mac.card 09.12.03, 18:36 nie pozdrawiają się na drodze? Bo już się widzieli rano w serwisie! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: All Re: Dlaczego kierowcy Peugeot'ów... IP: *.sowilo.pl / *.sowilo.pl 09.12.03, 18:57 Brawo!!!!! POZDRAWIAM Link Zgłoś
hehe.he Re: Dlaczego kierowcy Peugeot'ów... 10.12.03, 02:09 marceli- skodziarze 6:0 on jest smieszny a wy nie za bardzo bo nie potraficie zachowac dystansu ale ogolnie niezly magiel robicie gorzej niz na forum ośla ławka Link Zgłoś
mac.card Zgadzam się w jednym 10.12.03, 07:19 hehe.he napisał: > marceli- skodziarze 6:0 > on jest smieszny a wy nie za bardzo bo nie potraficie zachowac dystansu > ale ogolnie niezly magiel robicie gorzej niz na forum ośla ławka Marceli jest śmieszny! Gdzie się nie pokaże to się z niego śmieją! :-))))))) A co do dystansu... Ja świetnie się bawię! :-))))))))))))))))))) Link Zgłoś
Gość: drek Re: Zgadzam się w jednym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 07:48 a słyszałeś taki kawał: czemu skoda ma ogrzewanie tylnej szyby? - żeby ci ręce nie marzły jak ją będziesz pchał zimą:) Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Zgadzam się w jednym IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.03, 07:51 > czemu skoda ma ogrzewanie tylnej szyby? > - żeby ci ręce nie marzły jak ją będziesz pchał zimą:) Dobre, dobre, ha,ha,ha . Link Zgłoś
mac.card Dobre! :-))))) 10.12.03, 07:58 Tylko stare. Jest na stronce Radykalnej Sekcji Skody. Pozdrawiam :-)))) Link Zgłoś
Gość: drek to dopiero Dobre! :-))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 08:03 Radykalna Sekcja Skody.????????????????????? to dopiero żart Link Zgłoś
mac.card To taki kaprys historii 10.12.03, 08:24 Gość portalu: drek napisał(a): > Radykalna Sekcja Skody.????????????????????? to dopiero żart Kaprys historii, tak jak życie marcelego.ćpaka. Link Zgłoś
Gość: drek Re: To taki kaprys historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 08:40 a czy Ty jesteś już członkiem RSS? I jeszcze jedno pytanie - czy fortepiany sa silnie reprezentowane wsród klubowej braci? Link Zgłoś
mac.card Ja nie zapisuję się do klubów... 10.12.03, 08:48 Gość portalu: drek napisał(a): > a czy Ty jesteś już członkiem RSS? > I jeszcze jedno pytanie - czy fortepiany sa silnie reprezentowane wsród klubowe > j braci? ...bo jestem tylko użytkownikiem samochodu marki Skoda Fabia. Samochód służy mi do sprawnego przemieszczania się i to wszystko. Nie jest przedmiotem kultu. Dlatego nie zapisuję się do żadnych klubów, nie zakochuję się w moim samochodzie, nie wyklejam szyb na czarno, nie zawieszam CD na lusterku, nie zakładam spoilerów, nie pierdzę wydechem, nie palę gumy na lotniskach... Słowem, nie robię tego wszystkiego z czego słyną kierowcy używanych "supercarów" marki Peugeot 406, Fiat Stilo 1.2 oraz Alfa Romeo 146 (czytaj - Fiat Tipo). A jakim bolidem Ty jeździsz? Bo na tym forum jest to istotna informacja! Link Zgłoś
Gość: drek Re: Ja nie zapisuję się do klubów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 10:37 astra kombi mnie wozi, ale czy to jest naprawde istotne? Link Zgłoś
mac.card Re: Ja nie zapisuję się do klubów... 10.12.03, 10:43 Gość portalu: drek napisał(a): > astra kombi mnie wozi, ale czy to jest naprawde istotne? Przeczytaj poprzednie wątki, zwłaszcza zakładane przez tzw. antyskodziarzy. Dla nich to, czym kto jeździ, to sprawa życia lub śmierci. Na tym, ich zdaniem, opiera się całe życie człowieka. Wybór marki to być, albo nie być! A propos. Używam m.in. służbowej Astry II, 1,6. Jestem bardzo zadowolony, chociaż wersja niezbyt "wypasiona". Zauważyłem, że przy 140 silnik staje się hałaśliwy (jakiś rezonans), ale to mija przy prędkości nieco większej. Masz to samo, czy to cecha indywidualna? Link Zgłoś
Gość: drek Re: Ja nie zapisuję się do klubów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 11:00 mac.card napisał: Używam m.in. służbowej Astry II, 1,6. Jestem bardzo zadowolony, chociaż wersja > niezbyt "wypasiona". Zauważyłem, że przy 140 silnik staje się hałaśliwy (jakiś > rezonans), ale to mija przy prędkości nieco większej. Masz to samo, czy to > cecha indywidualna? nie wiem, moja ma całe 1,4 litra:) Link Zgłoś
marceli.szpak Re: Dlaczego kierowcy Peugeot'ów... 10.12.03, 10:54 mac.card napisał: > nie pozdrawiają się na drodze? > > Bo już się widzieli rano w serwisie! Nie, bo dobry kierowca na drodze patrzy na droge, a nie pozdrawia. Ale to i tak dla was abstrakcja. Link Zgłoś
mac.card No marceli! 10.12.03, 10:57 Zabrakło konceptu? Stać Cię tylko na takie odpustowe riposty? A kto Ci powiedział, że jesteś dobrym kierowcą? Jesli tak samo dobrym, jak historykiem albo politologiem, to Boże strzeż przechodniów! Link Zgłoś
Gość: Miki Re: No marceli! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.03, 11:04 Marceli to dobry demagog. I świetnie idzie mu w nabijaniu głupotogodzin (miarodajny wskaźnik inteligencji ćwoka). Link Zgłoś