Gość: bogdan IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 02.01.04, 22:49 Dla czego skoda ma tak fatalne autoryzowane serwisy we Wrocławiu albo zrobią źle albo jedno zrobią co innego spieprzą czy tak trudno coś zrobic dobrze? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: PiotrL Re: serwisy skody :(( IP: *.zlotoryja.sdi.tpnet.pl 02.01.04, 23:37 Nie tylko we Wrocku w Legnicy Też wejść do serwisu nie można a wiadomo robić mogą dużo albo nic i tak nie widać a kasa leci ;( Polecany serwis skody to Poznań Unii Lubelskiej Auto Jóźwiak Napisz w którym serwisie byłeś we Wrocku ??? Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: serwisy skody :(( IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 03.01.04, 00:24 GAL-ICM i ELCAR Ale o wyczynach tych kolesi to nie chce mi się nawet pisać. Link Zgłoś
devote Re: serwisy skody :(( 03.01.04, 02:01 z tego co czytam na roznych forach to problemy z serwisowaniem w polsce sa prawie u wszystkich producentow.slabi niedouczeni mechanicy czesto nie majacy pojecia o najnowszych rozwiazaniach technicznych.nie daj boze jakas usterka elektroniki i juz jeden z drugim nie potrafi zrobic diagnostyki firmowym komputerem.strach sie bac. Link Zgłoś
Gość: PiotrL Re: serwisy skody :(( IP: *.zlotoryja.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 12:12 Oczywiście nie dziwie się ale pisałem z gościem z Warszawy jeździ już 2 Skodą kupiną w Poznaniu i tam też jeździ na przeglądy z tego co pisał to serwis jest w miarę ;) ja po Gal-Icm Legnica rozmowie z serwisem jestem niezadowolony ;( Link Zgłoś