malicki88 16.06.09, 15:43 Co sadzicie o nowej nawigacji Mio serii S ? Np . o Mio Moov S505 Link Zgłoś Obserwuj wątek
qublak Re: Mio Moov seria S 17.06.09, 21:41 Tak czystko teoretycznie to wydaje mi sie, ze jest calkiem niezla. Bede ja musial w krotce przetestowac i wtedy bede mogl zdac relacje :) Link Zgłoś
jan-w Spamer 17.06.09, 22:53 Sądzimy że nachalnie spamujesz,.Korzystając z nowo założonych nicków i dotychczasowych. Pod dotychczasowymi reklamowałeś np garnki phillipiak i inne podobne rzeczy. Ludzie piszący posty za pieniądze na forach aby zachęcić innych do zakupu to odrażające typy. Nie potrafiłbym spojrzeć w lustro gdybym prowadził taką drańską działalność. Nawet jeżeli ten model mio jest dobry, zachęcanie do jego zakupu przez oszusta zniechęca. Link Zgłoś
malicki88 Mio 18.06.09, 19:04 No przykro mi ze akurat tak to postrzegasz.Pisze na forach o wszystkim i równie dobrze moge wejsc w Twoja historie zeby przesledzic o czym Tym piszesz.... Kurcze , juz o nic nie moza zapytac.Kim Ty jestes zeby takie głupie swiadectwo wystawiac komus kto po prostu zadaje proste pytanie ..... zal Link Zgłoś
jan-w Re: Mio 18.06.09, 21:15 malicki88 vel kilka innych nicków napisał: > Kim Ty jestes zeby takie głupie swiadectwo wystawiac komus Nie wiesz? Doświadczonym, nieustraszonym zabójcą spamerów. :-) Życzę ci abyś nie zdążył zdobyć większego doświadczenia w tej odrażającej działalności. Link Zgłoś
jan-w Fałszywe rekomendacje zalewają sieć 19.06.09, 10:10 Kupiłeś laptopa, bo ktoś zachwalał go w internecie? Armię osób, która będzie polecała telewizory, książki czy telefony, można dziś wynająć za grosze. wyborcza.pl/1,75478,6333155,Falszywe_rekomendacje_zalewaja_siec.html Link Zgłoś
malicki88 Re: Fałszywe rekomendacje zalewają sieć 19.06.09, 15:26 ok teraz juz rozumiem ale nie wiem czemu uwazasz ze kazdy teraz tak bedzie działał zapytam na innym forum Link Zgłoś
radiomis jogibabu! brawo Jasiu ! i o to chodzi 19.06.09, 19:16 juz "zyczliwy" nie poda linku do sklepu, gdzie mozna kupic "w atrakcyjnej cenie swietne moov" Link Zgłoś
marcel444 Re: jogibabu! brawo Jasiu ! i o to chodzi 27.06.09, 18:59 jestescie beznadziejni co to Wasze forum zeby sie tak wozic Link Zgłoś