Dodaj do ulubionych

Motodziennik: zmruż oczy

IP: *.chello.pl 03.09.09, 11:38
Kubica jest w Ferrari !!!!!!! yeeeeee :)))
Obserwuj wątek
    • kuzni Re: Motodziennik: zmruż oczy 03.09.09, 11:49
      Skąd te info ?? btw panie Jacku Sonata wygląda całkiem nieźle...
    • Gość: ENERGETYK Re: Motodziennik: zmruż oczy IP: *.zep.com.pl 03.09.09, 12:03
      A ja się z Panem Panie Jacku nie zgadzam co do wyględu Sonaty :P Mi się podoba no ale to kwestia gustu. Zobaczymy jeszcze jaka będzie cena bo Hyundai ostatnio no może poza modelem i30 ceny zaczyna śrubowac. No ale cóż zawsze można kupić tańszą kię która jest tym samym za mniejsze pieniądze (np. Magnetis CRDI 150KM za niespełna 65000zł )
    • Gość: ala Re: Motodziennik: zmruż oczy IP: *.202.116.195.easy-com.pl 03.09.09, 12:05
      Panie Jacku! W salonie fryzjerskim - tam gdzie chodzę, można się obstrzyc "Na Balkana" - męska klientela wymusiła, a babska ogląda Dziennik - mamy laptopa :)
    • Gość: misiaczeq Re: Motodziennik: zmruż oczy IP: *.efif.dk 03.09.09, 12:05
      A tak poważnie.... to Pan Jacek to chyba w formie... bo i z humorem, i z jajem, ale co najważniejsze rzeczowo i ciekawie. Ciekawie co było przyczyną, czyżby zbliżający się łyk-end? XD Idę o zakład, że w poniedziałek będzie mega kac, zmierzwiona czupryna i odcinek do d*py... Ale nie uprzedzajmy aktów. Ponadto chciałbym zapytać się pozostałych forumowiczów... czy Pana Jacka można nazywać "Panem". Ktoś kiedyś mi powiedział, że na "Pana" to trzeba mieć wygląd i pieniądze.... Z tą czupryną... sami wiecie :P
    • Gość: jacek Re: Motodziennik: zmruż oczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.09, 12:29
      Accord Crosstour rzeczywiście ma w sobie sporo z buta, ale on jest dla Amerykanów. Siedzi się w takim wyżej, więc wygodniej będzie tamtejszym długonogim laseczkom podjeżdżać do kasy drajwsru, albo do bankomatu.
    • Gość: Stefcio Re: Motodziennik: zmruż oczy IP: *.ostrowmaz.mm.pl 03.09.09, 13:11
      Coś mi się wydaje że Tata też sie wycofa niedługo z naszego rynku. Jakoś chyba te samochody się za dobrze nie sprzedają.
    • Gość: dgr Re: Motodziennik: zmruż oczy IP: *.lodz-zubardz.sdi.tpnet.pl 03.09.09, 13:17
      mówimy : przypomina stary but a nie ,,starego buta,,
    • Gość: BTK Re: Motodziennik: zmruż oczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.09, 14:23
      Sonata nie taka zła - przód wygląda masywno/agresywnie - ale pewnie w realu już takiego efektu nie robi. Samochód TATA miałem kiedyś zobaczyć z bliska. I jak zobaczyłem klamki od drzwi i spróbowałem otworzyć je - to czym prędzej odszedłem od stanowiska, żeby nie było na mnie, że klamkę zniszczyłem NIEMAL O.o - naprawdę taki tani plastik, uszczelki też słabo się trzymały... :/ to już lepiej kupić Dacie albo nieco dołożyć i kupić Pandę.
    • Gość: Wombat Re: Motodziennik: zmruż oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 14:26
      Misiaczeq - z jaką czupryną? Co Ty wypisujesz? Co - łysy powinien być, czy jak?... Aż strach pomyśleć, jak czepialibyście się np. mnie ;-) Z tego samego powodu - zastanawiam się, jakie komentarze by były, gdyby program prowadził Piotr R. Frankowski...
    • martm1 Re: Motodziennik: zmruż oczy 03.09.09, 15:21
      nie kojarzę innej znanej marki samochodowej, która miałaby w swojej ofercie tak duży odsetek brzydkich samochodów jak ssssssangjong, oczywiście ludzi szkoda najbardziej
    • Gość: stanczyk ernwopr@w Re: Motodziennik: zmruż oczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.09, 16:14
      RIP-ać SSSANG YUNGA ! - fajna wajha hamulca ręcznego (na filmiku)

Dobrze wyglada ten HJUIJUJUNNNDADIjII - nie trzeba mrużyć oczu...
      Rendery/grafiki zawsze lepiej wygladają...w komiksach też auta (ludzie, architektura ...generalnie wszystko ) wygląda bardziej "sportowo i rzeczowo":) niz w rzeczywistosci czy np. w filmach na ich podstawie kreconych....:)

...................................................................

nooo...Megane Coupe daje rade ..Laguna tyż :)

Caliber w wersji SRT4 wyglada bojowo, (polecam test Autogaleria.pl ze swietnym filimikem)
      A co do wnętrz: jakis czas temu u Chryslera powstała jakas jednostka zwana
      "Project D", która miała sie zajać ulepszaniem paskudnych wnętrz aut koncernu (przecie Chrysler 300 z zew. wygląda jak "million-dolar-car" i zasługiwałby na ciekawszy interior,
      Ale już np. w "Czirokim" , Crossfire czy w nowym RAM-ie wnetrza są calkiem przyzwoite....

Daimler coś kombinuje(zablokował dostawę jakiś części) co ma uniemozliwić produkowanie kilku ważniejszych modeli Chryslera , m.in Challangera.

...................................

moto.pl/MotoPL/1,88389,6993011,Koniec_Cayenne_i_Panamery_.html
      - jestem ZAAA , po trzykroć (ale Boxtera byłoby szkoda)!:) !
      -niezla dyskusja sie wywiązała na forum (jak zawsze w przypadku "szmacenia się" marek...
      .................................................................................
      ...........a gdzie jest ehehheeehehe ...? rozpoczął rok szkolny ?......teraz w podstawówkach to duszą, śrubkę przykręcają dzieciakom...musi sie choopak "łóczyć i zakówać" :)
    • Gość: stanczyk Re: Motodziennik: zmruż oczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.09, 16:18
      miał ktoś pryzjemność czytać to:?www.timesonline.co.uk/tol/driving/jeremy_clarkson/article6805362.ece

naprawde fajny tekst Clarksona, w którym m.in zdradza kulisy krecenia tego slynnego już fragmentu z Astonem w ostatnim odcinku Top Geara..rzuca też oskarżenia..:)

• Gość: yhm. Re: Motodziennik: zmruż oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 16:36
      sonata jest naprawdę ładna, lepsza niż zwykly passat z wyglądu. panie jacku troche dystansu, niech pan spojrzy w srodek passata i na ten plastik an kierownicy, ochyda.
    • Gość: stanczyk Re: Motodziennik: zmruż oczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.09, 16:40
      ..no nie da sie ukryc ze troche ta Sonata przypomina Passata (z przodu..i chyba nawet z boku )...ino żę tego cool-Passata CC !
    • Gość: <>< Re: Motodziennik: zmruż oczy IP: *.175.152.2.koba.pl 03.09.09, 17:31
      ehehe powinienes sie zglosic do telewizji.jestes prawdopodobnie jedynym zyjacym zierzeciem bez mozgu:]
    • Gość: <>< Re: Motodziennik: zmruż oczy IP: *.175.152.2.koba.pl 03.09.09, 17:32
      ps.zwierzeciem
    • Gość: BTK Re: Motodziennik: zmruż oczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.09, 21:45
      po cholerę się pytacie, gdzie jest hhhhheeee? no po cholerę? Ignorować i jeszcze raz ignorować, nie interesować się. Tyle.
    • Gość: Rafik Re: Motodziennik: zmruż oczy IP: *.rect.uni.torun.pl 04.09.09, 07:41
      1. Sonata wygląda jak Camry. 2. Dodge wygląda w środku jak Citroen AX 1988, a na zewnątrze jak ciosany kloc. 3. Porsche ma zarabiać, od wizerunku to jest Bugatti i Bentley.
    • Gość: luk Re: Motodziennik: zmruż oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 07:53
      ....a a na rodiuska zbierałem :-(((((((((((((((((((((
    • Gość: Wombat Re: Motodziennik: zmruż oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 08:27
      @ BTK - zgadzam się całkowicie. Don't feed the troll.

A Sonata rzeczywiście ciekawa, ale mnie nie zachwyca.
    • aligathor Re: Motodziennik: zmruż oczy 08.09.09, 06:00
      Panie Jacku nie "dodż", a "dadż" jeśli ma Pan na myśli amerykańskiego DODGE. Pozdrawiam z Chicago

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka