Dodaj do ulubionych

Greenback...

IP: 217.17.46.* 02.01.04, 16:37
...dyskusja na temat "czipingu" (jak to nazywasz) toczy się w wątku który sam
założyłeś, więc skup się na nim.

Na zawsze Twój B.S.S.E.D.
Obserwuj wątek
    • greenblack Re: Greenback... 02.01.04, 16:45
      a) Greenback to jedno z wcieleń henia.
      b) Nigdy nie użyłem sformułowania "cziping".
      c) Mogę się dopisywać do każdego wątku.
      d) Czemu i komu służy kopiowanie tekstów z folderów reklamowych?
      • Gość: J.D. Re: Greenback... IP: *.icpnet.pl 02.01.04, 22:41

Jarku,

Coś wydaje mi się, że Ty mieszasz - to jak jest w końcu - jeździsz z boxem na
        przeglądy czy demontujesz? To z ciekawości..

I z ciekawości druga sprawa - czy Twoje IP, świadczące, że piszesz z serwera
        Axel Springer, świadczy o Twoim zatrudnieniu?;)

J.D.
        • Gość: B.S.S.E.D. Re: Greenblack... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 03.01.04, 14:36
          Greenblack,

przepraszam, że Cię uraziłem. Proste pominięcie literki. Wybaczasz mi?

Zastanawiam się tylko dlaczego taki spec jak ty nie sprawdził np. prostego
          faktu - jakie box'y instaluje Chojnacki, i czy przypadkiem mogłem kupić u niego
          ChipTronic'a. Chodziaż może był to MajerTech, albo VTech. Stary jestem i pamięć
          mi szwankuje. Gdzie moja lecytynka?

Fakt Ty masz prawo robić wszystko, ale zauważ, że twój post nie poszerzy wiedzy
          na temat oferowanych rozwiązań w zakresie silników na olej napędowy. Jaki ma
          ten wątek sens się pytasz? Chodziło mi tylko i wyłącznie o usystematyzowanie
          pewnej wiedzy z zakresu aktualnie stosowanych rozwiązań w silnikach z zapłonem
          samoczynnym. Może być?

Acha, pamiętaj jeszcze, że mogę być kim tylko zechcesz. Dla Ciebie wszystko.

Twój na zawsze.

PS. Pomóż mi w końcu z Traffic'iem.

Do J.D.

W poligrafii nie pracuję już od dobrych kilku lat. Z Axela znałem tylko (Vice)
          Prezes Garncarczyk i nigdy się nie lubiliśmy. Przewidziałem, że dzięki
          bezinteresowności GB CP być może zrobi akcję XED, więc w Traffic'u mi chyba
          tego nie znajdą.

Pozdrowionka
    • Gość: Michal B.S.S.E.D. IP: *.telia.com 04.01.04, 08:09
      Czy wiecie co oznacza skrot B.S.S.E.D.,ale podany jako jedno slowo.Jest to
      zawodowy demonstrant,ktory za pieniadze na rozrabia i po krzyczy,a jak trzeba
      pobije.W europie z tego slyna dunczycy.Mlodzi ludzie w czarnych chustach na
      lbie jezdza za pieniadze i demonstruja zalezy z jaka sila od aktualnego
      mocodawcy , ma sie rozumiec od kasy wlatujacej do kieszeni
      Pzdr.Michal
      • Gość: B.S.S.E.D. Re: B.S.S.E.D. IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 04.01.04, 11:57
        Wybacz Michale,

w tym konkretnym przypadku chodzi o przydomki nadane mi przez dyskutantów i
        oznacza skrót od - Burakowego Skompleksiałego Skompromitowanego Egoistycznego
        Debila, czyli B.S.S.E.D.

Pozdrawiam

PS. Wiesz jak pięknie wygląda dzisiaj Twój Komorów przykryty śniegiem?
        • greenblank Re: B.S.S.E.D. 04.01.04, 11:59
          Czy Ciebie GB nazwal juz smieciem?
        • Gość: Michal Re: B.S.S.E.D. IP: *.telia.com 04.01.04, 12:38
          Witaj duszo bratnio z Komorowa,
          Boze tyle lat,byc moze znasz mnie lub nasza rodzine,nmysmy opuscili Komorow w
          roku 1967.Czesto wracam myslami.Bylem tam na poczatku lat 90-tych,koledzy
          ktorzy jeszcze zyli to juz starsi ludzie.Co ja mam powiedziec o osobie czuje
          sie jak mlodziak.Czas Panowie leci nieublagalnie naprzod. Pamietasz jak sie
          chodzilo do lasu,na glinki tam stawialem pierwsze kroki narciarskie,to byl
          chyba 1949 rok.Pozniej pamietasz byla ekshumacja grobow w szkole
          podstawowej ,powstancow z warszawy.Potem byla elshumacja grobow ludzi
          rostrzelanych przy gliniankach.To byl chyba rok 1953. W szkole pamietasz jak
          zaslaniali okna tak aby dzieciaki nie ogladaly czaszek.Dla nas to bylo wielkie
          przezycie,to sie pamieta do dzisiaj.
          Szkola Postawowa kierownikiem byl pan Henryk Kotonski. Pamietasz p.Zarembina i
          p.Mlynarska matka Wojtka Mlynarskiego prowadzily audycje w Polskim Radio dla
          dzieciakow. Matka Wojtka jeszcze prowadzila przedszkole prywatne to byly koniec
          lat 40-tych.pamietasz Wojtka jak zawsze w kosciele tak walil sie w piersi ze
          echo szlo po calym kosciolku.
          Ten swiat juz przeminal.Teraz Wasza kolej budujcie nowa historie.
          Pzdr.Michal.
          P.S Wracajac do tego slowa to orginal brzmi besetz pochodzi od zajecia i tak to
          przylgnelo do demonstrantow platnych wykorzystywanych przez sily lewicowe w
          europie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka