Gość: Adek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.03, 16:37 Czy to jakaś przeróbka czy był takowy w produkcji. Mysle o poprzednim modelu. Widziałem takowego , niebieskawego w Bielsku pod Szyndzielnią. pzdr Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Sławek Re: Seat Toledo kombi ?? widziałem:)) IP: *.trzebinia.net 24.12.03, 16:41 za dużo grzańca ;-) pozdr Link Zgłoś
Gość: Adek Re: Seat Toledo kombi ?? widziałem:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.03, 16:45 Moze to i smieszny komentarz ale naprade stoi coś takiego regularnie pod Szyndzielnia. pzdr Link Zgłoś
qrenblack Re: Seat Toledo kombi ?? widziałem:)) 24.12.03, 16:41 Pozostawie twoje rewelacje bez komentarza Link Zgłoś
Gość: Adek Re: Seat Toledo kombi ?? widziałem:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.03, 16:46 Znaczy , ze jest cos takiego czy uważasz , ze plote bzdury. Otóz nie , nie miałem omamów widziałem pare razy w tym samym miejscu , pod Szyndzielnią. pzdr Link Zgłoś
qrenblack Re: Seat Toledo kombi ?? widziałem:)) 24.12.03, 16:51 Gość portalu: Adek napisał(a): > Znaczy , ze jest cos takiego czy uważasz , ze plote bzdury. > Otóz nie , nie miałem omamów widziałem pare razy w tym samym miejscu , pod > Szyndzielnią. > pzdr Zrob foto i pokaz,hehe Link Zgłoś
Gość: Adek Re: Seat Toledo kombi ?? widziałem:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.03, 22:44 Okej , jak tylko bede przechodził to zrobie. Kolor niebieskawy. Toledo kombii. pzdr Link Zgłoś
Gość: Rafał Do Adka IP: *.kalisz.mm.pl 24.12.03, 23:35 Bylo cos takiego wyprodukowane przez jakas firme tuningowa. Bodajze kilka lub kilkanascie sztuk jest na swiecie. Nie bylo jakims cudem,wiec nigdy nie mialo szans trafic do produkcji. pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Adek Re: Do Adka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.03, 00:25 A wiec nie po grzancu mogłem widziec dzieki za wypowiedz pzdr Link Zgłoś
Gość: sylwestro Re: Seat Toledo kombi ?? widziałem:)) IP: *.bpl.vectranet.pl / 80.51.249.* 25.12.03, 01:54 Tez widzialem, tylko ze w Nowym Saczu. Wydaje mi sie nie byc seryjnym, ale przerobka. Na marginesie: greenblack, jednak nie wiesz wszystkiego Link Zgłoś
Gość: Adek Re: Seat Toledo kombi ?? widziałem:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.03, 10:20 A nie mówiłem . Jest takowy . pzdr Link Zgłoś
greenblack Re: Seat Toledo kombi ?? widziałem:)) 25.12.03, 22:23 Gość portalu: sylwestro napisał(a): > Na marginesie: greenblack, jednak nie wiesz wszystkiego Naucz się czytać. Link Zgłoś
qrenblack Re: Seat Toledo kombi ?? widziałem:)) 26.12.03, 01:58 greenblack napisał: > Gość portalu: sylwestro napisał(a): > > > > Na marginesie: greenblack, jednak nie wiesz wszystkiego > > Naucz się czytać. To smutne Grinblaku,ze tak musisz tym matolom caly czas zwracac uwagem,na twoje podruby,a swojom drogom to chyba mile byc w gronie Levis,Nike,bo ich tez podrabiajom na okronglo,hehe Link Zgłoś