Gość: B.S.S.E.D. IP: 217.17.46.* 02.01.04, 16:37 ...dyskusja na temat "czipingu" (jak to nazywasz) toczy się w wątku który sam założyłeś, więc skup się na nim. Na zawsze Twój B.S.S.E.D. Link Zgłoś Obserwuj wątek
greenblack Re: Greenback... 02.01.04, 16:45 a) Greenback to jedno z wcieleń henia. b) Nigdy nie użyłem sformułowania "cziping". c) Mogę się dopisywać do każdego wątku. d) Czemu i komu służy kopiowanie tekstów z folderów reklamowych? Link Zgłoś
Gość: J.D. Re: Greenback... IP: *.icpnet.pl 02.01.04, 22:41 Jarku, Coś wydaje mi się, że Ty mieszasz - to jak jest w końcu - jeździsz z boxem na przeglądy czy demontujesz? To z ciekawości.. I z ciekawości druga sprawa - czy Twoje IP, świadczące, że piszesz z serwera Axel Springer, świadczy o Twoim zatrudnieniu?;) J.D. Link Zgłoś
Gość: B.S.S.E.D. Re: Greenblack... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 03.01.04, 14:36 Greenblack, przepraszam, że Cię uraziłem. Proste pominięcie literki. Wybaczasz mi? Zastanawiam się tylko dlaczego taki spec jak ty nie sprawdził np. prostego faktu - jakie box'y instaluje Chojnacki, i czy przypadkiem mogłem kupić u niego ChipTronic'a. Chodziaż może był to MajerTech, albo VTech. Stary jestem i pamięć mi szwankuje. Gdzie moja lecytynka? Fakt Ty masz prawo robić wszystko, ale zauważ, że twój post nie poszerzy wiedzy na temat oferowanych rozwiązań w zakresie silników na olej napędowy. Jaki ma ten wątek sens się pytasz? Chodziło mi tylko i wyłącznie o usystematyzowanie pewnej wiedzy z zakresu aktualnie stosowanych rozwiązań w silnikach z zapłonem samoczynnym. Może być? Acha, pamiętaj jeszcze, że mogę być kim tylko zechcesz. Dla Ciebie wszystko. Twój na zawsze. PS. Pomóż mi w końcu z Traffic'iem. Do J.D. W poligrafii nie pracuję już od dobrych kilku lat. Z Axela znałem tylko (Vice) Prezes Garncarczyk i nigdy się nie lubiliśmy. Przewidziałem, że dzięki bezinteresowności GB CP być może zrobi akcję XED, więc w Traffic'u mi chyba tego nie znajdą. Pozdrowionka Link Zgłoś
Gość: Michal B.S.S.E.D. IP: *.telia.com 04.01.04, 08:09 Czy wiecie co oznacza skrot B.S.S.E.D.,ale podany jako jedno slowo.Jest to zawodowy demonstrant,ktory za pieniadze na rozrabia i po krzyczy,a jak trzeba pobije.W europie z tego slyna dunczycy.Mlodzi ludzie w czarnych chustach na lbie jezdza za pieniadze i demonstruja zalezy z jaka sila od aktualnego mocodawcy , ma sie rozumiec od kasy wlatujacej do kieszeni Pzdr.Michal Link Zgłoś
Gość: B.S.S.E.D. Re: B.S.S.E.D. IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 04.01.04, 11:57 Wybacz Michale, w tym konkretnym przypadku chodzi o przydomki nadane mi przez dyskutantów i oznacza skrót od - Burakowego Skompleksiałego Skompromitowanego Egoistycznego Debila, czyli B.S.S.E.D. Pozdrawiam PS. Wiesz jak pięknie wygląda dzisiaj Twój Komorów przykryty śniegiem? Link Zgłoś
Gość: Michal Re: B.S.S.E.D. IP: *.telia.com 04.01.04, 12:38 Witaj duszo bratnio z Komorowa, Boze tyle lat,byc moze znasz mnie lub nasza rodzine,nmysmy opuscili Komorow w roku 1967.Czesto wracam myslami.Bylem tam na poczatku lat 90-tych,koledzy ktorzy jeszcze zyli to juz starsi ludzie.Co ja mam powiedziec o osobie czuje sie jak mlodziak.Czas Panowie leci nieublagalnie naprzod. Pamietasz jak sie chodzilo do lasu,na glinki tam stawialem pierwsze kroki narciarskie,to byl chyba 1949 rok.Pozniej pamietasz byla ekshumacja grobow w szkole podstawowej ,powstancow z warszawy.Potem byla elshumacja grobow ludzi rostrzelanych przy gliniankach.To byl chyba rok 1953. W szkole pamietasz jak zaslaniali okna tak aby dzieciaki nie ogladaly czaszek.Dla nas to bylo wielkie przezycie,to sie pamieta do dzisiaj. Szkola Postawowa kierownikiem byl pan Henryk Kotonski. Pamietasz p.Zarembina i p.Mlynarska matka Wojtka Mlynarskiego prowadzily audycje w Polskim Radio dla dzieciakow. Matka Wojtka jeszcze prowadzila przedszkole prywatne to byly koniec lat 40-tych.pamietasz Wojtka jak zawsze w kosciele tak walil sie w piersi ze echo szlo po calym kosciolku. Ten swiat juz przeminal.Teraz Wasza kolej budujcie nowa historie. Pzdr.Michal. P.S Wracajac do tego slowa to orginal brzmi besetz pochodzi od zajecia i tak to przylgnelo do demonstrantow platnych wykorzystywanych przez sily lewicowe w europie. Link Zgłoś