Gość: Saabina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 14:01 Tu też mają fajna galerię z nowym Ferrari F450 morepetrol.wordpress.com/2009/07/28/nowe-ferrari-f450-tylko-u-nas/ Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: fox Re: Nowy Saab 9-5 - galeria zdjęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 15:17 genialne auto. Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Nowy Saab 9-5 - galeria zdjęć IP: *.tktelekom.pl 28.07.09, 15:43 Troche insignio zajezdza, ale w dzisiejszych czasach to niestety norma.... Link Zgłoś
Gość: hipek ze Szwecji Re: Nowy Saab 9-5 - galeria zdjęć IP: *.bredband.comhem.se 28.07.09, 15:52 Nowy Saab 9-5 to auto luksusowe,ktore bedzie konkurowac z BMW ,Mercedesem i Audi. Cocpit jak w samolocie i starannosc wykonania oraz cala masa elektroniki.Czemu nie jezeli cena bedzie wspolgrala z jakoscia? To auto nie bedzie tanie i napewno bedzie bogato wyposazone juz w wersji podstawowej.Jest grupa ludzi ktorzy "kochaja" Saaba i to glownie do nich skierowana jest ta oferta.Napewno po profilach zauwazyc mozna ze to auto bardzo bezpieczne i troche nawiazuje do amerykanskich krazownikow szos w wersji europejskiej. Bo Saab projektowal to auto z mysla o rynku amerykanskim.Tam tez trafia auta z najwiekszymi motorami 3,2 pojemnosci z rzedowa szostka. Link Zgłoś
Gość: fe Re: Nowy Saab 9-5 - galeria zdjęć IP: 217.153.131.* 28.07.09, 16:29 jakość saaba z ostatnich lat to wcale nie powód do dumy, oby zerwał z tradycją tandetnych saabów 9-3 i 9-5... Link Zgłoś
kakrocz Re: Nowy Saab 9-5 - galeria zdjęć 28.07.09, 17:28 Mi się podoba,jest przynajmniej nowy a nie po 10 liftingu. Link Zgłoś
Gość: reSS Re: Nowy Saab 9-5 - galeria zdjęć IP: *.chello.pl 28.07.09, 19:09 to jest nowy model?? tak to on powinien wygladac po liftingu w 2006 roku... i jeszcze ta deska jak z autobusu... obrzydlistwo... Link Zgłoś
Gość: Doren Re: Nowy Saab 9-5 - galeria zdjęć IP: *.warszawa.mm.pl 29.07.09, 11:49 Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że to auto wygląda jakoś tak niespójnie? Jakby przód był projektowany osobno, środek osobno i tył osobno, a później tylko połączyli te 3 projekty razem... I tak guzikologia w środku, urocze, jak w latach 90. W ogóle Saab chyba ciągle tkwi w latach 90. niestety... Link Zgłoś
Gość: dyszon Re: Nowy Saab 9-5 - galeria zdjęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 14:48 do fe: już mam dość jak czytam wypowiedzi takich ,,mędrców" jak Ty, którzy z wielkim znawstwem twierdzą, iż jakość saab-ów 9-3 i 9-5 jest niska i są to samochody tandetne. Masz taki samochód, jeźdiłeś nim kiedyś, że wygłaszasz takie sądy ??? Jeśli nie - a idę o zakład, że tak jest - to jesteś doskonałym przykładem niezbyt rozumnego człowieka , który raz zasłyszaną gdzieś opinię przyjmuję za swoją i powtarza w nieskończoność. Żal mi Ciebie...,,znawco saabów 9-3 i 9-5" Link Zgłoś
Gość: blood Re: Nowy Saab 9-5 - galeria zdjęć IP: *.cable.ubr05.perr.blueyonder.co.uk 04.08.09, 13:36 Podoba mi sie że wygląda nowocześnie ale zarazem jak typowy niezgrabny łosiowaty saab. Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Nowy Saab 9-5 - galeria zdjęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 23:10 Futurystyczny i troszkę niespójny, specyficzny, charakterystyczny dla saaba - taki jak ma być. Bardzo mi się podoba. Link Zgłoś
Gość: Bertigo Re: Nowy Saab 9-5 - galeria zdjęć IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 14.08.09, 01:03 Tak, zdecydowanie mi się podoba, powrót do starego stylu na zewnątrz, a nowoczesność wewnątrz. Tylko nie łudźmy się , zaprezentowane zdjęcia to topowa wersja wyposażeniowa i w niższych modelach dostępna pewnie za koszmarną dopłatą Ale co tam, nowego i tak nie kupię, a pojeżdżę swoją 9 5 jeszcze ze trzy latka i takiego da się wyrwać za 45% ceny zakupu. Bardzo ciekawi mnie jak będzie wyglądało kombi... Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nowy Saab 9-5 - galeria zdjęć IP: *.xdsl.centertel.pl 14.08.09, 03:38 wg mnie od "słupka a" wygłąda jak skoda fabia i nic na to sie nie poradzi ale ogólnie jest nawet zgrabny. niepogardziłby:-) Link Zgłoś
Gość: Zic Re: Nowy Saab 9-5 - galeria zdjęć IP: 77.255.214.* 27.08.09, 22:52 Profil do bani ! Wyglada jak Toyota ... ;/ Za to brawa za trzeci stop i generalnie wyglad swiatel. A, no i rzecz jasna wnetrze i Head-Up :D Pyycha!! Link Zgłoś
Gość: krokodyl Re: Nowy Saab 9-5 - galeria zdjęć IP: *.215.85.161.getinternet.no 16.09.09, 23:12 szkoda tylko ze maska nie zawija sie na boki i otwiera sie w kierunku szyby czolowej Link Zgłoś
Gość: astroo Re: Nowy Saab 9-5 - galeria zdjęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 16:28 Ładne auto,ale fajna linia pasa przeniego zostanie totalnie zniszczona przez tablicę rejestracyjną. Link Zgłoś
Gość: motomaniak Re: Nowy Saab 9-5 - galeria zdjęć IP: *.centertel.pl 28.05.11, 13:36 tak sie sklada, "znafcy " ze ow sabb to nic innego jak opel insignia! A jezeli ktos nie zgadza sie z tym odsylam do literatury internetowej. Wozilem te karoserie z fabryk opla histerkampem (hollenderska firma transportowa) z naczepami DHL do portu travemunde w niemczech gdzie szly promem do szwecji. Tak sie sklada dyszon aka "madrzalek" ze fe ma absolutna racje co do 93 i 95. Tymi modelami skonczyl sie szwecki saab. bo czy mozna mowic o saabie z dieslowskim sercem fiata ???? sorry za pisownie Link Zgłoś