Dodaj do ulubionych

Motodziennik: "Wpadki" producentów

IP: *.zep.com.pl 17.08.09, 10:30
Świetny odcinek :D Zwłaszcza wpadki. Co do trabiego to osobiscie chciał bym wkrzeszenia - miałem kiedys 1.1 z 1991 roku i autko było suma sumarum fajne i w miarę bezawaryjne - aż pewnego dnia nie straciłem w czasie jazdy koła - no ale to już można zwaliż na moje zaniedbanie i marnego mechanika który wymieniał wcześniej w tym kole łożyska ;]
Obserwuj wątek
    • Gość: BTK Re: Motodziennik: "Wpadki" producentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.09, 12:30
      Przypominam - to jest 350 odcinek! :)
      (p.) Jacek, Twoje zdrowie (i reszty ekipy też) ;)
    • turbokozik Re: Motodziennik: "Wpadki" producentów 17.08.09, 13:16
      I ja pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów, jest znowu okazją, więc piję zdrowie p. Jacka i ekipy. Yp...
    • Gość: KawasakiEr5 Re: Motodziennik: "Wpadki" producentów IP: 78.8.141.* 17.08.09, 13:22
      Moje gratulacje, oby tak dalej, mam nadzieje że moto dziennik bedzie trwal przez co najmniej 3500 odcinkow :) Pozdrawiam
    • fred-k2 Re: Motodziennik: "Wpadki" producentów 17.08.09, 13:49
      fajny odcinek, a co do Jaguara to pomimo 6 cylindrów i tak lepiej się zbiera od Zondy C12 co pokazano niegdyś w Top Gear, wspaniałe auto!. Może na 4-setny odcinek motodziennik będzie w HD?
    • Gość: muchomorek Re: Motodziennik: "Wpadki" producentów IP: *.xdsl.centertel.pl 17.08.09, 13:57
      Więcej wpadek?
      Choćby Toyota i ich redukcja CO2 o 13% przy redukcji zużycia paliwa o 0,5%. www.toyota.pl/innovation/optimal-drive.aspx?sectionid=4
    • mzyo Re: Motodziennik: "Wpadki" producentów 17.08.09, 18:43
      1. Trabant w cenie BMW Mini się przyjmie?

2. A ile dziś kosztuje xj220? Ten kto kupił go na wyprzedaży jest dziś szczęśliwym człowiekiem.
    • Gość: stanczyk ernwopr@w Re: Motodziennik: "Wpadki" producentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.09, 20:41
      hehe , a moze by moznotwać piorunochrony na autach podlaczone do akumulatorów - dobry tekst z tą błyskawicą:)

w Top G pojezdzli zdaje sie 55 mil "naładowaną do pełna Tesla" - swietny tekst clarksona :
      www.timesonline.co.uk/tol/driving/jeremy_clarkson/article5483422.ece
      T-bird - moj ulubiony retrowóz: - a taki piekny mógł mieć zywot, ino Ford dał za słaby silnik i cenił go zbyt wysoko (przy designie przzcował sam Chip Foose..)

Zaryzykowałbym twierdzenie, ze ten Jag to najlepiej wyglądający smochód w historii :)
      rzeczywiscie szkoda , ze tylko v6 , ale Zondzie dołozył w "drag racie" ! (patrz Top Gear)

..............................................................

Niemcy nie potrafia robić "cool - cars"...
      Trabant/Wartburg troche zachadza na definicje , ale raczej powiedziałbym ze to "żart-auta", a nie "cool-cars"..
      jedyny wyjatek VW Garbi i VW Van("hipi-wóz")...ale tak wlasciwie sprowadza sie do tego drugiego, bo pierwszego pomyslodawcą był artysta i to austriacki, nie niemiecki :)

• Gość: lolek Re: Motodziennik: "Wpadki" producentów IP: *.tktelekom.pl 18.08.09, 10:32
      Super odcinek... myśle że o wpadkach producentów mozna nakrecic dzieśątki odcinków:)
    • Gość: melkins Re: Motodziennik: "Wpadki" producentów IP: *.broker.com.pl 24.08.09, 09:39
      Panie Jacku Wartburg a nie Warburg. Kto jak Kto ale dziennikarz motoryzacyjny nazwę marki powinien znać.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka