Dodaj do ulubionych

Tesla S na drodze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 13:30
Podoba mi się. Bardzo, bardzo mi się podoba.
Obserwuj wątek
    • Gość: lolek Re: Tesla S na drodze IP: *.tktelekom.pl 26.08.09, 13:38
      Mi tez ale czemu tam nie ma V8 ? :)
    • Gość: jacek Re: Tesla S na drodze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.09, 14:05
      Piękne auto, a do tego szybkie, z całkowicie wystarczającym zasięgiem nawet na wakacyjne wyjazdy, pojemne jak minivan, niezbyt ciężkie i nie tak strasznie drogie. Jak za rok się okaże, że to wszystko był pic na wodę pobrany z sufitu, to się obwini koncerny paliwowe, Żydów (nie wiem czemu, ale ich wina nie podlega dyskusji) oraz Toyotę, która nie wierzy w dojrzałość produkcyjną wtyczkowozów (bo się nie zna).
    • Gość: Yaa Re: Tesla S na drodze IP: *.centertel.pl 26.08.09, 14:51
      Bardzo chciałbym żeby to była prawda, choć będzie mnie to sporo kosztowało. Wartość auto "konwencjonalnych" poleci na łeb na szyję...
      A tak swoją drogą... Amerykanie - jak zwykle - górą. Jakoni to robią?
    • Gość: stanczyk ernwopr@w Re: Tesla S na drodze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 18:11
      w stylistyce widac wplywy Mazdy:0 - ale to nienajgorzej, bo ostatnio Mazdki dobrze wygladaja..- jedno zastrzezenie 0 pare drzwi za duzo i bardziej futurystycznie powinno byc - tożto elektryk !

chyba jeszcze wiekszy hicior bedzie niz Tesla Roadster...

jak amerykanie to robią ?:)...maja mniej demokracji...umysl odciążony lataniem po urzedach jest bardziej kreatywny :)

co do ocieplenia: polecam filmik na Youtube:
      "globalne ocieplenie, sciema co2" ...czy jakos tak :)
    • Gość: stanczyk Re: Tesla S na drodze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 18:13
      sorii : mialo byc biurokracji, nie demokracji....freudowskie przejezyczenie czy co....?!?:)
    • Gość: kamas Re: Tesla S na drodze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 19:29
      Jesli tak maja wygladac wtyczkowozy, to zdecydowane TAK dla takich aut
    • Gość: ehehehehe Re: Tesla S na drodze IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.09, 19:31
      jeżeli takie będzie to na 100% kupuję
    • Gość: ehehehehe Re: Tesla S na drodze IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.09, 19:34
      ciekawe jakie będzie wnętrze bo jeszcze zdjęcia nie pokazali. mam nadzieję że nie zepsuje samochodu (w końcu to amerykan, a amerykany mają kiepskie wnętrza, co nie oznacza że nie kocham amerykanów ;) )
      amerykany górą
    • Gość: Q Re: Tesla S na drodze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 20:22
      Widziałem ostatnio pełny godzinny program o ich fabryce. Produkcja idzie tam pełną parą, a to tylko roadster :] ... jak się rozwiną to możemy właśnie widzieć czołowego gracza na rynku motoryzacyjnym, kiedy skończy się epoka spalin, a zacznie era elektryki :] ... i nie pomogą marki typu ford, czy volkswagen :D
    • Gość: petroniusz Re: Tesla S na drodze IP: *.aster.pl 26.08.09, 22:06
      @ehehehehe - takiego konkretnego znacznie bardziej cię lubimy:)
    • mzyo Re: Tesla S na drodze 26.08.09, 23:33
      35 tys Euro? mało jak na wtyczkowóz o zasięgu ponad 400 km. Ciekawy jestem jak wygląda koszt serwisowania.

Co do ładowania w 45 minut to raczej nie z gniazdka domowego:)
    • Gość: yearwop Re: Tesla S na drodze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 00:19
      o kurde! daje radę. Koszt przejazdu jednego kilometra pewnie śmiesznie tani. Pytanie gdzie jest haczyk - coś czuje, że dotyczy serwisu...
    • Gość: Gosc Re: Tesla S na drodze IP: 70.50.122.* 27.08.09, 02:19
      Calkiem niezle wyglada. Zgadzam sie - szkoda ze nie ma wersji z V8/V6 i ew. 4x4.
      Ale z tymi fotelami dla dzieci w bagazniku to chyba jakas pomylka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka