Gość: . IP: *.dyn.optonline.net 30.12.03, 02:28 jak widze jak te zlodzieje pieprza ze nie maja pieniedzy na kase fiskalana to az mnie szlak trafia.boja sie bo juz nie beda mogli oszukiwac klijentow zlodzieje pieprzone. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ktos Re: TAKSOWKARZE TO ZLODZIEJE !!! IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.03, 07:11 "takiego hama wychowala mama" ot tyle na twoj temat mozna powiedziec Link Zgłoś
bjbax Re: TAKSOWKARZE TO ZLODZIEJE !!! 30.12.03, 07:36 ham - z angielskiego "szynka" Jak chcesz dowalić to zrób to z klasą a nie jak poseł Anita B. !! Link Zgłoś
chaladia Dziwię się, że dopiero teraz się zorientowałeś... 30.12.03, 18:26 Nie trzeba być Sherlockiem Holmesesm, żeby dojść do takich wniosków... Link Zgłoś
a-ndrzej Re: TAKSOWKARZE TO ZLODZIEJE !!! 30.12.03, 18:37 Co sie martwisz, takie "klijenty" jak ty, i tak nie jezdza taksowkami. Link Zgłoś
devote Re: TAKSOWKARZE TO ZLODZIEJE !!! 31.12.03, 22:59 a-ndrzej napisał: > Co sie martwisz, takie "klijenty" jak ty, i tak nie jezdza taksowkami. zgadza sie bo mam swoj samochod wiec nie korzystam z uslug pierdolonych zlodziei widac teraz kto tu na forum jest pieprzonym taksiazem zlodzieje pieprzone. Link Zgłoś
Gość: Darkman Wlasnie, pier..... zlodzieje :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 23:17 Zgadzam sie z toba :)) Link Zgłoś
fantomasek Re: TAKSOWKARZE TO ZLODZIEJE !!! 31.12.03, 23:33 zle nie maja a tyle narzekaja.to ja sie kur.. pytam z kad oni biora kase na samochody? kasa fiskalna kosztuje 2 tys. ale przeciez taryfiarz placi tylko 1 tys. bo reszte pokrywa panstwo. nie pierdolic mi tu ze ich nie stac. wujas jezdzil kiedys na taryfie to wiem jak to jest byc taryfiarzem. zlodzieje i tyle. czekamy na glosy taryfiarzy na tym forum :) hehehe Link Zgłoś
Gość: dural Re: TAKSOWKARZE TO ZLODZIEJE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 01:02 a co Ci ukradli; "chcącemu nie dzieje się krzywda". Poza tym czym się zajmujesz? Jesteś darmozjadem? Link Zgłoś
Gość: . Re: TAKSOWKARZE TO ZLODZIEJE !!! IP: *.dyn.optonline.net 02.01.04, 02:39 Gość portalu: dural napisał(a): > a co Ci ukradli; "chcącemu nie dzieje się krzywda". Poza tym czym się zajmujesz > ? > Jesteś darmozjadem? nastepny taryfiaSZ sie odezwal Link Zgłoś
Gość: ktos http://www.taksowkarz.pl/ IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.04, 08:22 www.taksowkarz.pl/ Link Zgłoś
Gość: Oktob Re: TAKSOWKARZE TO ZLODZIEJE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 13:14 już poinstalowali kasy. ci z którymi rozmawiałem, jechałem dwa razy w tym roku, mżwili, że ci co mie mają jeszcze kasy boją się jeździć bo policja może "odegrać" się za blokady Link Zgłoś