie przemilczeć.

Co do samochodu "by IKEA", ciekaw jestem, czy 1 kwietnia parsknę śmiechem, złapię się za głowę, czy też obojętny machnę ręką. Zobaczymy...
    • Gość: TJ Re: Rok z Motodziennikiem IP: *.chello.pl 25.03.09, 20:30
      No i IQ. Powiem szczerze, to bardzo fajne autko. Małe, zwinne, zgrabne, stylowe, dobrze przemyślane i praktyczne. Czytałem już o nim co nieco i zainteresowało mnie. Jest jak scyzoryk MacGyver'a. Podręczny, uniwersalny, zawsze i wszędzie do czegoś się przyda, no i może się podobać. Jednak wiele jest zwyczajnych, niewyróżniających się scyzoryków, które niby są do wszystkiego, a w rzeczywistości do niczego (coś jak z SUVami), więc aby posiąść prawdziwy, ten jedyny scyzoryk MacGyver'a - zawsze niezawodny gadżet do zadań specjalnych zapewne trzeba zapłacić fortunę. I tak jest. Cena to chyba największa wada tego auta prócz tylnej wycieraczki czyszczącej nie tą stronę szyby, co trzeba (ruch lewostronny w Japonii) i - przy rozłożonych tylnych siedziskach - bagażnik mieszczący paczkę orzeszków.
      Gratuluję p. Sławkowi i serdecznie pozdrawiam, ale jest jeszcze coś. Optymalny w tym aucie jest 90-konny diesel 1.4, gdyż benzynowy 1.0 (68 KM) raczej nie pasuje. A - jak łatwo przewidzieć - za ten pierwszy przyjdzie nam dopłacić, i to sporo.
      Warto?
    • Gość: niko Re: Rok z Motodziennikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 22:54
      100 lat !! :)
      Widzieliście szczęśliwego psa na czarno-białym zdjęciu ? :)
    • Gość: stanczyk Re: Rok z Motodziennikiem IP: *.107.datacomsa.pl 26.03.09, 09:12
      to IKEAowe cos to jakas sciema,
      to bedzie cos napedzane sila ludzkich miesni = rower dla dwojga..

w tej IQ tyle poduszek , że ino spać sie polozyc...
      a ten antyradarowiec....hmm jak zlapią bedzie dym, jakby byl bardzo skuteczny to ludzie beda ostro rajdowac - tez niedobrze....

tak sobie mysle o tych znakach ograniczajacych do 50KMH na 3-pasmowce....
      byc moze organizator ruchu drogowego wzial pod uwage jakas sytuacje , ktorej kierowca -kozak nie przewidzial - isteniej b. duze prawdopodobienstwo, ze tak wlasnie bylo, aczkolwiek wiadomo ze zdarzaja si przypadki niewlasciwych znakow w niewlasciwym miejscu..(moze wybudowali 3-pasmowke , a znaku starego juz nie chcialo im sie zdejmowac :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka