IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.09, 08:58
artykuł cienki jak polsilver, ja chętnie za pieniądze jakie skasował autor napiszę lepszy! Bułgaria jest w Unii więc paszport zbędny, jadąc przez cały kraj (również Rumunię , Węgry i Słowenię) tankowałem tylko LPG i nie jest ona dostępne tylko na Schell (reklama??)ale na większości stacji, nawet bardzo małych i nie firmowych. Płatności natomiast dokonywałem wszędzie karta Visa - zero problemów i kłopotów z wymianą i stratami związanymi z zakupem gotówki każdego Państwa przez jakie przejeżdżasz.
Obserwuj wątek
    • Gość: turysta Re: Bułgaria IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.09, 09:03
      acha i jeszcze jedno skąd autor wyczarował 50eur za winietę tygodniową??? bzdura , jej cena to kilkanaście złotych a nie 200!
    • Gość: qk Re: Bułgaria IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.09, 13:02
      I rada dla wszystkich.
      Dojeżdżając do granicy z Bułgarią (obojętnie czy od strony Rumunii czy Serbii) przygotować sobie kilka Euro i Lewa na opłaty wymienione w artykule. Pod żadnym pozorem nie pokazywać celnikowi portfela!! Jak celnik zobaczy, że mamy sporo kasy to wymyśli sto różnych innych opłat ( od pogody, od niepogody, od pływania w morzu, od deptania gór... obojętnie), a jak nie będziecie chcieli zapłacić to postraszy kałachem i nie wpuści!!
      Nie wiem jak jest teraz, ale jakieś osiem lat temu tak to wyglądało!
    • Gość: gość:qk Re: Bułgaria IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.07.09, 14:42
      Następny artykuł o żenującej jakości. Skąd te informacje? Skąd te ceny? Jakie rowy dezynfekujace? Jak ktoś chce poszukac rzetelnych informacji o BG to zapraszam na forum Bulgaricusa. Prosze tego nie traktowac jako reklama, tylko jako sprzeciw przed tak wierutnymi bzdurami!!
    • Gość: gość Re: Bułgaria IP: *.be.jnj.com 15.07.09, 17:12
      Kto to pisał ? To wierutne bzudry !!!! byłem tam 2 razy ostatnio samochodem i to jakieś brednie !!!!
    • Gość: gedk Re: Bułgaria IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.09, 19:33
      Winieta miesięczna- 25 leva(13 euro), a tygodniowa 10 leva(6 euro).
    • Gość: rafik Re: Bułgaria IP: *.146.240.89.ip.abpl.pl 12.08.09, 21:38
      Co za pierdoły - jezdze od 3 lat co wakacje a gorszych głupot nie czytałem: opłaty duzo niższe, żadnych rowów dezynfekcyjnych, żadnych paszportów nie trzeba żadnych adnotaci też, wszedzie płacisz kartą, drogi lepsze niż u nas, i duzo innych bledów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka