Gość: gggg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 14:17 "nie zużyło tak mało benzyny w czasie wycieczki" To dopiero budzi respekt- jechali dieslem a spalali benzynę- WOW! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Gość Re: Motorekordy Guinnessa IP: *.stk.vectranet.pl 13.04.09, 23:11 hmmm... 56 staników... to chyba jestem lepszy ]:-> oczywiście nie w ciągu minuty ;) Link Zgłoś
Gość: hahahaha Re: Motorekordy Guinnessa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 10:32 "nie zużyło tak mało benzyny w czasie wycieczki" To dopiero budzi respekt- jechali dieslem a spalali benzynę- WOW! Link Zgłoś
Gość: Trzezwy Re: Motorekordy Guinnessa IP: *.axelspringer.pl 18.04.09, 15:27 Smartfortwo nie oznacza dwóch wymiarów/ "Jak już jesteśmy przy małych autach, to niedawno w Smarta Fortwo weszło 13 osób, co zasługuje na wpis do Księgi - w końcu ponad tuzin osób na powierzchni około 4,3 m to nie lada wyczyn. " 4 metry i 30 centymetrów kwadratowych w tym aucie? Gdzie? Link Zgłoś
zibiny Re: Motorekordy Guinnessa 18.04.09, 15:28 dodge caeavan i chrysler to dwa rozne samochody. wstanach wystepuja obie marki Link Zgłoś
Gość: Ostry Re: Motorekordy Guinnessa IP: *.chello.pl 18.04.09, 15:59 @Trzeźwy Licząc z szybami będzie te 4,3m2 Link Zgłoś
Gość: gosc zyczliwy Re: Motorekordy Guinnessa IP: *.socal.res.rr.com 18.04.09, 16:10 motoryzacyjnego nie mam ,ale znam kraj gdzie przypada 22 500 samochodow na 1 km autostrad,hint ;kraj ten lezy we wschodniej Europie, zaczyna sie na p Link Zgłoś
Gość: ignorant Re: Motorekordy Guinnessa IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.09, 16:12 Trzeźwy, napij się może, albo przypomnij z gimnazjum, że 4,3 metra kwadratowego to nie jest 4 metry i 30 centymetrów kwadratowych. Nie zmienia to jednak faktu, że zewnętrzne wymiary Smatra Fortwo to 2,50x1,51m, w środku jest jeszcze mniej, więc autorowi coś się chyba pomyliło z tak dużą powierzchnią. Link Zgłoś
Gość: maxx Re: Motorekordy Guinnessa IP: *.chello.pl 18.04.09, 16:12 Herbaciarze to jednak debile Link Zgłoś
Gość: gah Re: Motorekordy Guinnessa IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.09, 16:13 autor tego tekstu ma powazne problemy z poprawnym operowaniem jezykiem polskim. Link Zgłoś
Gość: ssss Re: Motorekordy Guinnessa IP: *.chello.pl 18.04.09, 16:33 do gah. Koparką się operuje co najwyżej... Link Zgłoś
Gość: ... Re: Motorekordy Guinnessa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 16:59 czym wy sie tu chwalicie?;p moja mama jeździ na wstecznym. Mówie całkiem poważnie, wciąż jej zwracam uwage. Link Zgłoś
Gość: wacek Re: Motorekordy Guinnessa IP: *.chello.pl 18.04.09, 17:14 a umie ktos cofac do tylu? Link Zgłoś
Gość: palllll Re: Motorekordy Guinnessa IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.09, 17:17 Najszybszy??? to dlaczego jeszcze w Top Gear nie było ? Link Zgłoś
Gość: Bishop Re: Motorekordy Guinnessa IP: *.starter24.pl 18.04.09, 17:47 Spk artykul ale gdzie jakies zdjecia ? Po co pisac o czyms i tego nie pokazac ?:< Link Zgłoś
Gość: Johnny Kalesony Re: Motorekordy Guinnessa IP: *.skomur.pl 18.04.09, 18:17 >>Jak już jesteśmy przy dłuuugich dystansach, to największy przebieg osiągnięty w jednym aucie przez jednego właściciela wynosi 2,5 miliona mil, czyli 4 miliony 25 tys. km. Kto by pomyślał, że zabytkowe już dziś Volvo P1800 może pokonać taki dystans?<< Ktoś, kto jeździ klasycznymi Volvo a nie obecnie produkowanymi, plastikowymi jednorazówkami, wykonanymi z przerobionych torebek foliowych? :o) Link Zgłoś
Gość: god bless usa Re: Motorekordy Guinnessa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 21:06 <<dodge caeavan i chrysler to dwa rozne samochody. wstanach wystepuja obie marki>> Nie do konca prawda - wprawdzie to 2 marki (produkowane jednak przez koncern DC) ale czy az tak bardzo rozne - jeśli roznica polega na innym logo i wyposazeniu, wyglad zewnetrzny jest prawie identyczny. Link Zgłoś
Gość: Ariel Jelo Re: Motorekordy Guinnessa IP: *.sggw.waw.pl 18.04.09, 21:53 www.rjede.co.uk/Autosport%20Pictures/Flat%20Out!%20-%20Worlds%20Lowest%20Car%201.jpg To można zrobic z fiata 126p rocznik 89 :D Link Zgłoś
Gość: Drake Re: Motorekordy Guinnessa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 22:03 Oj widze ze sami geniusze, a nikt nie wpadl moze na to, ze jezeli mowimy o osobach w malym wnetrzu, chodzi o objetosc 4m szesciennych? Link Zgłoś
Gość: boges Re: Motorekordy Guinnessa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 22:49 "...w końcu ponad tuzin osób na powierzchni około 4,3 m to nie lada wyczyn. ..." Drake, jeśli jeszcze o tym nie wiesz to oznajmiam że powierzchnia to nie to samo co objętość Link Zgłoś
dalton78 Re: Motorekordy Guinnessa 19.04.09, 05:50 ja kiedys jechałem za kołkiem malucha kumpla z ręcznym. Coś nie szedł ale jak to maluch... :-) www.najtańszy.com.pl Link Zgłoś
Gość: nuda Re: Motorekordy Guinnessa IP: *.edin.uk.sykes.com 19.04.09, 11:30 a jakies odnosniki do zdjec? ja nie wiem. przeciez mozna chwile czasu poswiecic. filip ty leniu :P Link Zgłoś
Gość: nuda Re: Motorekordy Guinnessa IP: *.edin.uk.sykes.com 19.04.09, 11:30 a jakies odnosniki do zdjec? ja nie wiem. przeciez mozna chwile czasu poswiecic. filip ty leniu :P Link Zgłoś