eurojan Najgorsze imiona samochodów 21.04.09, 22:31 Buick Allure - odpowiednik Lacrosse w Kanadzie co do ascony to powod byl inny niz ten wspomniany, raczej powinien byc kojarzony z obrzydzeniem (asco). Model otrzymal nazwe Monza. ostatni niewypal to chinska "chana", ktorej nazwa w brazylii sie kojarzy niejednoznacznie. Link Zgłoś
marek.usc VW 21.04.09, 23:40 a co tu daleko szukać, wystarczy skoczyć za nasz zachodnią granicę... wexmy takiego passata który z paskiem do spodni mi się kojarzy, a już golf to przesada.... jak samochód może nazywac się golf:D tak jak sweter:D Nastepny będzie VW skarpetka/krawat/biustonosz:D Link Zgłoś
swan_ganz Re: VW 22.04.09, 00:45 > wexmy tak iego passata który z paskiem do spodni mi się kojarzy a słyszłes kiedyś o klasyfikacji siły wiatrów stosowanym w żeglarstwie? pasat, zefir, bryza... Nic kompletnie nie jarzysz? Link Zgłoś
soner3 Re: VW 22.04.09, 08:04 marek.usc napisał: > a co tu daleko szukać, wystarczy skoczyć za nasz zachodnią granicę... wexmy tak > iego passata który z paskiem do spodni mi się kojarzy, a już golf to przesada.. > .. jak samochód może nazywac się golf:D tak jak sweter:D > Nastepny będzie VW skarpetka/krawat/biustonosz:D ale ty qrwa jestes pusty Link Zgłoś
marek.usc Re: VW 22.04.09, 22:21 Pusty jestem z tego względu że ośmieliłem się passata obrazić, a czy przedmówca słyszał o cyrkulacji pasatowej przez jedno "s"? Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Najgorsze imiona samochodów 22.04.09, 10:20 samochód przedwszyskim powinien miec 4 kręcące się koła. kierownicę trąbkę. i może się nazywac BOLID. albo WÓŻ DRABINASTY. ON MA JEŹDZIC. Link Zgłoś
josner Re: Najgorsze imiona samochodów 22.04.09, 13:22 billy.the.kid napisał: > i może się nazywac BOLID. albo WÓŻ DRABINASTY. > ON MA JEŹDZIC. albo auto dla ludu -> volkswagen Link Zgłoś
pekapek Najgorsze imiona samochodów 22.04.09, 11:01 qashqai/kaszkaj jak połączenie "kaszki" i "fuj" Link Zgłoś
remo29 Re: Najgorsze imiona samochodów 22.04.09, 11:26 Zdecydowanie bezpieczniej jest nazwać auto numerycznie. Aczkolwiek Mitsubishi "zero" w USA, czy Volkswagen "1939" w Polsce nie zrobiłyby furrory :) Link Zgłoś